Mijn verslaving

Oke, ik beken. Ik ben verslaafd. Op het moment dat ik ze zie gaat mijn hart sneller kloppen. Ik krijg een soort verliefd gevoel ik mijn buik. Ik bedenk meteen of ik nog geld heb om het te kopen. Ja, ik geef het toe, ik ben verslaafd. Aan het kopen van schoenen.


Foto door purplemattfish op Flickr

Vooral hakken spreken me erg aan. Ik weet niet hoe het komt, want ik kan helemaal niet lang op hakken lopen. Misschien is het juist wel het onbereikbare wat me zo aanspreekt. En dat terwijl ik al zo veel schoenen heb. Ik zou me moeten schamen. Maar dat doe ik niet, haha.

Lekker gek, volgens de laatste trends, laarzen, pumps, duur, goedkoop. Het maakt niet niet uit, als het er goed uit ziet ben ik verkocht. Hoewel, meestal zijn dan de schoenen verkocht.

Dit is deel 1 van mijn verslavingen, want ik heb er stiekem nog een paar. Hoe zit het met jullie verslavingen?

3 reacties

 1. Anna 7 november 2010 / 20:55

  Ik ken het helemaal Lisanne, ik ben verslaafd aan laarzen.. heb inmiddels al 29 paar.. maar wissel elke dag af en draag ze allemaal.
  Sommige wel iets minder, bijvoorbeeld met hele hoge hak..

  Maar als je verslaafd bent aan schoenen draag je ze dan ook allemaal of een aantal maar een paar keer?

  Ben benieuwd naar je andere verslavingen..

  • Gee 11 december 2013 / 14:20

   Beste Anna,

   U schrijft dat u verslaafd bent aan laarzen, wat zal u mooi zijn voor uw omgeving. Heeft u ook in de zomer laarzen aan ? Fantastisch dat mensen als u er ook voor uit durven komen. Mijn verslaving is het roken van zelfgemaakte sigaretten.

 2. Sharr2403 8 november 2010 / 12:38

  Schoenen valt mee bij mij, meestal heb ik zo’n 3 paar tegelijk. Al verslijt ik ze wel heel snel, waardoor ik er toch veel koop ūüėČ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.