Mijn nieuwe Sharpies!

Vandaag wil ik graag mijn enthousiasme uiten over iets dat ik voor mezelf heb gekocht. Iedereen die weleens een Amerikaanse DIY video heeft gezien kent ze: Sharpies! Ik dacht dat íedereen ze kende, maar mijn moeder heeft geen flauw idee wat een Sharpie is. Vandaag laat ik je mijn mega pakket met sharpies zien. Ik ben een blij ei.

sharpies4

Dus, dit was de eerste keer in mijn leven dat ik Sharpies kocht. Ik heb al honderd keer op het punt gestaan, maar het toch niet gedaan.

sharpies-jippie

Totdat ik deze doos in de folder van Pipoos zag staan. Die móest ik kopen. Dus dat deed ik, hahaha. Ik ben echt als een kind zo blij met mijn pennen/stiften. Wat zijn het? Ik weet het niet. (Het zijn geen pennen, het zijn geen stiften, het zijn sharpies!!!)

sharpies-zijn-leuk

Sharpies zijn een soort pennen/stiften die je voor heel veel verschillende dingen kan gebruiken. Niet alleen te gebruiken op papier, maar ook bijvoorbeeld op plastic. Perfect om creatief mee aan de slag te gaan dus! Dit pakket vol mooie kleurtjes is daar natuurlijk perfect voor.

Wat je er exact mee kan doen? Ik ga op zoek. Daarover zal ik nog wel een blogpost maken! Goed idee?

sharpie-3

De doos geeft al aan dat er vijftig verschillende manieren zijn. Ik denk dat er nog wel meer zijn, maar ik ga ze dus opzoeken! Die bal met het gezichtje erop is nu al mijn favoriet.

leukie

Dit is het formaat van de Sharpies die ik kocht. Maar volgens mij verkopen ze nog veel meer verschillende formaten.

sharpies-2

Zo krijg je nog een beetje een idee van de dikte van de Sharpies en de kleuren. Maar op bijvoorbeeld plastic zien ze er net weer een beetje anders uit.

sharpies-1

Dit is een speciale editie met veel kleurtjes, maar ook vier neon varianten én drie metallic varianten.

Ik ben een blij meisje. Mocht ik een Sinterklaascadeau uit moeten zoeken, dan zou ik dit kiezen (als ik ze nog niet had dan, he). Dus mocht je nog niets op je lijstje hebben staan en net zo enthousiast worden van Sharpies als ik: ze verkopen deze set dus nu bij Pipoos! De prijs is €24,95 en je vindt ze hier in de webshop. Ik denk dat ik de ultrafijn set nu ook wil (dat is best hebberig he? Ok, eerst deze maar eens goed gebruiken!)

Word jij hier net zo blij van als ik, of vraag je je al deze hele blogpost af waar het boeiende gedeelte blijft? (hahaha, ik denk dat er mensen zijn die dat dachten)

DELEN:

44 reacties

 1. Marion 27 november 2015 / 06:30

  Ik wist ook niet dat ze zo heette! Ik ben op zoek naar zo’n setje hele fijne, dus ik ga eens kijken bij die webshop. Goeie tip. Kan me voorstellen dat je enthousiast bent.

 2. Marlotte 27 november 2015 / 06:52

  Haha een blij ei. Ik was al heel lang opzoek naar zo’n grote set sharpies, ga meteen even kijken in de webshop. Bedankt voor de tip!

 3. Kelly 27 november 2015 / 06:56

  Ze zijn echt cool! Ik had ze ook wel gewild haha

 4. Marieke 27 november 2015 / 07:02

  Ze staan bij mij ook mijn “wil ik hebben lijstje”. Je kan er ook mee op servies schrijven dat nadat je dat afbakt goed blijft zitten.

  • ilonka 27 november 2015 / 21:43

   Is dat echt zo met sharpies? Ik heb wel is begrepen dat dit niet werkt. Dat je daar speciale voor moet hebben.

   • Elaine 30 november 2015 / 22:04

    Ja dat heb ik ook vaak gelezen. Dat kan niet met deze normale.

