Mijn nieuwe hobby

Als je het Over Lisanne stukje gelezen hebt dan weet je dat ik op zoek was naar een nieuwe hobby. Iets wat ik kon doen in de tijd dat ik me verveelde. Nu ik mijn blog begonnen ben is de keuze snel gemaakt, mijn nieuwe hobby is bloggen!

Voordat ik ziek werd was schrijven eigenlijk wel een van mijn hobby’s. Waarom ik hier niet verder mee ben gegaan? Ik dacht dat ik het niet meer kon. Ik schreef voorheen altijd gedichten, maar dat lukt niet meer.


Foto door Maria Reyes-McDavis op Flickr

Toen ben ik de tijd maar gaan doden met gewoon wat internetten. Lekker rondsurfen, blogs volgen, fora afstruinen, beetje hyven. En dat meerdere uren per dag. Maar weetje, dat gaat ook een beetje vervelen na 5 jaar.

Afgelopen zomervakantie heb ik me eigenlijk heel erg verveeld, ik heb natuurlijk wel leuke dingen gedaan. Maar het was gewoon niet haalbaar om al mijn tijd te stoppen in leuke en actieve dingen doen. Ik had gewoon te veel tijd als je kijkt naar hoeveel energie ik had.

En toen begon ik mijn blog, gewoon even uitproberen. In eerste instantie was ik bang dat ik niet wist wat ik dan zou moeten schrijven, dat ik te weinig inspiratie zou hebben. Maar wanneer ik er eenmaal mee begonnen ben is dit niet vaak het geval geweest. Ik heb gewoon altijd iets te schrijven geweten, hier ben ik echt heel erg blij mee. Dan is er toch nog een beetje van mijn creativiteit overgebleven.

Om mij te motiveren verder te gaan met bloggen zijn julllie! Ik krijg onwijs lieve reacties, daar word ik echt heel erg happy van. Bedankt lieve lezers!

Dus ik heb mijn nieuwe hobby gevonden, bloggen! Dat ik niet meer kan dichten is niet erg. Bloggen is stiekem veel leuker dan gedichtjes schrijven.

4 reacties

 1. Mariska 18 oktober 2010 / 10:47

  Leuk geschreven 🙂 en een eigen domein is natuurlijk dan ook leuker dan bij WordPress een blog te hebben of niet? 🙂

  • Lisanneleeft 18 oktober 2010 / 11:06

   Dankje! Ja een eigen domein is inderdaad veel leuker dan gewoon een wordpressblog! 😀 ben er ook nog heel blij mee haha

 2. karin r. 18 oktober 2010 / 13:10

  leuker nog is dat alles kan! gedichten schrijven, verhalen schrijven, video’s plaatsen of foto’s! Of alles ineen! jouw speeltuin!

 3. Renate 18 oktober 2010 / 16:26

  Bloggen kan ook best verslavend zijn 😉 Inderdaad vooral als je ook leuke reacties krijgt! Ben nou net zelf (weer) begonnen en heb nu al steeds zoiets van: “oh, da’s leuk voor een blog!” haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.