Mijn week in foto's #2

Een rondje lopen in de stad… dit jasje van Vero Moda kwam ik tegen, hij was 10 euro! Ik vond hem erg leuk, maar meer voor een jonger iemand. Dus ik heb hem maar niet gekocht. Ik houd altijd van dit soort koopjes (ongeveer m’n complete kledingkast bestaat uit koopjes, haha).

Ennn het Supertrash jurkje dat bij een tijdschrift zat. Ik kon het echt niet aan om hem te laten liggen. Je kunt hem dragen op heel veel verschillende manieren! Als jullie meer foto’s willen zien van het jurkje in een artikel, let me know!

In de trein met m’n broer in de trein richting Amersfoort! Helaas ging hij niet helemaal mee, haha. Ik moest overstappen en hij kon lekker blijven zitten. Vanaf Amsterdam (en de terugweg) zat ik dus in m’n eentje. Een hele overwinning voor mij, daarover kun je hier meer lezen.

En natuurlijk moest ik ook nog eventjes een kijkje nemen in het centrum van Amersfoort, wat overigens erg leuk was. Op de foto hierboven paste ik een leuk trui/shirt/jurkje bij de WE.

En wachten op de trein op het station van Amersfoort. En dan weer twee uur in de trein terug. Ik was best trots op mezelf, haha. En blij dat ik het laatste uur en een kwartier in de stiltecoupe kon zitten. De dagen daarna was ik wel echt gebroken, was toch een aardige inspanning waar ik dagen van heb bij moeten komen.

Grappig, er staan steeds dingen in de krant over de bootjesreis van vriendlief.

M’n nieuwe nagellakje, yay! Het lijkt op de foto alsof hij niet goed dekt, maar dat doet- ie wel. M’n nieuwe favo nagellak merk, haha. Hij zit er na 5 dagen nog steeds goed op (wel wat tipwear zoals ze dat zo leuk noemen, maar dat is het)

Ik had m’n bakje met lipspulletjes eruit gehaald, niet meer doen. Rommeltje! En ik had het nog wel zo netjes gemaakt.

De foto’s op m’n kastje. (Sorry Tim :P)

Ik was een rondje lopen met m’n mamsje. Gezien het feit dat het ongeveer overal is afgesloten hier in Den Helder reden we per ongeluk de dijk op. Oepsie.

Een agenda voor 2012 gekocht. Aan schoolagenda’s deed ik al niet meer, m’n vorige agenda was ook geen schoolagenda. Maar goed he, omdat ik nu niet meer op school zit ook geen schoolagenda.

Nog een versie van het Supertrash jurkje. Haha, kijk m’n vingertje.

En op vrijdagavond op m’n bankje The Voice kijken!

Wat hebben jullie allemaal gedaan deze week?

7 reacties

 1. Sanne 26 november 2011 / 19:06

  Oh leuk jurkje van supertrash zeg! Ik wil er wel meer van zien.

 2. Lieke 26 november 2011 / 19:22

  Leuk al die foto’s! 🙂

 3. Stéphanie 27 november 2011 / 13:29

  Zulke posts vind ik echt heel erg leuk altijd.
  Dat Supertrashjurkje is wel echt tof ook!

 4. chantal 27 november 2011 / 14:20

  Bij welk tijdschrift zat dat jurkje dan? En is ie ook los te koop? Ik vind m namelijk wel erg leuk!

 5. Tirsa 27 november 2011 / 16:58

  Wauw, het jurkje is top! Ik vroeg me ook al af, bij welk tijdschrift? 🙂

 6. Olga 9 december 2011 / 12:31

  Ik heb het jurkje ook gekocht! Heb er wel een flinke tijd ruzie mee gemaakt, maar uiteindelijk had ik een optie gevonden voor mijn p-uitreiking 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.