Mijn week in foto's #22

Na een geweldig weekend, daarover later meer, nu eindelijk mijn week in foto’s! Wat later dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken. Niet hele spannende foto’s, maar zeker wel een aantal leuke! En een leuke ontdekking!

We beginnen gewoon met de ontdekking van deze week, god-de-lijk! Mango met een klein beetje vanille ijs! Wel erg zoet, maar wat ontzettend lekker! Tim is zo gek om elke keer mango voor mij klaar te maken, omdat hij weet dat ik het zo lekker vind. En ja, vers is toch wel even veel lekkerder dan uit zo’n kant en klaar bakje. Echt een aanrader, dit!

Ik zag eruit alsof ik dood was. Gelukkig bestaan er Instagram kleurlaagjes, en dan zie je er helemaal niets meer van!

Ik las mijn andere boek uit (waaraan ik begin januari begon!), en scoorde deze bij de V&D voor 7 euro. Leesvoer!

Jummieee! Ik word verwend, haha.

Een jurk kiezen voor het Assaut. Jullie waren niet heel behulpzaam want de helft zei blauw, en dan andere helft zwart, haha.

Quote die ik tegenkwam.

Hij blijft gewoon briljant. En helemaal waar!

Lippenstickkies uitproberen. Hmmmm welke moet ik nou op?

Preview van foto’s die morgen online komen!

En weer jurkjes kiezen! Welke zal ik toch gekozen hebben?

Dat was het alweer. Niet heel spannend, haha. Maar ik heb het druk gehad met overleven (had veeel pijn) en met het uitkiezen van jurkjes en energie sparen voor het weekend. Hoe was jullie week?

5 reacties

 1. Lifesplash 14 mei 2012 / 06:56

  Wat een leuke jurkjes! En die Loesje is erg mooi. Loesje heeft bijna altijd wel van die leuke zinnetjes!

 2. Esmay 14 mei 2012 / 09:27

  Leuke foto’s hoor ūüôā Mango is yummie!

 3. Tedje 14 mei 2012 / 12:49

  Dat oranje/rode jurkje van de laatste foto vind ik echt mooi!!

 4. Ise 14 mei 2012 / 17:31

  Wat een leuke foto van jullie samen!

 5. Ragna 15 mei 2012 / 16:23

  Wat betreft het eerste jurkje vind ik de blauwe je het mooist staan en van het tweede jurkje vind ik het zwarte jurkje het mooist bij je passen. Je bent trouwens een mooie meid om te zien! En wat lief dat Tim je zo verwend heeft met verse mangostukjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.