Mijn universele wishlist van dit moment

Het internet staat vol met verlanglijstjes bestaand uit spullen. Maar een mens wil toch veel meer dan alleen spullen? Anders gezegd: er zijn een boel dingen belangrijker dan spullen. En eigenlijk is het zonde om die niet openbaar te maken, omdat dit juist vaak dingen zijn waar mensen bij kunnen helpen of er rekening mee kunnen houden. Zodat je wensenlijstje misschien wel eerder vervuld wordt. Mijn wensenlijstje van dit moment, mijn universele wishlist, deel ik vandaag met jou!

universele-wishlist

– Een beetje meer energie

– Betere skills om te tekenen met mijn tekentablet

– Mijn kantoor veranderen

– Het boek dat ik probeer te lezen uitlezen

– Verder gaan met mijn ‘secret project’ dat ik al noemde bij mijn doelen van februari (vet stom, dat geheime gedoe)

– Een nieuwe jeans die lekker comfy is, perfect past, warm genoeg is en in een kleur die overal bij past (ik denk grijs)

– Zonnige dagen

– Vooruitgang met mijn lyme behandeling, een soort ‘seintje’ dat we de goede kant op aan het gaan zijn! Ik vind het soms lastig om vertrouwen te hebben dat het beter zal gaan, juist als ik het even zwaar heb en me erg ziek voel. Een klein beetje vooruitgang is dan fijn, omdat ik dan meer vertrouwen heb dat het nóg beter zal gaan!

– Groene vingers. En een eigen kruidentuintje (ja, een aanvulling, want de eerste kruiden staan er al!)

– Hulp bij het bedenken van een plan voor mijn bedrijf/blog, ik heb nu soms het gevoel dat ik ‘maar wat doe’ en dat er veel meer uit te halen valt!

– Een tripje naar Ikea maken. En daarna een hambuger eten bij Mcdonalds!

– Een nieuw computerspelletje kopen

Wat staat er op jouw universele wishlist?

DELEN:

44 reacties

 1. Nienke 22 februari 2015 / 07:44

  Mooie lijst! Ik hoop dat alles lukt behalve een hamburger van McDonald’s eten 😉 daar kom je toch enkel teleurgesteld van terug 😉 absolute top van mijn lijstje: werk vinden en alleen auto durven rijden…

 2. Tineke 22 februari 2015 / 08:22

  Hele mooie lijst! Ik wil de komende jaren veel reizen en wil graag veel van de wereld zien!
  liefs

 3. Frauke 22 februari 2015 / 08:33

  Leuke wishlist! En grappig gedaan zo met dat tekeningetje! Mijn universele wishlist bestaat uit momenteel te dure droomreizen, en verder gewoon veel plezier en genot van allerlei dingen! Ik heb niet zo veel onbereikbare dingen die ik toch wil, omdat ik erin geloof dat je in feite alles kan bereiken zolang je er maar voor werkt :)! X

 4. Patricia Schmitz-Heres 22 februari 2015 / 08:36

  Mooie wishlist. Maar geloof me: de IKEA is niet goed voor je. Dat gaat je geld kosten haha. Al kan je dan wel gelijk je kantoor veranderen dus twee vliegen in een klap haha.

 5. Elize 22 februari 2015 / 08:44

  Mooi lijstje! Bij mij staan er in ieder geval ook zonnige dagen op. Ik kijk zo ontzettend uit naar de lente/zomer! Oh.. en die hamburger bij McDonald’s lust ik ook wel weer eens haha 😉

 6. Celeste 22 februari 2015 / 08:48

  Wat een mooi lijstje! Lijkt me echt heerlijk om een eigen kruidentuintje te hebben, helaas heb ik verre van groene vingers haha! Mag ik trouwens vragen welk programma jij gebruikt voor je tekentablet? Heb er zelf ook eentje, maar nog op zoek naar een beter werkend programma dan ik nu gebruik (al kan het natuurlijk ook gewoon aan mijn teken skills liggen haha 😉

 7. Darina 22 februari 2015 / 08:50

  Mooie wishlist! Ik hoop dat echt dat ze uitkomen voor jou! Ik heb op mijn wishlist staan dat ik beter wil worden met het bloggen. Er valt zeker meer uit te halen, daarvan ben ik overtuigd, maar ik ben dan ook pas een half jaar bezig :). En ik wil meer tijd besteden aan het schrijven van mijn tweede boek.

 8. angelique 22 februari 2015 / 09:07

  Goede lijst! Ik zou graag mijn huisje nou eens echt afkrijgen dat ik eindelijk echt tevreden ben met hoe het is

 9. Lisanne 22 februari 2015 / 09:17

  Wat een leuk (en herkenbaar) lijstje! Dat kruidentuintje zou goed moeten komen (mits jullie boodschappen bij de AH vandaan komen natuurlijk).
  Oh! En hier schijnt het zonnetje vandaag. Hoop dat jij er ook van kan genieten!

