Mijn Søstrene Grene bestelling met mooie papierwaren

Onlangs deed ik een bestelling bij Søstrene Grene met allemaal mooie papierwaren! Cadeautasjes, kaartjes, cadeaupapier en de meest geweldige enveloppen. En een boek for paperlovers, heel gaaf. Ik laat het heel graag aan je zien.

Dit is (bijna) alles wat ik bestelde.

Om te beginnen met dit prachtige inpakpapier, ik vind hem echt heel mooi. Deze was €1,58.

En een klein cadeautasje in het groen. Hier kun je alle kanten mee op, je kan er stickers op plakken en alle cadeaulabels passen hierbij. Leuk als je een kleinigheidje voor iemand meeneemt als je op bezoek gaat. Dit cadeautasje was €0,70.

Deze set met cadeauzakjes vind ik prachtig, er zitten ook sluitstickers bij, perfect. Deze vind ik leuk om een cadeautje in te verpakken, maar ze zijn ook perfect om als envelop te gebruiken. Tsja, ik ben nu eenmaal dol op mooie enveloppen. Deze set was €2,34.

Deze set met cadeaulabels móest ik hebben, prachtig met gouden details. Dit setje was €1,54.

Dit is misschien wel mijn favoriete item uit de bestelling, hoe mooi zijn deze enveloppen? Zo wordt post sturen nog veel leuker! Een set van 4 was €2,20.

Natuurlijk had ik helemaal geen schaartje nodig, maar deze leek me perfect om heel kleine dingen uit te knippen. En hij is zo mooi goud! Deze was €2,82.

Deze kaart vond ik erg schattig dus deze mocht ook mee besteld. De prijs van dit kaartje is €0,48.

Naar dit boek was ik zó benieuwd, en hij stelt zeker niet teleur. Dit is een boek dat een beetje lijkt op het Flow book for paper lovers, maar dan wat dunner en helemaal in feestthema. Ik ben er erg enthousiast over! Als je graag verjaardagspost stuurt is deze superleuk. De prijs van het boek is €5,20.

Dit is bijvoorbeeld een vel stickers dat je in het boek vindt.

En die-cuts, dat zijn voorgesneden plaatjes, zodat jij ze niet meer hoeft uit te knippen, maar ze er gemakkelijk uitdrukt.

En deze diertjes om rechtop neer te zetten. Echt heel schattig! Er zitten ook leuke verjaardagskaartjes in het boek.

Deze lamp was eigenlijk de reden dat we gingen bestellen, deze was €19,98. Erg handig om te gebruiken op plekken waar je geen stopcontact hebt, maar toch licht wilt. Deze werkt op batterijen.

Ik word helemaal blij van deze bestelling! Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met mooie post maken en het boek helemaal gebruiken.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.