Mijn mini MAC stash

Ik lees inmiddels al enkele jaren beautyblogs, en als jij dat ook doet, dan weet je dat MAC niet in mijn stash kan ontbreken. MAC is ietsje duurder dan een normaal drugstore merk. Maar doorgaans goedkoper dan luxe merken. En de kwaliteit is zo ongeveer de beste die er is!

Als eerst de oogschaduws! De middelste (All That Glitters) is de eerste oogschaduw die ik ooit kocht van MAC. Misschien zelfs wel mijn allereerste MAC product. En ik heb heb hem heeeeel vaak gebruikt! De naam van de linker oogschaduw is Naked Lunch en de rechter Twinks. Met de middelste fietste ik ooit door de regen en hij zat er nog perfect op, da’s nog eens goede oogschaduw!

En mijn blushes, links Dainty en rechts Peachykeen. Vooral de rechter draag ik vaak, omdat dit een warme kleur is en dat staat heel natuurlijk bij mijn sproetjes. De linker is ook erg mooi, maar past minder vaak bij de rest van mijn make up. Als ik ‘s avonds mijn gezichts make- up eraf haal dan is de blush nog duidelijk te zien op het watje, ook deze blijven dus heel goed zitten!

Heb jij ook producten van MAC in je make- up collectie, zo ja welke? En wat voor product staat er nog op je verlanglijstje? Bij mij is een peachy blush heel erg welkom!

16 reacties

 1. Yara 7 februari 2012 / 07:48

  Mooooooie blushes heb je! Ik heb er maar één en die draag ik het liefste met mooi weer omdat er veel highlighter in zit. Pretty!

 2. Mariette 7 februari 2012 / 07:49

  Bij mij staat niks op mijn wishlist van MAC, maar het zijn wel mooie producten!

  Liefs, Mariette

 3. Ise 7 februari 2012 / 15:36

  Ik heb nu geen producten van MAC, maar binnenkort in New York ga ik flink shoppen. Dus het staat wel op m’n verlanglijstje!

 4. Anneke 7 februari 2012 / 16:43

  Ik heb zelf geen MAC-producten, maar ik vind het er altijd wel heel mooi uitzien. 🙂 Misschien toch eens wat proberen…

 5. Romy 7 februari 2012 / 17:21

  Ik heb een blush van MAC =) Peaches! Echt zo mooi! Ik ben zeker van plan nog wat te gaan kopen, maar weet niet precies wat. Stiekem wil ik eigenlijk ook de Lip Eraser.

 6. Jildou 7 februari 2012 / 17:45

  Aah M.A.C is echt een heerlijk merk. Ik heb (nog maar) twee producten van dit merk. Een foundation en een concealer en ik ben er helemaal verliefd op. Binnenkort wil ik graag een oogschaduw en een lippenstift aanschaffen van M.A.C.
  De linkerblush is eigenlijk ook wel erg mooi!

 7. Sanne 7 februari 2012 / 17:46

  Wat een mooie producten. Zo weet je tenminste dat je ze fijn vind 🙂

 8. Sabine 7 februari 2012 / 18:12

  Mooie producten heb jij van MAC! Ik heb zelf een oogschaduw, dit was mijn eerste product. Zondag heb ik eindelijk een MSF gekocht in Soft & Gentle. Zo mooi!

 9. Daniëlle 7 februari 2012 / 18:41

  Mooie collectie! Twinks en Dainty staan ook op mijn verlanglijstje 🙂

 10. Lien 7 februari 2012 / 20:11

  Ik heb zelf vooral lipproducten en kwasten van MAC. 🙂

 11. Marc 7 februari 2012 / 20:11

  Had ik me toch een hele collectie aan Apple spullen verwacht.. zucht 😛

 12. Rosalie 7 februari 2012 / 20:51

  I love mac! ik heb er helaas nog nooit wat van gekocht! ik vind het iets te duur. En heb helaas het geld er niet voor. Maar ik ga binnenkort misschien de Prep-prime poeder kopen 🙂

 13. Jennifer 7 februari 2012 / 21:01

  In vergelijking met mij heb je veel! Ik heb niks van MAC: de winkel zit te ver weg en bovendien ben ik heel tevreden met Catrice en Essence enzo. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.