Mijn stickermap! Wat zit erin?

Het staat al heel erg lang op de planning: jullie de inhoud van mijn stickermap laten zien. Ik heb een accordeonmap van Hema die ik hiervoor gebruik. Daarvan heb ik er eentje met papier, eentje met vilt, eentje met kaartjes voor op de post, eentje voor publicaties in print over mijn blog én er dus eentje vol met stickers. En dat is de leukste! Die laat ik je vandaag zien.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik word altijd zo blij als ik iets nodig heb uit deze map en weer iets leuks kan uitzoeken! Wat zou jij het eerst gebruiken als je mij was?

DELEN:

20 reacties

 1. Josan 11 februari 2016 / 06:48

  Grappig dat jij dus een echte map met stickers hebt. Wel een idee want die dingen raken altijd kwijt in de knutselkist. Die mallen voor enveloppen vind ik wel heel handig. Ik wist helemaal niet dat er zoveel leuks bij de flow zat.

 2. Dorien 11 februari 2016 / 06:56

  Super leuk! Wat ben jij heerlijk georganiseerd. Stickers zijn altijd handig, ik ben vooral gek op de stickers van de Hema, vooral de foam stickers. Leuk filmpje!

 3. Minke 11 februari 2016 / 07:01

  Wat leuk om te zien. Die mallen van de hema zijn echt heel handig. Ooit gekocht toen jij het er over had haha. Stickers worden hier eigenlijk alleen door Luca gebruikt. Vooral dieren stickers en van die 2 en 3d stickers, die veranderen als je ze heen en weer beweegt.

 4. Marlotte 11 februari 2016 / 07:04

  Oh wauw, een stickermap is echt ontzettend handig, bij mij dwalen ze overal en nergens rond. Wat heb je mooie stickers er tussen zitten, heel gaaf!

 5. Darina 11 februari 2016 / 07:07

  Leuk filmpje en wat een handige map! Die ga ik ook halen voor mijn steeds groeiende voorraad stickers!

 6. debby 11 februari 2016 / 07:11

  Wat een goed idee om dat in die mappen te doen zeg! Ik ben zelf sinds kort helemaal into het maken van kaarten. Ik ga zeker wat van de mappen aanschaffen voor mijn stempels en dergelijke

 7. Margot 11 februari 2016 / 08:24

  Wat een handige map en je hebt een vrolijke collectie!

 8. Charelle 11 februari 2016 / 08:26

  Super handig om ze zo bij elkaar te houden in een map! Bij mij zitten ze allemaal samen in een grote envelop, een stuk minder praktisch. Op de basisschool vroeger had ik wel zo’n soort boekje met van dat stickerpapier en daar kon je dan ál je stickers inplakken, maar er ook weer afhalen om vervolgens te gebruiken. Dus dan verplaatste je de stickers eigenlijk van het stickervel naar dat boekje, zodat je ze allemaal bij elkaar had. Was eigenlijk ook best handig. :’]

 9. Irina 11 februari 2016 / 09:23

  Leuke stickers heb je! Ik ben nu zelf ook een voorraadje aan het aanleggen voor mijn Erin Condren planner ^^

 10. marije 11 februari 2016 / 10:34

  I ♡ stickers.

  Had vroeger ook altijd een map maar heb er nu zoveel dat het een doos is ?. En blijf stickers kopen

 11. Sandra 11 februari 2016 / 10:38

  Dit doet me denken aan vroeger. Toen plakje ik alle stickers in een speciaal boekje met sticker papier om ze daar bij elkaar te houden. Momenteel heb ik eigenlijk geen stickers bedenk ik me nu, alleen voor kerstkaarten. Wel een enorm leuke collectie heb jij!!

 12. Anouk 11 februari 2016 / 12:42

  Wat een heerlijke organisatie! 🙂 Ik heb zelf iets minder stickers voor mezelf, maar wel een laatje vol 🙂

 13. Julia 11 februari 2016 / 16:56

  Wat schattig, ik vindt die kurk stickers gaaf!
  Die van de ikea zijn ook handig!
  Lijkt me leuk om je andere mappen te zien!

 14. Anita 11 februari 2016 / 18:41

  Wat een onwijs leuke collectie stickers en andere diy spullen. Hier is het helaas wat minder georganiseerd waardoor ik niet altijd meer weet waar ik wat heb liggen!

 15. Linda 12 februari 2016 / 01:04

  Hé wat leuk, op deze manier bewaar ik ook al jaren mijn stickers. Ik doe er nu niet zoveel meer mee, maar als ik wat nodig heb, dan pak ik die map en dan heb ik gelijk alles bij elkaar. Je hebt super leuke stickers.

 16. Miss Paperfection 12 februari 2016 / 19:13

  Opgeruimd staat netjes. Dat is bij mij een heel ander verhaal. Ik ga toch ook eens op zoek naar zo’n map want lijkt me wel heel ordelijk op deze manier. Van waar komen trouwens die kurkstickers? Die zijn superleuk!

  • Lisanne 12 februari 2016 / 21:33

   Van Action! 🙂

 17. Anneleen 13 februari 2016 / 20:26

  Wat een vrolijke en leuke stickertjes! 🙂 en zo’n mooie kaartjes!

 18. Vivian 15 februari 2016 / 15:39

  Ik heb ook een map met enorm veel stickers, maar ik gebruik ze nu even wat minder doordat ik vooral veel met washitape doe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.