Mijn week in foto's #23

Vorig weekend was het Assaut met Tim, waarna ik compleet gesloopt was. Twee dagen doodziek, overgeven, buikpijn, overal verschrikkelijke pijn, het van voren niet meer weten hoe je het van achteren hebt. Details zal ik verder niet geven, haha. De rest van de week was perfect! Anders zou ik het niet kunnen noemen, haha. Ik heb dus ook veel foto’s gemaakt, kijk mee! En oja, kijk even goed naar deze eerste foto hieronder….

Bij de tweede dag van het Assaut had ik nog geen jurkje gekozen. Uiteindelijk heb ik op het laatste moment panties gescoord bij de Hema en ben ik voor dit jurkje gegaan! Tim was moe, dat kun je wel zien op de achtergrond, haha.

Dit heeft hij zelf zo gedaan, hij sliep half. En ja, ik heb toestemming om hem online te zetten, hahaha. En jij hebt toestemming van mij om hem een beetje uit te lachen, haha.

Met mijn Assautvriendinnetje Britta met onze mooie jasjes. Een groot deel van het feest was buiten en we hadden het koud… Haha!

Van Tim moest ik even zijn helm op doen toen hij de kelder liet zien waar ze 2 weken lang gewerkt hebben. Sexy!

Weer aan de Havvn JUS. Pfff, dat kon ik wel gebruiken na die nare en drukke dagen!

Geweldig aan deze week, de zon heeft geschenen en ik heb gefietst in het zonnetje!

Deze kwam ik tegen op weheartit. Kan het nog schattiger?

Heppie me! Zo word ik als het zonnetje schijnt en ik me blij voel. Muziekjes!

Deze ketting had ik om die dag, van Forever21, kostte bijna niks en hij is zo leuk!

Ik kreeg een creatieve bui!

En toen was ik niet creatief meer, ik wist niks meer, haha.

Dus toen maakte ik maar een streepje erop. Ja heel slecht. Ik ga kijken of ik fel paars en roze kan mengen binnenkort! Moet ik even zien of dat gaat lukken met de kleuren die ik heb!

Ik gaf een preview van de tag van van de week!

Ik ging met Tim een rondje rijden met hemelvaart, het was zulk lekker weer!

Op de trap vanaf het strand bij Callantsoog… Daar was alles wel open en we hebben nog even patatjes gegeten daar, want die zijn zo lekker.

Tim! Ik kan maar steeds geen normale foto van hem maken, haha. Moet steeds heel sneaky of terwijl hij aan het praten is, want anders trekt hij een gek hoofd.

Mac flurrie! Nu Tim zijn rijbewijs heeft is het veel makkelijker om even langs de Mac drive te gaan. Dat hadden we gewoon even verdiend.

Verkopen ze dit serieus in de supermarkt? Door dit spul mag/kan ik heel veel dingen niet eten, omdat het in zo veel dingen zit! Het schijnt namelijk heel slecht voor je te zijn. Vond het wel grappig om er een potje van tegen te komen, haha.

Mijn keukenprinsesje. We gingen cakejes bakken, en…

Taco’s! Met het recept wat misslipgloss ooit op haar site had staan, en wat ik ook al eerder noemde bij recepten die ik ooit nog eens wilde uitproberen. Was erg lekker en zelfs mijn broertje at het (zeggen dat hij het ook lekker vond ging nog net iets te ver, maar dat vond hij wel), overwinning!!!

Deze uitspraak kwam ik tegen op jongenfibro. Beetje deprimerend, maar misschien wel wel een beetje waar.

Zo, dat was het weer! Ik heb echt een hele leuke week gehad. Met ups en downs, maar ik heb genoten! Ook de beslissing om het roer om te gooien wat betreft mijn blog heeft me goed gedaan. Kortom: Een fijne week! Hoe was jullie week?

12 reacties

 1. lifesplash 19 mei 2012 / 07:27

  Wat een leuke foto’s! Die foto met die beha is echt leuk haha! Oh en dat van je broertje is herkenbaar. Mijn zus is ook een lastige eter. Vroeger was mijn moeder al blij wanneer ze een pizza at, dus kocht het best wel vaak voor haar. Resultaat? Na te vaak eten lust ze t niet meer. :’)

 2. Sylvia 19 mei 2012 / 09:35

  Leuk jurkje op de eerste foto! Misschien is de laatste foto idd wel een beetje depri, maar ook wel weer een eye-opener, het is gewoon waar 😉 Fijn weekend!

 3. Sandy 19 mei 2012 / 09:42

  Leuke foto’s! Ik moest lachen om je vriendje die een BH als slaapmasker gebruikt, dat zie ik mijn man hier nie zo 123 doen 😛

 4. Esmay 19 mei 2012 / 10:29

  Wat ‘n leuke foto’s! Die tweede is toch wel echt de klapper hoor, haha!

  • Lisanneleeft 19 mei 2012 / 13:46

   Dankje!
   H&M, maar wel van een hele tijd geleden! (heb hem in de uitverkoop gescoord, haha) Dus niet meer te krijgen denk ik

 5. Vivian 19 mei 2012 / 12:52

  Mooie foto’s, je hebt duidelijk een mooie week gehad!

 6. JongenFibro.tk 19 mei 2012 / 22:42

  Thanx voor het noemen van onze site 🙂 En mooi dat de blog met plaatjes je aansprak 🙂
  Komende week gaat het bij ons vooral over CVS.. Wat is het, ervaringen, tips etc..

  Je bent altijd welkom!

  groetjes, jongenfibro.tk

 7. laura 20 mei 2012 / 00:07

  leuke foto’s! ik ga ook van de week nog taco’s maken met m’n zus.

 8. Ilse 20 mei 2012 / 01:11

  Hmm, nu heb ik zin in taco’s én een Mc Flurry! Jij bent slecht voor mij haha. Nee hoor, hopelijk heb jij zulke weken veeel vaker! 🙂

 9. Elisabeth 20 mei 2012 / 08:32

  Een hoop mooie foto’s erg leuk!!! En je jurkje is geweldig, staat je prachtig!

 10. Didi 21 mei 2012 / 17:03

  Dat jurkje is echt superleuk! Ah nu krijg ik ook zin in een Mcflurry!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.