Mijn interview- ontmaagding

Als schrijver zou je eigenlijk toch ook moeten kunnen interviewen, toch? Tenminste, ik vind dat ik het moet kunnen. Daarom deed ik gisteravond het allereerste interview van mijn leven. Ik interviewde Tijl Beckand!


Via weheartit.com

Een tijd geleden kocht ik samen met vriendinnetje Lesley kaartjes voor de voorstelling van Tijl. Op dat moment hadden we nog geen schoolkrant. Nu natuurlijk wel en een paar weken geleden kwam Lesley met het briljante idee om Tijl te gaan interviewen. Welja, dat doen we wel even!

Dus daar gingen we, gisteravond, 1 april 2011. Gewapend met een fotocamera, een Ipod om alles op te nemen en pen en papier. Voordat we heen gingen wisten we nog helemaal niet zeker of het wel door kon gaan, maar het kon geregeld worden, top!

Eerst keken we een paar uur naar de show, die overgens onwijs leuk was. En toen… toen ging het gebeuren! Lesley (uber lama-fan) was een klein beetje zenuwachtig, dus ik stelde de vragen en zij maakten aantekeningen. Na een goed interview (denk ik?) en een gezellig kletspraatje met Tijl zijn we klaar.

Het zou nu cliche zijn om te zeggen dat Tijl een aardige man is, toch? Dan zeg ik het lekker toch. En dat was mijn interview ontmaagding. Mijn aller-aller-eerste interview in mijn leven, was die waarbij ik Tijl Beckand interviewde, hoe cool is dat!

Het resultaat zal te zien zijn in de schoolkrant die op 19 mei uitkomt.

10 reacties

 1. Sara 2 april 2011 / 11:28

  Hoi,
  Las toevallig op Twitter dat jij een interview met Tijl had gedaan.
  Ik ben groot fan van Tijl en vroeg me af of het interview ook voor mensen buiten jouw school te lezen zal zijn. Ben namelijk erg benieuwd naar wat hij allemaal heeft gezegd.

  Hoor graag iets van je!
  Groetjes, Sara

  • Lisanneleeft 2 april 2011 / 12:28

   Ja, onze schoolkrant komt ook altijd online uit! Dus je kan het 19 mei (of 20) gewoon lezen! 😀 Dan zet ik er een stukje over op m’n blog

   • Sara 2 april 2011 / 16:18

    Oke, erg leuk!
    Dankje voor het antwoord!

 2. Lieke 2 april 2011 / 13:16

  Ik ben ook heel benieuwd! ^^

 3. Nathalie 3 april 2011 / 11:31

  Ben nieuwsgierig naar de tekst op het plaatje.. Ik kan nog net lezen “and with them in praise to our Redeemer and Lord.” Fijne nieuwe week!

 4. Annemerel 3 april 2011 / 17:57

  Wauw wat leuk! Mijn eerste interview was met Monique van Loon (voorheen Girlscene) en dat was ZO LEUK. Na dat interview wist ik het, interviewen is het aller aller allerleukste aan de journalistiek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.