Mijn outfit uit de lentecollectie van Protest

Vandaag wil ik graag iets met je delen over de lentecollectie van Protest! Ik mocht namelijk iets uitkiezen, dat laat ik je graag zien. Ook deel ik graag mijn favorieten uit de nieuwe lentecollectie.

Hier zie je al waar ik voor ben gegaan, de loungekleding van Protest beviel de vorige keer zo goed dat ik weer voor een comfy outfit ben gegaan. Maar ik laat je eerst nog wat foto’s zien van de rest van de collectie!

Het is erg leuk om te kijken tussen de dames zwemkleding. Er zit echt heel veel moois tussen! Bijvoorbeeld een mooie beugel bikini.

In de collectie vind je ook heel veel leuke jurkjes en een Protest rokje is ook een aanrader om eens naar te kijken.

Ik ben gegaan voor deze blauwe set, helemaal gemaakt van badstof. Dat maakt dat hij heerlijk zit! De set bestaat uit een broek, top met knopen en een vest. Deze kun je allemaal los kopen. Ik draag een XL, dit is een maat 42.

De top zit heerlijk en kun je zo hoog of laag knopen als je wil. Ook heerlijk om ergens open over te dragen, bijvoorbeeld over een bikini.

Misschien zie je het wel een beetje, de badstof is echt super zacht. Het zit zo comfortabel! Ik weet zeker dat ik deze set veel zal dragen.

Mocht je nu denken: ik wil ook zo’n mooi pakje, geweldige bikini of een leuk jurkje of rokje, dat snap ik helmaal! En dan heb ik goed nieuws, met de code lisanneleeft10 krijg je namelijk 10% korting op je bestelling op de website van Protest. Deze geldt op oude en nieuwe collecties.

Heb jij al zo’n heerlijk item van Protest in jouw kast hangen?

Deze blogpost is een samenwerking

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.