Mijn moment van 2015

Mijn moment is online gekomen! Mijn Moment is een initiatief van Punkmedia, elk jaar vraagt hij mensen uit zijn netwerk om te schrijven over hun meest bijzondere moment van 2015. Voorgaande twee jaar deed ik ook mee (daarvoor was ik al fan, heel leuk om te lezen, al die verhalen!) en nu is ook mijn moment van 2015 online gekomen. Ik dacht dat jij het misschien ook wel wilde lezen.

lisanne-van-der-vaart

Lees mijn moment hier

DELEN:

18 reacties

 1. Josan 27 december 2015 / 07:27

  Mooi hoe je dat moment zo intens beleeft hebt dat dit je hele jaar kleurt. Ik hoop dat komend jaar ook zo’n moment kent en je gezondheid stabiel blijft.
  Josan blogde laatst over… Miss C, mijn baby is 7 maanden

 2. Marion 27 december 2015 / 08:31

  Heel mooi, Lisanne. Blij dat je dat moment hebt meegemaakt en zo koestert. Hopelijk volgen er volgend jaar weer (en misschien wel meer) van dat soort momenten.
  Marion blogde laatst over… Plogvijfdaagse: The Christmas Final

 3. Ilse 27 december 2015 / 09:18

  Mooi.
  Wat heb je de laatste tijd veel mooie momenten gehad, niet alleen dit, maar ook Tims deel van het huis kopen, helemaal alleen in je eigen huis gaan wonen, eens koken, een stukje fietsen,…
  Ik hoop dat er het komende jaar nog meer van die mooie momenten voor je mogen komen.
  Ilse blogde laatst over… Hoe een atheïst Kerstmis viert

 4. Jennifer 27 december 2015 / 09:58

  Wat mooi om te lezen! Vooral ook omdat het iets is waar “een normaal mens” niet bij stilstaat, en het is juist zo mooi dat zoiets gewoons iets bijzonders voor je is. Ik hoop van harte dat je in 2016 nog veel meer mooie momenten met ons kunt delen. Ik ben je de laatste maanden intensiever gaan volgen en ik heb enorm veel respect gekregen voor hoe jij in het leven staat. Je bent een fantastisch, eerlijk en open mens en als ik jou was zou ik daar heel trots op zijn!

 5. Darina 27 december 2015 / 10:04

  Prachtig verwoord Lisanne! Ik wens je een heel krachtig en mooi 2016 toe. Ik heb veel respect voor je hoe jij met je ziekte omgaat. Ik lees je blog erg graag! Ik hoop dat 2016 een heel mooi jaar voor je gaat worden!
  Darina blogde laatst over… Christmas Diary 2015

 6. Nicky 27 december 2015 / 12:16

  Heel erg mooi, ik vind je zo bijzonder! Juist omdat je zo bewust geniet van de kleine dingen, zouden meer mensen moeten doen en dat is voor mij zeker een aandachtspuntje. Dankjewel daarvoor! Ik weet zeker dat 2016 jouw jaar gaat worden xx

 7. Miriam 27 december 2015 / 13:47

  Mooi geschreven hoor, ik kan mij voorstellen hoe bijzonder het voor je is. houd dat moment vast en geniet van alle leuke nieuwe momentjes 😀

 8. Mooi 27 december 2015 / 16:02

  Bericht aan je ex; heel stom van je om juist op die speciale dag voor Lisanne, je nieuwe vriendin te moeten benoemen. Dat doet een weldenkend mens niet. Inge.
  Lisanne jij bent Top!

  • Lisanne 27 december 2015 / 20:40

   Dankjewel! 🙂
   Haha, hij deed het niet expres, mannen zijn niet altijd even tactisch he 😛

 9. Baukje 28 december 2015 / 20:49

  Mooi beschreven Lisanne! Hopelijk heb je in 2016 nog veel meer zulke momenten 🙂
  (en bah wat zijn jongens toch STOM soms!)
  Baukje blogde laatst over… Nieuwe lay-out!

 10. Lianne 30 december 2015 / 16:48

  Tof dat je van een minder mooi moment een tof moment hebt gemaakt, dat is de spirit! En ik denk ook voor jou de kracht om door te blijven gaan en te blijven hopen op beterschap! Die wens ik jouw toe in 2016!
  Lianne blogde laatst over… Review: Mini muffins Dr. Oetker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.