Wishlist: Hello fall fashion!

Ik heb het al een tijd niet meer gedaan, wishlists maken. En al helemaal niet op mijn blog, er waren een aantal mensen die daar niet heel blij van werden. Maar nu, maaanden (jaaaren!) later, toch maar weer een wishlist. Vandaag de fashion versie, dus wees gewaarschuwd! Naar welke fashion items verlang ik op dit moment het meest?

Een leren Gooscraft jasje

Een Goosecraft jasje. Geen idee of ik deze op korte termijn ga en kan kopen, maar ooit komt hij er! Deze jasjes zijn perfect… Ik ga er vannacht over dromen, en ja, ik vind ze alleen al geweldig om naar te kijken! Ze kosten allemaal rond de 180 euro en je vindt ze op de website van Goosecraft.

Mango, Forever 21 en Zara

Nog meer jasjes, netjes, stoer en kleurig

Jasjes, ik draag bijna niet meer anders! Wanneer je een jasje aanhebt, kun je matchen wat je wilt, maar kom je vrijwel overal mee weg. Als eerst wil ik nog heel graag een net jasje als het eerste item, jullie snappen wel welk soort ik bedoel! Daarnaast zie je een basic zwart jasje met leatherlook kraag. Ik paste zo’n exemplaar laatst bij ‘The Sting’, en hij was geweldig. Maar verkeerd genaaid of kapot, of niet in mijn maat. Balen, balen, balen. Nu op zoek naar het volgende perfecte exemplaar! En ja, een vrolijk kleurtje is nog steeds erg welkom. Omdat we weer naar de donkere dagen toe gaan lijkt rood me een goede optie.

H&M, H&M, Bershka

Cheap Chic items

Zoals jullie misschien wel weten heb ik meerdere malen in een jaar een gelegenheid dat ik mee moet met Tim. Zo’n officieel marine feestje (waar je overigens ook onbeperkt kunt zuipen, om je even een idee te geven), met vrij strenge ‘regels’. Niet echt streng, maar met een super kort rokje kun je het wel schudden. Maar daardoor juist extra leuk om ook eens naar wat nette/feestelijke accessoires te kijken!

Ik maak er overigens bijna een wedstrijdje van om voor zo min mogelijk geld, er zo leuk mogelijk uit te zien, vandaar de titel!

Topshop, Topshop, Topshop

De basic schoenen van dit seizoen

Het zijn natuurlijk geen echte basics, maar juist een beetje (erg) trend-gevoelig. Maar dit zijn wel echt een aantal schoenen die ik graag nog in mijn kast zou zien op korte termijn! Een paar mooie nude ballerina’s, zwarte sneakerwedges, en een mooi paar loafers (eventueel met studs). En oja… de zoektocht naar de perfecte laarsjes is ook nog steeds in volle gang!

Ik moet zeggen dat ik het ontzettend fijn vind om vooral naar deze dingen te kijken, alleen daarvan word ik al ontzettend vrolijk! Van het kopen zelf zou ik ook erg blij worden, maar het is absoluut niet noodzakelijk. Dat maakt mijn wishlists zo leuk, het is totaal geen probleem als ik over een tijd geen enkele van deze items in mijn kast heb hangen/liggen!

Dus, dat waren ze! De items die ik stiekem heel erg graag wil hebben, maar tegelijkertijd helemaal niet nodig heb. Vrouwen he… Haha. Wat staat er op jouw fashion wishlist?

16 reacties

 1. Laura 29 augustus 2012 / 07:33

  Nu staan de Gooscraft jasjes op mijn wishlist 😉

 2. lifesplash 29 augustus 2012 / 08:06

  Basic schoenen, ja… Die heb ik eigenlijk ook niet. Handig. :/ Vooral ballerina’s, I mean hallllooo die matchen met bijna álles.

 3. Fleur 29 augustus 2012 / 09:59

  Ik heb dat jasje van Goosecraft! De marine blauwe =) Ik had eerst de zacht roze (oud roze) besteld, maar die had verkleuring en was te groot (XL) en een L was er niet meer, dus toen nam ik de cognac daarvoor in de plaats. Alleen die vond ik niet mooi in het echt, vanwege de goud kleurige knopen/studs (oogde wat goedkoop en dat is zonde voor echt leer natuurlijk) en toen kwam ik uit bij de marina blauwe. Echt een super lekkere jas, stoer en vrouwelijk en vooral tijdloos! Altijd goed! Het kraagje staat alleen zoals op de foto iets omhoog. Het ligt meer plat zoals bij een blouse zonder opstaande kraag zeg maar. Ondanks dat vind ik het echt een super leuke jas. Deze modellen zijn alleen wel van dit seizoen. Dus wil je er eentje scoren in jouw maat, dan moet je denk ik niet te lang wachten. In de winkels is ‘ie amper meer te vinden merkte ik 2 maanden geleden al. Leuke wishlist heb je!!

 4. Daniëlle 29 augustus 2012 / 10:03

  De rode blazer van Zara is echt prachtig! Me wants. 🙂

 5. Petra 29 augustus 2012 / 14:23

  Die jasjes… en die oorbellen.. hébben! 🙂

 6. Hester 29 augustus 2012 / 16:51

  Leuke wishlist, ik snap je met je ‘ik heb het niet nodig, maar wil het wel graag!’ Ik heb al een aantal weken niet echt geshopt en ben nu helemaal uitgekeken op mijn kleding, terwijl ik genoeg heb… Heel erg :/

 7. Karin 29 augustus 2012 / 19:03

  Wat een superleuke wishlist.

  Dat eerste jasje staat nu dus ook op mijn wishlist. Wat een super leuk ding is dat zeg.

  Verder ben ik opzoek naar een zalmkleurige skinny jeans.
  De perfecte sneakers.
  Een gala achtige jurk.

 8. Ilse 29 augustus 2012 / 19:07

  Die blazer van de Zara is echt prachtig. 🙂

 9. Jolien 29 augustus 2012 / 19:31

  Die eerste reeks jasjes vind ik minder mooi, maar met de rest maak je me ook altijd blij hoor 🙂

 10. Danielle 30 augustus 2012 / 01:32

  De flatjes heb ik al, gisteren gekocht voor 20 euro en ze lopen goddelijk! Enne ipv van een Gooscraft jasje kun je ook de versie van de HEMA nemen, stuk goedkoper en net zo mooi!

 11. Debbie Peteri 30 augustus 2012 / 22:50

  Toch even heel nieuwsgierig: waarom waren sommige mensen niet blij met jouw wishlists?

  • Lisanneleeft 30 augustus 2012 / 22:57

   Oppervlakkig, niets-zeggend, materialistisch, zoiets denk ik? In die richting moet het geweest zijn :p Geen idee eigenlijk of die mensen nog meelezen!

   • Debbie Peteri 2 september 2012 / 19:52

    Serieus? Belachelijk! Je hoeft het niet te lezen, hoor. En daarnaast……er zijn een heleboel meiden (of eigenlijk hun sites) mega groot geworden met / m.b.v. wishlists! Als jij een wishlist wil plaatsen, moet je dat gewoon lekker doen! 😀

 12. Roxanne 1 september 2012 / 16:03

  Jasjes zijn altijd leuk! Ik heb ze dit jaar weer ontdekt nadat ik erg lang dol was op vesten. Nu ik stage ga lopen, wil ik nog wel wat leuke dingen zoeken voor in mijn kast, zodat ik een beetje kan matchen en variëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.