Mijn nieuwe voornemens

Een klein jaartje geleden stelde ik jullie op de hoogte van mijn voornemens. Deze zijn nu voorbij en het is tijd voor nieuwe voornemens! En die heb ik zeker, benieuwd?


Via weheartit.com

In mijn ogen waren de voornemens van toen allemaal onmogelijke opgaven. Hoewel ze niet allemaal voor de volle honderd procent zijn gelukt heb ik wel m’n diploma gehaald. Die liet ik destijds zelfs onbewust buiten beschouwing omdat ik dacht dat het niet ging lukken. Maar hij zat wel in m’n hoofd hoor.

En nu tijd voor nieuwe voornemens. Ik ga niet, zoals het ‘hoort’, studeren. Dat leek ook een onmogelijke opgave, nu misschien nog steeds. Maar misschien is dat wat ik nu ga doen wel veel nuttiger dan een standaard studie, waarbij je alsnog hetzelfde leert als heel veel andere mensen. Ik ben blij met wat ik dit jaar ga doen. Want ik vind het best spannend, maar ook heel leuk, want er staat nog niets vast!

 • Een ding staat al wel vast, dat is dat ik een thuisstudie copywriting ga doen. Ik ben er aan begonnen en ik vind het nu al heel erg leuk! Ik word echt gelukkig van nieuwe leuke dingen leren.
 • Ook ben ik van plan veel boeken te gaan lezen. Daarom vroeg ik om boekentips. Ik ben lid geworden van de bibliotheek en ik heb nu bijna het boek ‘Rijke pa, arme pa’ uit. Zoals ik net al zei, ik word heel gelukkig van nieuwe dingen leren en lezen!
 • Stiekem heb ik ook een kleine ambitie om mooie foto’s te kunnen maken. Vooral als ik de foto’s op de blogs van Ashley en Anemerel bekijk. Van die geweldige foto’s word ik erg vrolijk, dat wil ik ook kunnen!
 • En dan misschien wel het meest belangrijke, een baantje. Niet omdat ik zo graag wil werken en niet kan stilzitten (oke misschien dat ook). Maar vooral omdat ik mezelf en anderen wil bewijzen dat ik echt wel kan werken.
 • Meer op pad gaan. En dan bedoel ik gewoon de trein nemen naar weet ik veel waarheen, gewoon omdat het kan. Ik denk dat ik maar zo’n kortingskaart ga scoren, dan móet ik wel! Stiekem wil ik bijvoorbeeld wel naar Innovation Impulse Summer Seminar in Nijmegen.
 • Eind december had ik vrij ambitieuze plannen met m’n blog, ik wilde tien keer zo veel bezoekers krijgen binnen een jaar. Je kunt dat hier teruglezen. Ik zal je vertellen, het zijn er pas iets meer dan tweemaal zo veel als toen. Natuurlijk wil ik nog wel meer bezoekers, maar op dit moment vind ik het belangrijker dat ik tevreden ben met m’n blog. Leuke stukjes schrijven en trots kunnen zijn op m’n blog.
 • Het plan om te gaan hardlopen staat ook nog steeds, ook hier heb ik op het moment wel vertrouwen in!
 • Een van de dingen wat ik eigenlijk al heel lang wil, is leren schilderen. Staat niet bovenaan ‘t lijstje, maar dat is iets wat ik eigenlijk ook nog wel wil doen, maar ‘t heeft geen haast.

Zo, dat was het ongeveer wel voor nu. Ik houd jullie gewoon weer op de hoogte! Waarschijnlijk zijn er veel mensen die nu druk zijn op het werk en op school omdat die lang niet allemaal al vakantie hebben. Maar toch ben ik benieuwd naar wat jullie plannen zijn!

DELEN:

15 reacties

 1. Kenny - Nonunsenses 21 juni 2011 / 14:12

  Leuk dat je copywriting volgt. Ik ben copywriter van beroep. Heerlijke job!
  De rest lijken mij ook allemaal topuitdagingen om na te streven. Succes!

 2. Iris Anastasia 21 juni 2011 / 15:00

  Goede voornemens! Grappig: ik ben met vrij veel dezelfde dingen bezig. Leuk! Heel veel succes!

 3. Michael 21 juni 2011 / 15:04

  Mooi boek je rijke pa arme pa. Toch mooi om het verschil te zien tussen de opvoeding tussen de rijke en de arme pa. En het klopt ook nog allemaal, geweldig boek vindt ik dat:) net zoals succes zit in je!