 10. Laura 22 februari 2015 / 09:34

  Mooi lijstje. Ik heb mijn Day Zero Project ook met die achterliggende gedachte ingevuld. En ergens op die lijst heb ik gezet dat ik heel graag wil dat manlief een betaalde baan kan vinden. Hij is al bijna 7 jaar werkloos en depressief thuis en het enige wat hij wil is werken, maar nergens wordt hij aangenomen ( want hij heeft beperkingen/ zit al te lang thuis/ heeft geen opleiding/ heeft geen ervaring/ enz )

 11. Sharon 22 februari 2015 / 09:53

  Hee!
  De broek, heb je al eens de dr denim pludge broek gepast? Ik heb er sinds kort twee. Het lijken net leggings, zitten mij heerlijk en zijn voor mij ook goed warm! Misschien moeite waard om eens te proberen?

  Liefs,
  Sharon

 12. Veerlez 22 februari 2015 / 10:07

  Heel herkenbaar, doe mij ook maar meer energie, een tekentablet (en daarna de skills) en de puf en tijd om mijn boeken uit te lezen!

 13. Daisy 22 februari 2015 / 10:31

  Gaat al heel goed met tekenen toch? Ik doe het je in elk geval niet na haha! Ik hoop ook dat het snel beter/warmer/zonniger weer wordt, dan krijg jij vast (en ik) ook gelijk weer wat meer energie om dingen te ondernemen. xo Daisy

 14. Robin 22 februari 2015 / 10:32

  Mijn P halen dit blok zodat ik echt op stage kan ik Zuid-Afrika volgend jaar.
  Zorgen dat het goed komt met mijn blog thema en proberen vaker te posten.
  Oh en van de verkoudheid af zijn

 15. Margot 22 februari 2015 / 10:56

  Wat een leuke lijst! Ik wil ook nog steeds een plan schrijven voor mijn blog/bedrijf, maar daar kom ik maar niet aan toe.

 16. Marion 22 februari 2015 / 10:58

  Rust en weten waar mijn grenzen liggen 🙂

 17. Eva 22 februari 2015 / 11:09

  Super leuk zo’n wishlist ! Als je wilt kunnen we een keertje sparren adhv een feedback lijstje voor bloggers? Ik doe bijv ook n traject waarbij ik m’n ambities opnieuw in beeld breng heel leuk en handig! Heet soulbranding 🙂 Kijk maar, je weet me te vinden! Let’s help Each other! En btw: je blog is super hoor!

  Liefs,
  Eva

 18. Xaviera 22 februari 2015 / 11:28

  Mooie wishlist! Ik vind dat je al erg leuke dingen maakt met je teken tablet! 🙂 Op mijn universele wishlist staat rust, verhuizen en reizen.

 19. Vanessa 22 februari 2015 / 11:29

  Mooi lijstje! Ik wil ook meer zonnige dagen, ik heb echt genoeg van de winter. En meer energie zou ook hier welkom zijn.

 20. Eline 22 februari 2015 / 11:31

  Fit worden, alle doelen die ik voor dit jaar gesteld hebt halen, een betere weerstand krijgen!

 21. Samantha 22 februari 2015 / 11:45

  Wat een mooie lijst! Ik wil ook wel een keer de perfecte broek vinden, haha. Dat is nog best lastig als je klein bent, want ze zijn vaak te lang en dat ziet er dan bij mijn knieën vreemd uit. En het zonnetje mag ook wel wat meer komen. 🙂 Ik vind je tekening erg leuk geworden. Ik teken jammer genoeg nog steeds als een vierjarige hahaha.

 22. lifesabout 22 februari 2015 / 12:09

  Wat een fijne wensen! De meeste wishlists gan inderdaad over allee materiele zaken. Het maakt je niet per definitie gelukkiger. Op mijn wishlist staat een gezond leven met minder medicijnen en een nieuw hart

 23. Hilde 22 februari 2015 / 12:41

  Een fijne, pakkende naam voor mijn blog staat op mijn wishlist! Ben al een hele tijd aan het brainstormen maar het lukt maar niet om iets te bedenken

 24. Chantal 22 februari 2015 / 12:56

  Moeilijke vraag die ik cliché ga beantwoorden: gelukkig zijn en genieten. En gewoon gezond zijn natuurlijk. Als ik dan nog iets zou moeten noemen dan is het van schrijven mijn werk maken 🙂

 25. Nicky 22 februari 2015 / 13:32

  Het lijken al bij al realistische doelstellingen, als je de tijd ervoor neemt! Succes ermee!

 26. Lies 22 februari 2015 / 14:35

  Hele mooie wishlist heb je! Op mijn universele wishlist staat sowieso nog meer angsten overwinnen met mijn angststoornis en gezonder gaan leven. Als materiële items een nieuwe camera en laptop.

