Mijn herfst favorieten

Sommige dingen zijn gewoon extra fijn in de herfst. Of erger nog: van sommige dingen kunnen we alleen in de herfst genieten doordat ze de rest van het jaar niet aanwezig zijn! Daarom laat ik je vandaag mijn herfst favorieten zien.

herfstfavs

herfstige geurkaars

Favoriete herfst geurkaars

Absoluut de kaneel geurkaars van Bolius! Lekker betaalbaar en ruikt heerlijk.

herfstfavoriet

Favoriete fashion item voor deze herfst

Absoluut deze heerlijk warme sjaal… die er toevallig ook nog eens errug leuk uitziet!

herfstfavorieten10

herfstfavorieten8

Favoriete herfst nagellak

Leading Lady en Bordeaux van Essie. Mooie rode kleurtjes!

herfstfavorieten7

Favoriete herfst leesvoer

Met een dekentje op de bank lezen… heerlijk! Wat ik dan graag lees? Sowieso de Quest 101 die aan het einde van elk jaar uitkomt.

herfstfavorieten6

herfstfavorieten4

Favoriete herfst eten & drinken

Warme chocolademelk met slagroom en marshmallows. En pepernoten natuurlijk!

herfstfavorieten3

Favoriete relax outfit

Hoe kon het ook anders? Mijn onesie van de Primark natuurlijk!

favorietenherfst2

Mijn favoriete quote voor de herfst

Het wordt weer donker, wat betekent dat de lichtpuntjes (letterlijk) beter zichtbaar worden. En hopelijk kun je ze dan ook figuurlijk beter zien. Mooie quote!

Heb jij ook favorieten die er alleen in de herfst zijn? Of die in de herfst extra fijn of bijzonder zijn?

DELEN:

42 reacties

 1. Suzanne 13 november 2013 / 07:03

  Mooie favorieten Lisanne! Kaarsen. Sjaals, lakjes, chocolademelk! Ik sluit me hier helemaal bij aan! Ik vind je sjaal erg mooi!

 2. xhannahs 13 november 2013 / 07:08

  Wauw, die sjaal is errug leuk! Ik ben echt van de thee in de herfst/winter, terwijl ik dat de rest van het jaar bijna niet drink haha. En kaarsjes aan, lekker onder een dekentje op de bank (hoewel ik dat niet alleen in de herfst doe, haha)…

 3. Ilse 13 november 2013 / 07:28

  Ik geniet er vooral van om bepaalde kleding weer aan te kunnen doen: mijn lekker warme, zachte sjaal, herfst/winterjas, een bepaald warm kleedje, bepaalde laarzen…

 4. Kimberly 13 november 2013 / 07:34

  Die geurkaars wil ik ook snel een Keer proberen, hij lijkt me zo lekker! En die sjaal en onesie, lekker warm en leuk!! Ik ben echt dol op de herfst en winter en vind geloof alles zo fijn en leuk! 🙂

 5. Bo 13 november 2013 / 07:40

  Hele leuke favorieten! De Essie lakjes zijn super mooi!xx

 6. Kelly Caresse 13 november 2013 / 08:05

  Wat een mooi favorieten lisanne! Ik kan me helemaal vinden in die heerlijke sjaal, de lekkere pepernoten, de choco met slagroom, het essie lakje, ik ben er ook dol op!

 7. Joyce 13 november 2013 / 08:50

  Mooie favorieten! En sjaal is echt prachtig!

 8. Dionne 13 november 2013 / 09:05

  Leuke favorieten! De nagellak is erg mooi en inderdaad een onesie kan niet ontbreken

 9. Suzanne 13 november 2013 / 09:06

  Super leuke sjaal! Waar heb je die vandaan?

 10. Lenneke 13 november 2013 / 09:36

  Mijn onesies (drie stuks, oeps) staan echt met stip op één.

 11. Rosalie 13 november 2013 / 09:36

  Ik wil ook geurkaarsjes! Snel opschrijven, kan ik het voor kerst ofzo vragen.

 12. Lisa 13 november 2013 / 09:41

  Als die geurkaars echt naar kaneel ruikt vind ik hem waarschijnlijk super lekker ruiken!! Heel gek, maar ik heb dit jaar nog helemaal geen pepernoten gegeten:O Moet snel verandering in komen;)

 13. Meandra 13 november 2013 / 10:50

  Leuke favorieten. Erg herkenbaar ook! Ik hou in de herfst ook erg van thee, kruidnoten en tijdschriften, de mooie kleuren buiten, kaarsjes aan.

