Mijn kerstboom & favoriete ornamenten

Vorige week haalde ik samen met mijn vader een kerstboom. En in het weekend versierde ik hem samen met B! Ik laat je graag zien hoe hij geworden is. Ik licht graag een aantal van mijn favoriete ornamenten uit.

boom met gouden ornamenten

Mijn boom is nog niet zo heel vol, ik houd namelijk niet zo van slingers, daardoor lijkt een boom sneller leeg. En ik heb nog niet zo héél veel bijzondere ornamenten, maar dat geeft niet, dat komt met de tijd wel. Twee jaar geleden kocht ik een aantal goudgekleurde ballen en sindsdien is dat het thema van mijn boom. Goud!

rendier ornament

Deze vind ik prachtig, hier heb ik er maar eentje van. Deze kocht ik twee jaar geleden bij Tuincentrum De Boet.

wijnglas ornament

Waar dit glas vandaan komt weet ik niet meer, deze kocht ik ook twee jaar geleden. Ik zag wel dat ze dit jaar bij Xenos iets soortgelijks hebben. Ik vind deze wel heel leuk!

Misschien niet heel bijzonder, maar deze kocht ik dit jaar samen met B bij De Boet, dat maakt hem wel bijzonder. Hiervan kochten we er 4. Ik vind ze prachtig, in het echt nog mooier dan op de foto.

vintage vlinder ornament

Ik heb ook wat vlinders in mijn boom hangen. Deze is tweedehands, dat maakt hem extra bijzonder!

kruidvat vlinder ornament

Maar als je nu ook vlinders wil, deze is van vorig jaar, maar dit jaar verkoopt Kruidvat ze weer: kleine en grote vlinders. Dit is een kleintje.

En nog een ornament dat ik samen met B bij De Boet kocht, deze dennenappeltjes.

gedroogde sinaasappelschrijfjes voor in de boom

Verder hangt mijn boom helemaal vol met gedroogde sinaasappelschijfjes, deze droogde ik vorig jaar en ze zijn nog steeds goed!

Ik zou je, als je ze ook in de boom wil, zeker aanraden om ze niet zelf te kopen, maar ook zelf te maken! Ik gebruikte deze tutorial van Christmaholic. Het ruikt ook echt heerlijk!

gouden kerstboom met sinaasappelschijfjes

En zo ziet mijn boom er dan uit! Ik heb de voet nog niet bedekt, ik moet nog even bedenken hoe ik dat ga doen. Ik denk met cadeautjes!

Staat jouw kerstboom al? En heb je ook een aantal favoriete ornamenten?

DELEN:

1 reactie

  1. Naomi 9 december 2021 / 10:46

    Heel mooi met dat goud! Die vlinders vind ik echt prachtig. Die zou je in de zomer voor de lol nog ergens aan een lamp hangen, zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.