Mijn visitekaartjes zijn er! (foto's+review)

Laatst deed ik een bestelling bij Reclameland.nl, en deze mislukte. Waarschijnlijk een fout van mijn kant, maar ik kreeg wel 50% korting op mijn nieuwe bestelling! Inclusief wat hulp en extra controle voor mijn nieuwe visitekaartjes. Vandaag laat ik het resultaat zien!

Zaterdag betekent normaal gesproken dat ik mijn week in foto’s laat zien. Maar gezien het feit dat ons internet op het moment dramatisch is, heb ik het even omgedraaid. Foto’s uploaden gaat namelijk niet erg lekker met gebrekkig internet. Ik geloof niet dat ik ‘t bloggen nog lang volhoud met dit internet, word er alleen maar heel erg : ((((( van. Uren lang. Elke dag. De wanhoop is nabij!

Ik heb het complete pakket niet op de foto gezet, maar 500 kaartjes is echt HEEL VEEL. Ik denk dat er in dit bijgeleverde kartonnen doosje ongeveer 150 kaartjes passen. Voor 30 euro dus.

En dan de kaartjes. Stiekem hadden jullie ze al een beetje kunnen zien, maar dit zijn dus hoe ze hoorden te zijn. Perfecto! Deze keer wel precies zoals ze bedoeld waren, haha.

En het doosje dat erbij zit. Super handig om ze in op te bergen, de rest van de kaartjes kun je in je voorraad kast (ofzo) leggen, deze in je bureaulade of in je tas.

De kwaliteit van het papier is ook erg mooi. Mooie dikke kaartjes met de kleuren precies zoals ik ze in Photoshop gemaakt had.

Prijs kwaliteit verhouding is dus perfect. 500 aan twee kanten met kleur bedrukte kaartjes is zeker niet duur. Vooral niet als je bedenkt dat de visitekaartjes ook nog zo mooi van kwaliteit zijn. Ik zou zeggen: Aanrader!

Wel is er bij mij dus de eerste keer iets mis gegaan. De volgende keer dat ik iets bestel, stuur ik eerst even een mailtje naar de helpdesk om te vragen of alles klopt zoals ik het gemaakt heb. Dan kan er ook niets fout gaan. Op mijn tweede bestelling heb ik dus 50% korting gekregen en hulp bij het leveren van de juiste bestanden. En dan hoop ik maar dat ik zelf een fout heb gemaakt, anders is dat natuurlijk niet tof, haha.

Of ik ik opnieuw zou bestellen? Zeker! Ik ben al aan het kijken voor mijn volgende bestelling (hihi geen grapje, maar die is niet echt van mij). Uiteindelijk is 45 euro voor 500 visitekaartjes ook niet duur, maar het had dus goedkoper gekund. Wat vinden jullie van mijn nieuwe visitekaartjes?

15 reacties

 1. MySuperSweetLife 21 april 2012 / 08:55

  Supermooie kaartjes. Is deze site wat aan te raden? Ik zou ook nog een site waar ik mijn visitekaartjes kan laten drukken!
  Liefs

 2. natanja 21 april 2012 / 10:07

  hoi lisanne

  de kaartjes zien er super uit wees er maar trots op en deel ze maar
  flink uit

  groetjes uit eindhoven van natanja

 3. Esmay 21 april 2012 / 10:34

  Ik vind je visitekaartjes mooi geworden! Gelukkig zijn ze nu wel goed gelukt 😀

 4. Ise 21 april 2012 / 11:25

  Ziet er leuk uit! Ik zal eens op hun site kijken, heb zelf ook nog visitekaartjes nodig!

 5. Lily Catherine 21 april 2012 / 14:55

  Ik heb daar ook een keer visitekaartjes laten maken, erg fijn! Die van jou zien er mooi uit!

 6. Patricia 21 april 2012 / 17:17

  Ze zijn echt super leuk geworden, Je achterkant vind ik zeer geslaagd met de lucht en quote

 7. 77235 23 april 2012 / 21:08

  ziet er echt heel strak uit. pretty pretty

 8. Movuitton 27 oktober 2013 / 12:01

  Leuk! Maar wel redelijk spicy van prijs!
  Ik laat mijn kaartjes maken bij ‘vistaprint’. Een pak goedkoper! 🙂

  Xx Mo Xx

 9. Nancy 10 november 2013 / 20:27

  Het zijn mooie kaartjes hoor! Heb je inmiddels al andere besteld, of is dat nog niet nodig geweest? Ik ben wel benieuwd, want ik wil ook mijn eigen kaartjes laten drukken.

  Liefs,
  Nancy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.