Mijn nieuwe Sharpies!

Vandaag wil ik graag mijn enthousiasme uiten over iets dat ik voor mezelf heb gekocht. Iedereen die weleens een Amerikaanse DIY video heeft gezien kent ze: Sharpies! Ik dacht dat íedereen ze kende, maar mijn moeder heeft geen flauw idee wat een Sharpie is. Vandaag laat ik je mijn mega pakket met sharpies zien. Ik ben een blij ei.

sharpies4

Dus, dit was de eerste keer in mijn leven dat ik Sharpies kocht. Ik heb al honderd keer op het punt gestaan, maar het toch niet gedaan.

sharpies-jippie

Totdat ik deze doos in de folder van Pipoos zag staan. Die móest ik kopen. Dus dat deed ik, hahaha. Ik ben echt als een kind zo blij met mijn pennen/stiften. Wat zijn het? Ik weet het niet. (Het zijn geen pennen, het zijn geen stiften, het zijn sharpies!!!)

sharpies-zijn-leuk

Sharpies zijn een soort pennen/stiften die je voor heel veel verschillende dingen kan gebruiken. Niet alleen te gebruiken op papier, maar ook bijvoorbeeld op plastic. Perfect om creatief mee aan de slag te gaan dus! Dit pakket vol mooie kleurtjes is daar natuurlijk perfect voor.

Wat je er exact mee kan doen? Ik ga op zoek. Daarover zal ik nog wel een blogpost maken! Goed idee?

sharpie-3

De doos geeft al aan dat er vijftig verschillende manieren zijn. Ik denk dat er nog wel meer zijn, maar ik ga ze dus opzoeken! Die bal met het gezichtje erop is nu al mijn favoriet.

leukie

Dit is het formaat van de Sharpies die ik kocht. Maar volgens mij verkopen ze nog veel meer verschillende formaten.

sharpies-2

Zo krijg je nog een beetje een idee van de dikte van de Sharpies en de kleuren. Maar op bijvoorbeeld plastic zien ze er net weer een beetje anders uit.

sharpies-1

Dit is een speciale editie met veel kleurtjes, maar ook vier neon varianten én drie metallic varianten.

Ik ben een blij meisje. Mocht ik een Sinterklaascadeau uit moeten zoeken, dan zou ik dit kiezen (als ik ze nog niet had dan, he). Dus mocht je nog niets op je lijstje hebben staan en net zo enthousiast worden van Sharpies als ik: ze verkopen deze set dus nu bij Pipoos! De prijs is €24,95 en je vindt ze hier in de webshop. Ik denk dat ik de ultrafijn set nu ook wil (dat is best hebberig he? Ok, eerst deze maar eens goed gebruiken!)

Word jij hier net zo blij van als ik, of vraag je je al deze hele blogpost af waar het boeiende gedeelte blijft? (hahaha, ik denk dat er mensen zijn die dat dachten)

DELEN:

44 reacties

 1. Marieke 27 november 2015 / 07:02

  Ze staan bij mij ook mijn “wil ik hebben lijstje”. Je kan er ook mee op servies schrijven dat nadat je dat afbakt goed blijft zitten.
  Marieke blogde laatst over… Sintcadeautjes inpakken

  • ilonka 27 november 2015 / 21:43

   Is dat echt zo met sharpies? Ik heb wel is begrepen dat dit niet werkt. Dat je daar speciale voor moet hebben.

   • Elaine 30 november 2015 / 22:04

    Ja dat heb ik ook vaak gelezen. Dat kan niet met deze normale.

 2. Linda 27 november 2015 / 07:06

  Ze lijken mij erg fijn om vrolijke kaarten mee te schrijven! De dunne punten zien er echt top uit. Als ik vaker mijn creatieve uitspattingen de vrije loop zal laten dan was dit zeker ook iets voor mij geweest 🙂 Have fun met uitproberen!
  Linda blogde laatst over… De hoogtepunten van mijn reis door Thailand

 3. Tiffany 27 november 2015 / 07:48

  Ik vind dit zo leuk! Ik heb zelf een keer edding markers gekocht op een hobby beurs die eigenlijk het zelfde kunnen. Je kan ze op allerlei materialen gebruiken: glas, steen, plastic, papier etc. Ik gebruik ze helaas vrij weinig, misschien maar weer eens mee aan de slag gaan.
  Tiffany blogde laatst over… Happy journal: the hunger games & uit eten

 4. Frauke 27 november 2015 / 08:36

  Ahh! Ik had ze ook al gezien in de Pipoos en heb heel erg staan twijfelen. Misschien dat ik er alsnog omga! Ik vind Sharpies ook héél leuk, ze zien er alleen al zo vrolijk uit. Maar ik vraag me af waarvoor ik stiften van die dikte zou gebruiken, dus kom ik steeds op mijn aankoopdrang terug haha. X
  Frauke blogde laatst over… Een adventskalender met DIY envelopjes

 5. Anne 27 november 2015 / 09:04

  Ik ben benieuwd naar je ideeën om er iets mee te maken! Tot nu toe vond ik ze altijd veel te duur, maar ik wist niet dat ze op zoveel materialen te gebruiken waren. Op servies is altijd leuk, kan je een mooi persoonlijk cadeautje van maken met de favoriete quote van iemand erop ofzo. En kunnen ze ook op textiel?