 27. Monique 22 februari 2015 / 15:39

  Mooie en realistische doelen. Op mijn wishlist staat denk ik mezelf meer accepteren. Ik moet echt leren dat het bij mij nou eenmaal niet altijd even makkelijk gaat en daar wil ik graag vrede mee hebben. Ipv altijd maar die innerlijke strijd dat het beter moet.

 28. Beau 22 februari 2015 / 16:40

  Leuk om te lezen hoor 😉 bovenaan mijn universele wishlist staat een eigen lifestyle label 🙂

 29. SamJohanna 22 februari 2015 / 17:10

  Mooie lijst zeg! Goed om even bij stil te staan. Een kruidentuintje wil ik ook, ga ik volgend weekend maar eens mee even de tijd voor nemen. Kan eigenlijk heel simpel gerealiseerd worden en toch een wens in vervulling gebracht dan 🙂

 30. Luna 22 februari 2015 / 18:33

  Heerlijk zulke lijsten 🙂

  1. Een keer helemaal alleen naar de Efteling gaan en gewoon de hele dag doen wat ik zelf wil doen, slenteren door het sprookjesbos, poffertjes eten en misschien wel drie keer achter elkaar in dezelfde attractie omdat er niemand bij is die zeurt dat hij of zij verder wil of niet daar en daar in wil. Uitgebreid in de winkeltjes kijken. Dineren met patat, hamburger en cola.
  2. 1000 volgers op Bloglovin halen, mijlpalen blijven heerlijk
  3. Samenwonen met mijn lief, hem überhaubt vaker zien dan nu.
  4. Sushi gaan eten bij de Japanner, dus geen replica sushi
  5. Een slang aanraken
  6. Een nacht lang opblijven en het licht zien worden en nog niet uitgepraat zijn met mijn lief.
  7. Oudejaarsavond vieren bij vrienden ipv familie
  8. Zwemmen in zee (tot nu toe enkel in zwembaden gezwommen)

 31. Lieke 22 februari 2015 / 19:55

  Wat een leuk lijstje zeg! Inderdaad het leven draait niet alleen om spullen al kijken we daar wel vaak alleen naar, hoe bedoel je we zijn materieel..

  Ik ga eens een lijstje voor mezelf maken wat ik allemaal nog wil

  Ik heb een leuke winactie op mijn blog, neem je een kijkje?

  Liefs Lieke
  http://robust-posch.blogspot.nl/

 32. Vivian 23 februari 2015 / 12:41

  Leuk dit! Weer eens een ander soort (wensen)lijstje inderdaad. Op die van mij staat vooral dat het goed blijft gaan met mijn gezondheid en met school, mijn kamer een metamorfose geven, een beetje aankomen en dat het lekker voorjaarsweer wordt zodat ik ook meer energie krijg!

 33. Emily 23 februari 2015 / 13:03

  Mooi lijstje. 🙂
  Op mijn wishlist staan momenteel een eigen huisje hebben een zekerheid over mijn uitkering.

 34. Zo simpel is dan geluk 23 februari 2015 / 18:33

  Mooie lijst!
  Ik vind jou tekeningen erg leuk, doe het je niet na!
  Wat betreft je behandeling zou het inderdaad fijn zijn om te weten of je op de goede weg bent. Echt zo lastig dat daar geen peil op te trekken is.

 35. Sanny zoekt Geluk 23 februari 2015 / 22:32

  Leuke originele post weer Lisanne! Je zegt dat je hulp wil met een plan maken voor je blog. Toch vind ik dat je het hartstikke goed doet, en dat weet je zelf natuurlijk ook wel. Je bedenkt steeds weer originele posts zoals deze en iedereen in blogland kent je:-) Maar goed op een gegeven moment wil je verder dan wat je al kunt. Dat herken ik ook heel erg.

  Liefs Sanny

 36. Kirsten 23 februari 2015 / 23:53

  Mooi om eens zo’n lijstje te lezen en vooral ook om eens zelf over na te denken! Ik denk dat bovenaan mijn lijstje ‘meer overzicht vinden’ zou staan, ik ben het een beetje zoek, haha ;P

  Wil ook even zeggen dat je het geweldig doet zo, samen met het bloggen. Daar blijf ik met heel veel bewondering naar kijken!

  (oh en echt leuk die tekeningetjes zo joh!)

 37. Stephanie 24 februari 2015 / 21:45

  Mooi lijstje 🙂 leuk om te lezen dit! Ik wil mijn scriptie graag afronden. Of nee, DOLGRAAG! Oh en samenwonen, zo snel mogelijk.

 38. Anne van remadewithlove.nl 26 februari 2015 / 12:09

  Wat een leuk tekeningetje! Ik zou ook wel zo’n tekentablet willen :). Maar nog liever ook een seintje dat mijn lyme behandeling aanslaat… Ik ben alleen ‘pas’ 2 maanden bezig met mijn antibiotica kuur dus voorlopig blijft het bij hoop blijven houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.