 5. Darina 27 november 2015 / 07:05

  Ik ben ook enthousiast! Ben dol op schrijfwaren!

 6. Linda 27 november 2015 / 07:06

  Ze lijken mij erg fijn om vrolijke kaarten mee te schrijven! De dunne punten zien er echt top uit. Als ik vaker mijn creatieve uitspattingen de vrije loop zal laten dan was dit zeker ook iets voor mij geweest 🙂 Have fun met uitproberen!

 7. Bianca Schrijft 27 november 2015 / 07:33

  Het is zo leuk om dit soort dingen te lezen als jezelf niet veel doet/hebt met DIY. Heel veel plezier ermee en leuk om in de reacties te lezen hoeveel er enthousiast zijn om de stiften/pennen te kopen.

 8. Tiffany 27 november 2015 / 07:48

  Ik vind dit zo leuk! Ik heb zelf een keer edding markers gekocht op een hobby beurs die eigenlijk het zelfde kunnen. Je kan ze op allerlei materialen gebruiken: glas, steen, plastic, papier etc. Ik gebruik ze helaas vrij weinig, misschien maar weer eens mee aan de slag gaan.

 9. Ilse 27 november 2015 / 07:55

  Ik kende ze nog niet. Wel leuk dat je ze voor zoveel verschillende dingen kan gebruiken.

 10. Margot 27 november 2015 / 08:20

  Wat leuk! Hier zou ik ook heel blij van worden!

 11. Marloes ❤ Budgetproof.nl 27 november 2015 / 08:21

  Ik hoor zúlke goede verhalen over sharpies, al jarenlang en ik heb er nog nooit eentje geprobeerd, althans, een echte. Wat een heerlijke collectie heb je!

 12. Frauke 27 november 2015 / 08:36

  Ahh! Ik had ze ook al gezien in de Pipoos en heb heel erg staan twijfelen. Misschien dat ik er alsnog omga! Ik vind Sharpies ook héél leuk, ze zien er alleen al zo vrolijk uit. Maar ik vraag me af waarvoor ik stiften van die dikte zou gebruiken, dus kom ik steeds op mijn aankoopdrang terug haha. X

 13. Evera 27 november 2015 / 08:43

  Wat een goeie tip, kan me voorstellen dat je heel blij bent met deze mooie set! 😀

 14. Anne 27 november 2015 / 09:04

  Ik ben benieuwd naar je ideeën om er iets mee te maken! Tot nu toe vond ik ze altijd veel te duur, maar ik wist niet dat ze op zoveel materialen te gebruiken waren. Op servies is altijd leuk, kan je een mooi persoonlijk cadeautje van maken met de favoriete quote van iemand erop ofzo. En kunnen ze ook op textiel?

 15. Lois Lorinde 27 november 2015 / 09:27

  Oh heerlijk zo’n set sharpies! Ik krijg helemaal zin om er vanalles mee te doen, haha. Veel plezier met alle creatieve bezigheden!

 16. Veerlez 27 november 2015 / 10:09

  Ik ben altijd erg benieuwd waarom sharpies nou beter zijn dan bepaalde andere stiften, ik ben dus erg benieuwd naar de ervaring! En ik genoot van je snap toen je je sharpies binnen kreeg 🙂

 17. Saskia 27 november 2015 / 10:15

  Mooi! Ik heb het niet nodig, maar zou het zo kopen haha!

 18. Lynn Claerhout 27 november 2015 / 10:22

  Ik heb ook al veel leuks over Sharpies gehoord. Ik ben erg benieuwd wat je ermee gaat maken!
  Groetjes
  Lynn

 19. Juudith 27 november 2015 / 11:19

  wat grappig ik kende het helemaal niet! Ben erg benieuwd naar wat je er mee gaat doen!

 20. Inge 27 november 2015 / 11:35

  Ik heb een ontwerp achtergrond en heb wel veel over Sharpies gehoord, maar heb ze zelf niet! Denk omdat ik niet zo goed weet wat ik ermee moet en daarom bang ben dat ik ze niet ga gebruiken. Dat vind ik dan weer zonde. Ik zag deze doos ook in de nieuwsbrief van Pipoos, wel mooi dat je gelijk zoveel kleurtjes hebt! 🙂

 21. Chantalle 27 november 2015 / 11:39

  Nu ben ik er wel heel erg benieuwd na! Morgen meteen maar even gaan kijken haha.