 14. cheyenne 13 november 2013 / 11:30

  jaaa fijn! (geur)kaarsjes aandoen is voor mij altijd het begin van de herfst. en ik heb afgelopen week eindelijk de eerste pepernoten gegeten! mijn vriend heeft een grote zak chocoladepepernoten in zijn kastje die op mij liggen te wachten, als motivatie/beloning wanneer ik mijn tweede onderzoek van dit blok inlever, kan nu al niet wachten. wat eten betreft mogen zelfgemaakte soepen ook nog als herfstvoer erbij 🙂
  xo, cheyenne

 15. weheartfit 13 november 2013 / 11:40

  Ik vind je sjaal echt super! En die Quest wil ik ook maar ik zag hem nog niet dus heb toen maar de Flow meegenomen. Volgende keer beter hoop ik haha!

 16. Miranda 13 november 2013 / 11:49

  Mooie favorieten, ik geniet van de herfst omdat de natuur dan zo veranderd en ik het sfeer vind geven om dan lekker het bos in te gaan met de kinderen, herfstspullen verzamelen en er iets leuks van maken. Kaarsjes aan, filmpje erbij.. heerlijk.. kan ik zo van genieten.

 17. Just Femz 13 november 2013 / 11:53

  Ik houd er ook van om lekker weggekropen op de bank onder een plaidje een boek te lezen. Mijn hond en kat liggen dan zo lief bij mij en heb dan ook heerlijk de kaarsjes aan. Dat is voor mij echt genieten! Verder vind ik t fijn om in de herfst in het donker of met de schemer buiten te lopen met de hond. Je kunt dan zo leuk naar binnen kijken in alle huizen! 🙂

 18. Vanessa 13 november 2013 / 12:15

  Leuke favorieten! Je onesie van de Primark is echt heel mooi.

 19. Nancy 13 november 2013 / 12:24

  Wat fijn ook dat het zonnetje nu schijnt, dan worden de mensen een stuk vrolijker. Heerlijk!
  Ik vind het zo fijn in de herfst om richting Sinterklaas te gaan. Niets maakt me gelukkiger. Wij vieren het nog steeds ieder jaar en zelfs toen mijn vader plotseling overleed, zijn we door blijven vieren hoe moeilijk het ook was om hem te missen. Sommige tradities blijven doorgaan en voor (andere dingen) gaan.
  Ik vind het heerlijk om vrienden uit te nodigen en samen te eten, of samen te babbelen met thee en lekkers. Vooral nu met dit weer is het toch echt op-de-bank-kruip-weer, vind ik. En vooral met films, boeken en tijdschriften!

  Liefs,
  Nancy

 20. Nathalie 13 november 2013 / 13:28

  Mooie favorieten inderdaad, vooral de quote is leuk. Nu heb ik ontzettende trek in pepernoten en chocomelk gekregen!

 21. Charlotte 13 november 2013 / 14:43

  Superleuk artikel! <3
  Die rode lakken van Essie zijn prachtig. En wat een krachtige en mooie quote <3

 22. Julia 13 november 2013 / 14:53

  Heel leuke sjaal, ben erg benieuwd waar je die vandaan hebt! De de nieuwe nagellakjes van Maybelline zijn ook echt een aanrader;).

  Liefs Julia

 23. Jessie 13 november 2013 / 17:12

  Prachtige quote! Die heb ik op mijn bord geschreven zodat ik er elke dag aan herinnerd wordt om de lichtpuntjes te zien 🙂 ik hou van de herfst omdat je dan lekker kaarsjes kan branden (oké dat kan eigenlijk elk seizoen maar het is toch nog iets gezelliger als het buiten vroeg donker is), de warme drankjes (thee en chocolademelk) en gewoon de gezelligheid. Ik wil zo graag een onesie – ik moet dringend een trip naar de Primark plannen 🙂

 24. Linda 13 november 2013 / 22:53

  Leuk overzicht! Hele leuke vrolijke herfst pluspuntjes zie ik voorbij komen 🙂
  En de kaneel geurkaars, ik vind hem ook écht heerlijk! Net als de vanille van die lijn 😉

 25. Hester 14 november 2013 / 14:07

  Je sjaal en nagellakjes zijn leuk! Oh en al dat herfsteten, ik ben er ook GEK op <3

 26. Dagmar 14 november 2013 / 19:25

  Wat een heerlijke favorieten en mooie quote. Ben er ook helemaal dol op <3

 27. Esmée 16 november 2013 / 23:04

  Heerlijke favorieten! Ik vind de bolsius kaarsen ook geweldig. En die quote is inderdaad prachtig. x

 28. Hannelore 19 november 2013 / 20:33

  Fijn lijstje! Zo’n donkerrood kleurtje is ook mijn favoriet voor op mijn nagels!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.