Mijn tips: Slappe series en plezierig tijdverdrijf

‘t Is inmiddels vakantie voor veel scholieren en studenten, en weet je wat ik altijd had met vakanties? Op de helft was ik het zat! Dan raad ik je aan om lekker te gaan sporten of shoppen of iets in die richting, maar mocht je nou zin hebben in een lui dagje… dan heb ik de aanraders voor je! Zo veel leuke (eigenlijk stomme) series, zo weinig tijd! Maar als je dan toch tijdverdrijf zoekt, dan deel ik deze tips graag met je! Ook fijn als je ziek bent en je verveelt.

Britt en Ymke en het mysterie…

Britt en Ymke, bekend van… Ehh waar eigenlijk ook alweer van? Van voornamelijk hun gênante vertoningen en domme opmerkingen, denk ik. Zij dus, reizen de wereld rond waarbij ze allemaal gekke opdrachten krijgen. Het gaat helemaal nergens over, maar je kunt wel lachen met (om) deze twee dames!

Shopping queens

Wederom een heerlijk inhoudloos programma. Vijf fashion-kenners voeren een fashion opdracht uit waarbij ze een outfit bij elkaar moeten shoppen. Zijzelf, en Fred van Leer geven de cijfers. Jammer dat de fashion/shop-kenners niet zo geweldig zijn als ze zelf denken, maar dit is wel heel mooi tijdverdrijf. Ik vind het vermakelijk! Voordeel: Elke werkdag is er een nieuwe aflevering…

Goede tijden slechte tijden

Wie kent het niet? Ik denk niet dat ik hier nog meer woorden aan moet vuil maken. Toch moet ik opbiechten dat ik het trouw (en soms wat minder trouw) blijf volgen…

In love with Sterretje

12 dames die wel graag het vriendinnetje van Sterretje willen zijn! Ja, inderdaad, ik vraag me ook een klein beetje af WAAAAROM?! Een soort van the bachelor, maar dan met Sterretje (Die van Oh Oh Cherso, ja). Kun je je voorstellen wat voor types daarvoor zouden vallen? Zet er 12 van dat soort bij elkaar, en denk je in hoe vermakelijk dat zou kunnen zijn.

Iedereen is gek op Jack

Volgens mij ben ik ongeveer de enige die dit wel een leuke serie vindt, haha. Linda de mol en Jeroen van Koningsbrugge, misschien omdat ik die twee gewoon heel leuk vind? Ik zou het niet weten, maar in de serie zijn ze een getrouwd stel en ik denk dat dit gewoon je humor moet zijn (of niet).

Allemaal terug te kijken bij RTL gemist! Meer van de Amerikaanse series? Gossip girl, New Girl, Americas Next Topmodel, Sex And The City, Akward. Aanraders! Zelf kijk ik altijd via Sidereel.com.

Dat waren wel zo’n beetje mijn tips wat dit betreft. Hebben jullie op dit moment vakantie? Ik zelf niet, haha. Maar ik werk met plezier door, hoor! Welke series of programma’s kijk jij op zo’n lui dagje (of luie avond, middag, of ochtend)? Let me know!

10 reacties

 1. Laura 2 mei 2012 / 09:39

  Ik heb ook geen vakantie. De enige vakanties die ik heb zijn kerstvakantie (maar ze plannen altijd tentamens daarna dus eigenlijk ben je veroordeeld tot twee weken leren) en zomervakantie. Ik vind Britt en Ymke echt heerlijk om naar te kijken, vooral Britt doet het goed. Lekker onbezonnen. Bij Sterretje vraag ik me ook echt af waarom al die meisjes op hem afkomen. Zag hem vorig jaar een keer ergens draaien. Wat een feestje was dat: hij ging helemaal los. Daarmee was hij ook de enige op het hele terrein, haha.

  Ik kijk graag series als Mad Men, Dexter, Californication, Little Britain, ANTM, Masterchef Australia en Friends verveelt natuurlijk nooit.

 2. Lotte 2 mei 2012 / 10:27

  Mmm account aangemaakt bij sidereel, maar kwam erachter dat het geld kost 🙁 Dan maar downloaden!

 3. Stéphanie 2 mei 2012 / 10:58

  Ik heb geen vakantie, maar eigenlijk kijk ik de meeste van deze series gewoon elke week wel ;). Iedereen is gek op Jack is leuk trouwens. Mijn ouders en zusje zijn fan en hebben mij ook een beetje aangestoken.

 4. Esmay 2 mei 2012 / 11:17

  Shopping Queens kijk ik ook altijd terug haha! Vind ‘t eigenlijk best een leuk programma, vooral dat commentaar van Fred (a)

 5. Marilyne 2 mei 2012 / 13:40

  Als je Prison Break nooit gevolgd hebt, zeeeeker kijken! Vier seizoenen en ze zijn allemaal geweldig.

  En One Three Hill is trouwens ook leuk 🙂

 6. Mariette 2 mei 2012 / 19:36

  Ik heb wel vakantie, ik volgde eerst ANTM op Youtube, maar dat kan niet meer…

  Liefs, Mariette

 7. Sarah 2 mei 2012 / 23:04

  Hoi!
  Ik vroeg me af of je voor deze sites moet betalen? En kan je er ook in België naar kijken? Het lijken me leuke series (vooral die ‘Iedereen is gek op Jack’! )
  Trouwens, een leuke blog die je hebt!! 🙂

  Groetjes,
  Sarah!
  Oja, wij in België hebben geen vakantie nu, wij gaan braafjes naar de les haha 🙂

  • Lisanneleeft 2 mei 2012 / 23:19

   Haha, jammer dat jullie nu geen vakantie hebben!
   Ik zou niet weten of je er als Belg wel voor moet betalen, ik zou zeggen, even uitproberen! In Nederland hoef je er in elk geval niet voor te betalen 🙂 Succes!

 8. Joyce 4 mei 2012 / 19:47

  shopping queens is echt een heerlijk programma, lekker inhoudloos =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.