Mijn fibromyalgie ervaringen

Hoi! Je kijkt op deze pagina omdat je meer wil weten over mij en mijn fibromyalgie ervaringen. Ik heb hier inmiddels al verschillende dingen over geschreven en ik weet dat veel mensen mij volgen omdat ik  fibromyalgie heb. Allereerst wil ik jullie graag doorverwijzen naar dit artikel over een wetenschappelijk onderzoek dat onlangs heeft uitgewezen dat fibromyalgie niet tussen de oren zit. Hoewel dit eigenlijk ook al vrij duidelijk is gebleken uit voorgaande onderzoeken, zijn er nog steeds mensen die denken dat fibromyalgie psychisch is. Dit is dus niet het geval!

Mijn ervaringen met fibromyalgie

Mijn complete medische verhaal is iets waar ik heel veel vragen over heb gehad, waardoor ik er een video over gemaakt heb. En nog steeds krijg ik er onwijs veel vragen over, waardoor ik heb besloten hem bij de ‘over Lisanne‘ pagina te zetten. Maar dit is dus eigenlijk kort samengevat wat er met mij is gebeurd. Ik heb overigens nog meer video’s over fibromyalgie gemaakt!

De lepel theorie

De perfecte manier om een chronische ziekte (bijvoorbeeld fibromyalgie) uit te leggen aan mensen die het graag beter willen begrijpen. Echt een aanrader!

Dingen die mij geholpen hebben voor het beter omgaan/me beter voelen met fibromyalgie

Meer artikelen over fibromyalgie

ziekelijk-gelukkig

Vind je dit een interessant onderwerp? Dan is het boek Ziekelijk Gelukkig misschien iets voor jou. Ik vind het een bijzonder mooi, behulpzaam boek met veel herkenning. Het is hier op Bol.com te koop voor €18.95.