 22. Sandra 27 november 2015 / 11:57

  Jaaa leuk! Ik heb het al eens voorbij zien komen op internet en vond het toen al leuk. 25 euro is natuurlijk niet super veel voor goede ‘Sharpies’ (stiften? Haha!), maar kan het er nu niet echt aan uitgeven. Wel leuk als sinterklaas cadeautje inderdaad! Ik ben benieuwd naar waarvoor leuke dingen jij weer gaat maken hiermee. 🙂

 23. Hilde 27 november 2015 / 12:04

  Wauw wat ‘n mooie set!! 😀 Als ik die zou hebben zou ik waarschijnlijk helemaal doorslaan in het bedenken van DIY’s met Sharpie’s haha :p

 24. Marion 27 november 2015 / 12:45

  Sharpies zijn echt zo’n product waar ik ook zo nieuwsgierig van ben geworden. Al die Amerikaanse video’s die deze prachtige stiften gebruiken. Mag helaas nu niet meer een grote uitgave doen aan hobby materialen tot mijn hobby/werk kamer af is. Waarom maak ik ook al weer zulke regeltjes voor mijzelf, haha ☺

 25. Michelle 27 november 2015 / 13:55

  Wat een leuke pennen! Ik wil ze ook al de tijdje kopen om te gebruiken voor mijn scrabbelen, ze lijken me daar ideaal voor ?

 26. jade 27 november 2015 / 15:15

  ik heb ook sinds gister sharpies en ook ik ben er heel blij meee! echt een aanrader dus!

 27. Jenn 27 november 2015 / 16:32

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar nu wil ik ze ook!

 28. Miriam 27 november 2015 / 22:38

  Eerste wat ik dacht: ‘sharpies?!’ Haha. Leuk zeg, volgens mij kan je daar heel veel leuks mee doen inderdaad! ☺️

 29. Lauriette 28 november 2015 / 10:13

  Aaaaah love sharpies! Dacht dat zo’n set met alle kleurtjes alleen in Amerika te koop was! Eigenlijk wil ik een beetje op mijn centjes letten en niks uitgeven, maar misschien dat ik hier een uitzondering voor maak!

 30. Riemke 28 november 2015 / 13:01

  Oeeeeh zo leuk, schrijfwaren en op youtube kom ik ze ook veel tegen. Ik heb net twin markers bij de flying tiger gekocht (die overigens ontzettend sterk ruiken) dus ik mag even niks meer van mijzelf kopen. Met nadruk op ‘even’ 😀

 31. Anneleen 29 november 2015 / 17:40

  Lijken me fijne stiften! 🙂 Wat heb je er al allemaal mee gemaakt/versierd ?

 32. Kim 29 november 2015 / 18:11

  Bij ons in de winkel worden ze verkocht om nail art mee te maken (groothandel in manicureproducten, dus ja) maar ik wist niet dat je ze voor andere projecten kon gebruiken.

 33. Nathalie 29 november 2015 / 19:58

  Leuk dit te zien… ik zag ze staan vorige week bij Pipoos maar vroeg me al af wat het precies was!
  Ziet er mooi uit 🙂

 34. Neelke 30 november 2015 / 19:23

  Wat leuk dat ze ook in Nederland verkrijgbaar zijn, ik ga zeker eventjes kijken bij Pipoos.

 35. Emma 16 december 2015 / 16:07

  Wat jammer, deze uitgebreide set is niet meer verkrijgbaar bij pipoos! 🙁
  Even verder zoeken dan maar, of 2 losse sets bestellen hahah

 36. Rufienty 11 oktober 2021 / 17:22

  haii uhm ik weet dat het best lang geleden is en ik hoop dat u mij kan helpen of iemand maar ehh kunnen de stiften p kleding? en blijft het ook goed als je het in de was wilt stoppen? ik wil graag een witte broek cutomizen zou dat kunnen met shaprie? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.