Mijn mening over de Home Wax Moods geurstokjes (Action!)

Misschien heb je ze al in de folder van de Action zien staan, de Home Wax Moods geurstokjes! Ik kocht ze toevallig een tijd geleden al, om te testen en te reviewen. Want hoe fijn zijn deze geurstokjes nu eigenlijk?

home-wax-moods-action

Dit zijn de geurstokjes die ik kocht: Fresh Linen, Jasmin, Dream en Lavender.

geurstokjes-van-de-action

De verpakkingen lijken nogal groot, maar dat is natuurlijk omdat er stokjes in zitten. Dit zit er in een verpakking.

geurstokjes-nachtkastje

De geur die ik getest heb is de geur dream. De Home Wax Moods geurstokjes heb ik in de slaapkamer op mijn nachtkastje gezet, en ik moet zeggen dat ze daar erg geschikt voor zijn! Waarom? Deze geur is een stuk minder sterk dan de stokjes die ik voorheen gebruikte: Rituals en Bolsius.

Voor in de slaapkamer zijn deze geurstokjes prima, in zo’n geval zou ik die van Bolsius bijvoorbeeld veel te sterk vinden. Zelfs als je niet alle stokjes gebruikt! Bolsius is en blijft dus mijn budget favoriet voor op de wc, haha.

Of ik ze opnieuw zou kopen? Waarschijnlijk niet. Geurstokjes in een andere kamer dan de wc gebruik ik namelijk niet zo vaak. Het was geen miskoop, maar helemaal weg ervan ben ik niet.

home-wax-moods-fragrance

Er staan nog meer producten van dit merk in de schappen! Deze geurkaarsen roken erg lekker.

geurzakjes-voor-in-de-kast

Dingen als geursprays om in een kamer te spuiten om die een geurtje te geven en geurzakjes om een kast een fijn geurtje te geven hebben ze ook.

De geurstokjes zijn geen aanrader wanneer je houdt van sterke geuren of hoge kwaliteit geurstokjes. De geuren zijn lekker, maar echt overdonderd door de kwaliteit word je niet. Uiteraard is de prijs daar ook naar, je betaalt namelijk minder dan twee euro voor een setje geurstokjes! Wat is jouw favoriete merk geurstokjes?

DELEN:

22 reacties

 1. Kelly Caresse 28 augustus 2014 / 06:47

  Wat leuk dat je deze geurstokjes getest hebt! Ik ben dol op geuren zoals fresh linen dus ben benieuwd wat ik van die geur zal vinden. Ze zien er ook gezellig en leuk uit voor in huis

 2. Angela 28 augustus 2014 / 07:29

  Ik vond het heerlijk om een fijne geur in de woonkamer te hebben rondhangen. Vind het alleen wel belangrijk dat het natuurlijke geuren zijn, omdat je het toch de hele dag bijna inademt.

 3. Linda 28 augustus 2014 / 09:23

  Die zien er leuk uit! Ik vind geurstokjes (met een redelijk neutrale geur, cotton oid) altijd fijn op mijn bureau, zo af en toe ruik je ze dan even!

 4. Manon 28 augustus 2014 / 09:44

  Wel ideaal inderdaad voor op de slaapkamer als ze wat minder geur afgeven!

 5. Cindy 28 augustus 2014 / 09:50

  Ik heb ze ook gekocht en ze staan in mijn woonkamer, maar er komt echt geen geur vanaf. Hiervoor had ik geurstokjes van Primark en die rook je echt goed. Maar mijn favoriete zijn die van Rituals, voor in de woonkamer dan, voor de wc is dat weer te heftig.

 6. Elize 28 augustus 2014 / 10:02

  Ik houd niet zo van hele sterke geuren, dus misschien is het wel iets voor mij 🙂

 7. Denise 28 augustus 2014 / 10:42

  Ik vind de Rituals geurstokjes heerlijk, maar ze zijn erg duur. Misschien is dit een leuke budgetvervanger, ik ga ze zeker eens proberen!

 8. Amélie 28 augustus 2014 / 11:05

  Wat een eerlijke revieuw! Ik vind het zo nu en dan best prettig om een geur op mijn kamer te hebben.

 9. Olga (teamconfetti) 28 augustus 2014 / 11:38

  Bolsius schone was heb ik laatst ontdekt. Ruikt echt naar schone was! En niet belachelijk duur 🙂

 10. Dianne Overbeeke 28 augustus 2014 / 11:41

  Wat leuk dat je ze hebt getest! Ik gebruik zelf eigenlijk een geurstokjes. Ik heb één keer een setje van de Rituals gehad, maar dat vond ik geen succes. Ik steek liever een lekker geurkaarsje aan of een scentchip.

 11. Mariska 28 augustus 2014 / 12:20

  Ik heb liever altijd een wax melt in mijn brander of een geurkaars. Heb het idee dat de geur van de stokjes toch sneller weggaat dan in een brander of kaars.

 12. Mariëlle 28 augustus 2014 / 14:01

  Ik had er laatst ook een van de Action en die bleef ik best wel lang ruiken! Ik vind deze er ook echt leuk uit zien en wat een prijsje 🙂

 13. Anneleen 28 augustus 2014 / 17:22

  Leuk dat je ze uitgetest hebt! Ik vind ze er best chique uit zien voor dat geld.

 14. Joyce 28 augustus 2014 / 20:23

  Ik heb net de wax geurtjes gekocht voor in zo’n oliehoudertje waar je dan een kaarsje onder kan doen. (hoe heten die dingen in godsnaam haha) die vind ik wel erg lekker en fijn!

 15. Isabel Cristina 28 augustus 2014 / 22:41

  Klinkt fijn! Ik hou namelijk niet van een hele sterke geur. Ben wel benieuwd naar de geur want de wax melts vond ik niet zo lekker.

 16. Jocelyn 29 augustus 2014 / 00:04

  ik heb de sprays geprobeerd. heerlijk om over je kussens en dekens te sprayen voor het slapen gaan!

 17. Angela 29 augustus 2014 / 09:33

  Ik denk dat ik zelf voor de geurkaarsen ga. 😛 Die vind ik zelf fijner!

 18. Martine 29 augustus 2014 / 12:06

  Ik stond er gisteren nog mee in mijn handen maar blijf toch trouw aan mijn grote favoriet Rituals.

 19. xx_Patries_xx 31 augustus 2014 / 11:22

  humz misschien inderdaad handig voor een kleine ruimte of de slaapkamer!

 20. Kim 2 september 2014 / 14:57

  Ik had deze onlangs ook bijna meegenomen bij de Action maar heb ze uiteindelijk laten liggen. Meestal ruik je zo’n goedkope geurstokjes bijna niet dus vond ik het niet echt de moeite. Wat jij dus ook ondervonden hebt. De geurstokjes vond Rituals vind ik echt heeeeerlijk, maar de prijs is er dan natuurlijk ook wel naar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.