 4. Renske 21 juni 2011 / 15:44

  Wat houden je taken als copywrighter precies in? Ik heb wel ongeveer een beeld, maar ik twijfel zelf over een studie journalistiek of communicatie of… iets aanverwants, na mijn huidige studie, dus ben erg benieuwd.
  Mooie voornemens hoor. Heel amibtieus, maar het gaat je zeker wel lukken!
  Verder, als hardlopen niet lukt, wat vast wel gaat:), dan zou je een yogamatje kunnen aanschaffen en oefeningen gaan doen. Ben hier zelf nu anderhalve week mee bezig en doe dit 4 a 5 keer per week (soms heb ik dagen dat ik echt te druk ben, dan lukt het niet). Merk nu al iets verschil. Yogamatjes heb je al voor minder dan 20 euro.

 5. Vivian 21 juni 2011 / 16:17

  Super dat je jezelf deze doelen stelt! Ze klinken helemaal super, gaat je vast lukken! Enne, ik zou graag meer willen lezen over je cursus copywriting, dat is namelijk ook een soort van optie voor mij of een keus voor een opleiding. Maar ik wens je veel succes hiermee, het klinkt heel goed! Mooi ook dat je een baantje wilt zoeken, men hoeft niet te denken dat gehandicapte mensen niets kunnen *is zelf gehandicapt en heeft ook een baantje, vanuit huis*

 6. Kenny - Nonunsenses 21 juni 2011 / 16:17

  Als je op m’n blog gaat zien, zul je een paar van mijn werkjes kunnen aanschouwen. Een copywriter schrijft reclameteksten en bedenkt concepten vaak vertrekkende vanuit woorden of tekst.

  Dat gaat dus van het schrijven van een ‘slogan’ tot het bedenken van een productnaam of het creëren van een leuke creatieve campagne.

  Journalistiek is het weergeven van feiten. Communicatie is erover praten. Copywriting is spelen met taal.

 7. Liz 21 juni 2011 / 16:24

  Ik hoop in elk geval een leuke baan te vinden waar ze me waarderen om wat ik doe en waarbij mijn ASS geen probleem is. :-). En daarnaast gewoon lekker hobby’en.

 8. Nathalie 21 juni 2011 / 17:32

  oehh die seminar is erg aantrekkelijk! Het duurt alleen wel erg lang 🙁

 9. Lieke 21 juni 2011 / 17:53

  Wauw, dat zijn erg veel dingen die je wil gaan doen! Ik denk ook dat het je wel gaat lukken als ik het zo lees. (:
  Leuk om dingen te hebben die je graag wilt!

 10. Lisanne 21 juni 2011 / 18:08

  Je hebt inmiddels erg leuke dingen op je lijstje staan! Een bezig bijtje dus:)
  Maar het is erg goed om bezig te blijven/zijn en je te verrijken!
  Ik zou graag willen weten hoe het thuisstuderen bevalt! Dat lijkt mij ook nog erg leuk om te gaan doen. Succes alvast!

 11. floor 22 juni 2011 / 09:19

  goede voornemens! succes ermee alvast ! ;D
  (tip: ze hebben bij de hema nu voordelige treinkaartjes(; )

 12. Desi 22 juni 2011 / 11:33

  Heel veel succes! Realistische doelen waar je wel hard voor moet werken. Ik ben zelf nog even goed aan het bedenken wat ik wil, maar ik denk: veel sporten (en genezen van mijn blessure) en mijn vwo diploma halen. Nog veel meer, maar hier ga ik op focussen.

 13. Annelies 23 juni 2011 / 19:38

  Je blijft zo heeerlijk positief, zo leuk om te lezen!
  het gaat echt zoals de naam van je blog al zegt, over de kleine dingen die het leven zo leuk maken. Hoe intens er al genoten kan worden van dagen dat het beter gaat van stappen die je vooruit zet, veel mensen kijken te veel naar het grote geheel en zien de kleine stappen niet meer. Terwijl die kleine vooruitgangen/stappen het leven juist zo leuk maken

  keep up the good writing

 14. Annemerel 23 juni 2011 / 22:07

  Goedzo, je moet je niet doodstaren op statistieken, nergens goed voor hoor! Maar ehm.. keek net wel naar m’n statistieken dat ik in 4 dagen tijd 58 bezoeken via jou heb gehad 😉 leuk he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.