Mijn (verborgen) talenten

Zelf zeg ik altijd dat ik niet echt een groot talent heb. Begrijp me niet verkeerd, ik ben al mijn leven lang in best veel dingen goed, maar er is niet iets waar ik echt in uitblink. Niet iets waarvan ik denk dat niemand mij er snel in zou overtreffen. Maar er zijn zeker dingen, misschien zijn ze niet zo bruikbaar, maar ze zijn er zeker!

Gemaakt met behulp van deze tutorial op Fotografille, heel leuk!

Mijn talenten? Ik zal er een paar opnoemen.

 • Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen ben ik best goed in heel gemiddeld zijn. Nu is dat misschien door de fibromyalgie iets veranderd, maar van mezelf ben ik eigenlijk heel erg doorsnee.
 • Ik kan uren lang voor me uit staren en nietsdoen. Vooral als ik naar bed moet, of naar bed wil. Misschien door een gebrek aan dingen te doen, maar dit is echt een van die hele handige talenten (niet). Lekker treuzelen, jaaa.
 • Misschien wel mijn grootste talent; Tim onbedoeld pijn doen. Een elleboogje, een stoot onder zijn kin, een duwtje zodat hij naast het bed valt. Verder ben ik niet zo heel onhandig hoor.
 • Mijn humeur laten omslaan. De ene minuut kan ik de hele wereld aan, het volgende moment vraag ik me af waar ik nou eigenlijk mee bezig ben.
 • Koopjes scoren. (Ja, die is wel nuttig!)
 • Turbo tijdschriften lezen. Vooral glossy’s. Ik blader ze een keer door, kom tot de conclusie dat er weinig leuks te lezen in staat, en leg ze weg. Totdat ik m’n kamer opruim en ze weggooi. En dan uiteindelijk ben ik hoogstens een half uurtje zoet geweest met een tijdschrift, haha. Hoewel ik in de vakantie wel tijdschriften helemaal heb uitgelezen! Iets met wetenschap ofzo? Super nerdie in ieder geval!
 • Uitstellen. Voorbeeld? Het is nu best wel laat ‘s avonds, en nu tik ik pas dit blogje. Ik vertel maar niet hoe laat het precies is, hahaha. En ehh ja, ik ben op vakantie geweest, verslag met foto’s komt morgen online.

Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd naar jullie verborgen talenten. Hebben jullie dingen die totaal onbruikbaar zijn, maar waar je wel gewoon een ster in bent? En oja, excuses voor dit flauwe artikel, haha!

16 reacties

 1. Lieke 9 januari 2012 / 08:51

  Haha grappig xd Ik ben heel goed in geld uitgeven! 🙂

 2. Romy 9 januari 2012 / 09:56

  Hahaha, die laatste… daar ben ik helaas ook erg goed in. En in lui zijn =)

 3. Dina 9 januari 2012 / 10:06

  Uitstellen, daar ben ik ook heel erg goed in. Oh en me verslapen, daar kan ik ook wat van!

 4. Stéphanie 9 januari 2012 / 10:36

  Ik ben heeel erg goed in snoozen. Vanmorgen ook weer: wekker staat om acht uur, om half tien stap ik onder de douche.. Oke, daar wil ik eigenlijk wel een keer verandering in brengen.

 5. Yara 9 januari 2012 / 10:39

  Hahaha die laatste ben ik ook erg goed in! 😉 Ik ben ook goed in meer geld uitgeven dan dat mag, haha. Gelukkig kan ik niet rood.

 6. Vintagirie 9 januari 2012 / 11:24

  Ik heb echt geen flauw idee wat mijn verborgen talenten zijn, hahaha Daar ga ik eens over nadenken.

 7. Lisanne 9 januari 2012 / 11:32

  Ik herken veel van mijn verborgen talenten in die van jou ja!
  Ben ook erg goed in uitstellen, geld uitgeven aan koopjes, onhandig zijn (heb ik het weekend toets van mijn toetsenbord weten te slopen) en ook heeeeel goed mijn humeur laten omslaan… niet zo handig.
  Ook ben ik erg goed in een band opbouwen met de leerlingen in mijn klas (hoor ik van al mijn stagebegeleiders) alleen orde houden moet ik nog weer een beetje leren… Het wordt snel gezellig 😉

 8. Vivian 9 januari 2012 / 12:51

  Heel leuk stukje! Ik herken er ook zeker een paar: uitstellen, geld uitgeven (vooral aan dingen die ik absoluut niet nodig heb!)… Maar ach stiekem zijn dat dan wel weer dingetjes die ons onszelf maken!

 9. Ise 9 januari 2012 / 16:02

  Uitstellen!
  Oh, en mijn humeur kan ook ineens omslaan..

 10. Bibiane 9 januari 2012 / 17:10

  Hmm ik kan goed zeuren om niets (soms, niet altijd), geld uitgeven en dat van die tijdschriften herken ik ook. Daarom koop ik er geen meer.

 11. Lies 9 januari 2012 / 21:53

  Ik ben ook supergoed in uitstellen! Vooral als het dingen zijn die ik niet wil doen 😉

 12. Emily 10 januari 2012 / 16:38

  Hahaha volgens mij heb ik hetzelfde grote talent! Ik doe m’n vriend ook vaak per ongeluk pijn ;$

 13. lilly 12 januari 2012 / 18:46

  Hihi leuk om te lezen. Ik heb wel een grappig verborgen talent en dat is : Ik kan me soms meer keer op een dag inloggen op mijn site, en soms vaak op hetzelfde klikken, of dat ik 5 keer een foto aanpas in een artikel. Ja wat een talent zeg, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.