 6. Lois Lorinde 27 november 2015 / 09:27

  Oh heerlijk zo’n set sharpies! Ik krijg helemaal zin om er vanalles mee te doen, haha. Veel plezier met alle creatieve bezigheden!
  Lois Lorinde blogde laatst over… DIY: FUNNY LOLLIPOPS

 7. Veerlez 27 november 2015 / 10:09

  Ik ben altijd erg benieuwd waarom sharpies nou beter zijn dan bepaalde andere stiften, ik ben dus erg benieuwd naar de ervaring! En ik genoot van je snap toen je je sharpies binnen kreeg 🙂
  Veerlez blogde laatst over… Fijne liedjes

 8. Inge 27 november 2015 / 11:35

  Ik heb een ontwerp achtergrond en heb wel veel over Sharpies gehoord, maar heb ze zelf niet! Denk omdat ik niet zo goed weet wat ik ermee moet en daarom bang ben dat ik ze niet ga gebruiken. Dat vind ik dan weer zonde. Ik zag deze doos ook in de nieuwsbrief van Pipoos, wel mooi dat je gelijk zoveel kleurtjes hebt! 🙂
  Inge blogde laatst over… Mijn wishlist voor december

 9. Sandra 27 november 2015 / 11:57

  Jaaa leuk! Ik heb het al eens voorbij zien komen op internet en vond het toen al leuk. 25 euro is natuurlijk niet super veel voor goede ‘Sharpies’ (stiften? Haha!), maar kan het er nu niet echt aan uitgeven. Wel leuk als sinterklaas cadeautje inderdaad! Ik ben benieuwd naar waarvoor leuke dingen jij weer gaat maken hiermee. 🙂
  Sandra blogde laatst over… Nieuw | Het chillste vest ooit & High waisted jeans

 10. Marion 27 november 2015 / 12:45

  Sharpies zijn echt zo’n product waar ik ook zo nieuwsgierig van ben geworden. Al die Amerikaanse video’s die deze prachtige stiften gebruiken. Mag helaas nu niet meer een grote uitgave doen aan hobby materialen tot mijn hobby/werk kamer af is. Waarom maak ik ook al weer zulke regeltjes voor mijzelf, haha ☺
  Marion blogde laatst over… Wreck this journall, mijn journall

 11. jade 27 november 2015 / 15:15

  ik heb ook sinds gister sharpies en ook ik ben er heel blij meee! echt een aanrader dus!

 12. Miriam 27 november 2015 / 22:38

  Eerste wat ik dacht: ‘sharpies?!’ Haha. Leuk zeg, volgens mij kan je daar heel veel leuks mee doen inderdaad! ☺️
  Miriam blogde laatst over… Let’s Talk: operatie #1

 13. Riemke 28 november 2015 / 13:01

  Oeeeeh zo leuk, schrijfwaren en op youtube kom ik ze ook veel tegen. Ik heb net twin markers bij de flying tiger gekocht (die overigens ontzettend sterk ruiken) dus ik mag even niks meer van mijzelf kopen. Met nadruk op ‘even’ 😀

 14. Kim 29 november 2015 / 18:11

  Bij ons in de winkel worden ze verkocht om nail art mee te maken (groothandel in manicureproducten, dus ja) maar ik wist niet dat je ze voor andere projecten kon gebruiken.
  Kim blogde laatst over… Day Zero Project ~ Acht boeken

 15. Nathalie 29 november 2015 / 19:58

  Leuk dit te zien… ik zag ze staan vorige week bij Pipoos maar vroeg me al af wat het precies was!
  Ziet er mooi uit 🙂
  Nathalie blogde laatst over… Park van Sint Rhenen 2015

 16. Emma 16 december 2015 / 16:07

  Wat jammer, deze uitgebreide set is niet meer verkrijgbaar bij pipoos! 🙁
  Even verder zoeken dan maar, of 2 losse sets bestellen hahah

 17. Rufienty 11 oktober 2021 / 17:22

  haii uhm ik weet dat het best lang geleden is en ik hoop dat u mij kan helpen of iemand maar ehh kunnen de stiften p kleding? en blijft het ook goed als je het in de was wilt stoppen? ik wil graag een witte broek cutomizen zou dat kunnen met shaprie? 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.