Mijn nieuwe rieten fauteuil

Alweer even staat hij te pronken in mijn knutselkamertje. Perfect om lekker op te gaan zitten met een kopje thee en een borduurwerkje. Hoe ik de muur in dit kamertje een andere kleur gaf (met acrylverf!) liet ik al eerder zien. Nu ben ik het kamertje verder gaan aankleden met een mooie stoel.

Ik heb iets leuks gezien bij OTTO en terwijl ik tussen de fauteuils aan het kijken was kwam ik dit pareltje tegen. Deze staat supermooi bij mijn nieuwe kleurtje op de muur, vind je ook niet? ik vind dat het een heel rustgevende uitstraling geeft.

De stoel is van het merk Home Affaire en is gemaakt van waterhyacint, het lijkt wat op riet maar dan iets zachter en flexibeler. Het zit in elk geval best comfortabel. Zeker door de vorm en door het kussen dat erop zit!

Dit is hoe hij nu in het kamertje staat, met een kussentje erop dat ik al had. Dit maakt hem net even iets vrolijker en uitnodigender. Maar zonder kussentje erop vind ik de stoel ook wel erg stijlvol. Ik word er in elk geval wel blij van!

Ik ga vaak even op de stoel zitten als ik even niet aan mijn bureautje zit. Dan luister ik naar een muziekje of lees ik zoals op de foto te zien is Flow Magazine. Lekker even relaxen!

Deze rieten fauteuil vind je hier op de website van OTTO. De prijs van de stoel is €179,99.

De fauteuil zou ook niet misstaan in mijn woonkamer. Misschien ruil ik hem nog wel een keertje om. Heb jij ook een fauteuil in je woonkamer staan? Of heb je er net als ik zelfs eentje staan pronken op een ander plekje in huis?

DELEN:

3 reacties

  1. Naomi 11 september 2020 / 08:51

    Heel mooi! Leuk ook dat het echt anders is dan de meeste andere stoelen. Volgens mij heb je een heerlijk plekje gecreëerd.

  2. Forever38.com (Vera) 14 september 2020 / 16:07

    Wat een prachtige stoel ! Hij zou in mijn huis ook niet misstaan (maar dat prijskaartje, au !). Lucky you dat je ‘m gekregen hebt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.