Mijn week in foto's #16

Het is weer tijd voor een mijn week in foto’s! Een drukke week, eigenlijk. Ik weet nog zo dat ik maandag zei dat dat mijn enige vrije dag was, maar dat ik eigenlijk al kapot was! Nu schrijf ik dit op vrijdag avond, en voel ik me een stuk beter. Ik heb een ontzettend leuke week gehad, kijk mee!

Gisteren was ik, samen met Anneke uit de jongerencommissie aanwezig bij een soort intocursus voor vrijwilligers. Ik blijf het zeggen, het is zo ontzettend vreemd om in een ruimte te zitten met allemaal mensen die fibromyalgie hebben! Gewoon omdat je elkaar net even beter begrijpt, ook al ben ik 19 en is de vrouw een paar plekjes verder 60. Daarnaast zijn vrijwilligers vaak mensen die opbouwend bezig zijn, niet de typische “zieke” mensen, heel fijn! Misschien moet ik ooit eens een artikel schrijven over hoe leuk het is om vrijwilliger te zijn.

Oja, nog even over de foto, haha. We moesten bij binnenkomst een uitspraak kiezen van Loesje, uit allemaal verschillende uitspraken. Ik koos deze omdat ik misschien niet alles kan wat ik zou willen, maar wel elke dag bezig ben met mijn dromen. Die vergeet ik absoluut niet, dus deze past wel bij mij.

Vorige week ging ik met Tim foto’s maken op het strand! Toen scheen de zon nog zo lekker, ooo wat was dat fijn. En ja, Tim heeft een nieuwe hobby geloof ik (Ja, dat is inderdaad mijn fototoestel, hahaha).

Nieuwe profielfoto’s maken en mijn afstandsbediening uitgeprobeerd. Ik zeg: Missie geslaagd!

Ik zag door de bomen het bos niet meer met al die foto’s. Dus ik stuurde deze foto naar Tim met een noodkreet dat hij  moest komen helpen! En ja, hoor, hij kwam nog ook (ik moest hem wel ophalen, maar dat laten we even buiten beschouwing).

Meneer liet iets liggen… Die dingen zijn niet van mij en dat is maar goed ook, dat ding plet mijn hoofd! En ik heb niet eens een groot hoofd!

Eerst nog even door de fotosoep voordat ze online kunnen.

Ik deed weer een poging tot ‘tosti a la Tim’. En ja, die broodjes waren inderdaad wit voordat hij het tosti-ijzer in ging.

Ik had opeens een ingeving, lentekriebels denk ik!

Dit was een serieuze optie, geef de lentekriebels maar de schuld.

Wat heb ik toch een druk leven (hahaha). Maar op dinsdag en woensdag werk ik dus ik had genoeg te doen!

Kwam ik tegen op weheartit, te grappig om niet te delen. Moest er zelf wel even om gniffelen.

Deze dag ontving ik 2 brieven, eentje die ik zelf getypt had, en eentje met mijn naam eronder. En m’n moeder maar denken dat ik interessant ben, al die post komt gewoon bij mezelf vandaan! Maar natuurlijk, de jongerendag, komt u allen! Ik geloof dat we nu ongeveer met een groep van 40 zijn (kan er ook iets naast zitten). Het belooft errug gezellig te worden!

Zat bij mijn LOI cursus. Maar ging toch maar met de cursus verder in plaats van dit lezen, leek me wel iets nuttiger. Ben na mijn artikel echt weer aan de slag gegaan, leuk!

Vroeg me af of mijn blooper artikel deze keer wel erg genoeg was. De reacties? Deze viel best mee, ik zag er alleen wel heel blij uit. Hehe.

Op Anneke wachten op station Amersfoort. Het was zo ontzettend koud! In de trein, maar ook hier om te wachten. Maaar, ik mag niet klagen want ik heb een ontzettend leuke dag gehad. Ik had van tevoren echt niet verwacht dat het zo goed zou bevallen bij de FES. Dacht dat ik het nooit zou zeggen, maar ik begin het leuk te vinden om andere mensen te leren kennen!

En hierna hoort de bovenste foto, als je ze op chronologische volgorde zet.

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat dit een geslaagde week was! Natuurlijk ook mindere momenten, maar die zullen er altijd zijn! Als we zo de komende weken nog even doorgaan ben ik heel gelukkig. Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan?

13 reacties

 1. Lisette 31 maart 2012 / 13:45

  Ik vind de 4de foto die je ook bij over Lisanne hebt staan zo mooi!!
  Leuke week ook:)

 2. Chantal 31 maart 2012 / 15:15

  Leuke foto’s weer, om vrolijk van te worden 🙂

 3. Ann 31 maart 2012 / 16:08

  Nou.. ik ben op cursus geweest met een heeeeeeel vervelend meisje hihi

  Jammer dat het zo koud was, wel heel lief dat je op me wachtte 🙂

 4. Stéphanie 31 maart 2012 / 22:19

  Leuke foto’s allemaal! Ik heb deze week trouwens tosti’s gegeten zonder boter. Veel lekkerder eigenlijk, dus die ik houd ik erin ;).

 5. Rosalie 1 april 2012 / 10:53

  Weer leuke foto’s! 😀
  Erg leuk om te kijken altijd vind ik!

 6. Olga 13 april 2012 / 01:04

  Ik vind het met die blooperfoto’s nog steeds heel erg meevallen hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.