Mijn week in foto's #24

Daar zijn we weer, zaterdag en tijd voor mijn week in foto’s! Ik kan deze week niet anders omschrijven dan heel erg geslaagd! Ik maakte alleen een klein inschattingsfoutje waardoor lopen niet heel prettig meer is, maar het zonnetje maakt alles in een klap weer goed! Kijk mee! (En oja houd rekening met veeeel foto’s, enjoy!)

Mijn favo thee en mijn favo chillbroek. Nice!

In de auto, heel erg handig da Tim nu een rijbewijs heeft!

We gingen naar de dijk, even lekker zitten, foto’s maken en genieten van de zee en het weer.

Mijn foto’s met instagram mislukken heel vaak. Je drukt op het knopje, de foto lijkt mooi, je zet hem online, en de foto verandert weer. Grr!

Tim in zijn element met (mijn) fototoestel 😛

Ik heb ook een paar foto’s van hem gemaakt, haha.

In de weer met statief en afstandsbediening.

Jum!

Bezig geweest met mijn eerste artikel voor het FES magazine!

Gelakte nageltjes en blote voetjes, fijn!

Fijn! Wat minder fijn als hij op 25 staat, maar met 23 heb ik helemaal geen problemen!

Hoi!

Kantooroutfit nummero uno van die week. Geen bikini dus die dag, haha!

Na het werk ruilde ik mijn kantooroutfit om voor een andere outfit…

Hardlopen met papa!

Heel trots en blij! (Toen nog wel, haha. Mijn lichaam wilde mij even duidelijk maken dat ik ECHT fibromyalgie heb en ik niet zomaar alles mag doen! Resultaat was de worst spierpijn ever. Ik weet ook niet of het echt spierpijn is, want het zit vooral in mijn pezen, voelt soort van ontstoken. En zo ver heb ik niet gelopen hoor!)

Genieten van le sunshine!

Heel zielig in bed met gtst en een lekker ijsje. Vond het hardlopen ongeveer op dit moment niet meer zo’n goed idee, haha.

Lekker ontbijtje!

Een van de weinige open schoenen waarop ik wel kan lopen, ik heb hele ingewikkelde voeten wat dat betreft, haha.

Volgende kantooroutfit van die week, haha. Heerlijk om zo door het zonnetje naar mijn werk te fietsen, daar kan ik echt van genieten!

Arme beentjes, haha. Echt niet leuk 🙁 Maar het hardlopen geef ik nog niet op hoor, als het over is doen we gewoon nog een poging! Ben wel bang dat het nog (lang) niet over is, maar dat zien we dan wel weer. Eerst Londen maar eens overleven, haha.

Weer heerlijk op het balkon! I like!

Hoe chill is het als je dit soort dingen in kan pakken als je naar Londen gaat?! Yeah!

Of als je om half 6 nog even snel naar het strand kan rijden om nog een uurtje op het strand te liggen? Living the good life!

Zo, dat was mijn week, super dus! Op mijn beentjes na, haha. Harlopen was dinsdag, hopelijk kan ik vandaag weer vrolijk door Londen slenteren! (En anders huren we gewoon een rolstoel hoor, no problemo!)… Wat hebben jullie de afgelopen week gedaan met dit heerlijke weertje?

12 reacties

 1. lifesplash 26 mei 2012 / 07:52

  Leuke foto’s! En je hebt zo te zien heel erg genoten van het geweldige weer.

 2. Kim 26 mei 2012 / 10:17

  Jij hebt een goede week gehad! Leuke foto’s en veel plezier in Londen! =D

 3. Tedje 26 mei 2012 / 12:08

  Heerlijke foto’s! Ziet eruit als een leuke week!

 4. Lydia 26 mei 2012 / 21:51

  Erg jammer van je pijn, maar gelukkig heb je ook genoeg kunnen genieten deze week. Geniet van je weekendje Londen!

 5. Naomi 26 mei 2012 / 23:17

  Jij liever dan ik met die thee. Leuke foto’s!

 6. Nathalie 27 mei 2012 / 12:41

  Leuk om te zien dat je een fijne week hebt gehad!

 7. manja 27 mei 2012 / 19:45

  Super leuk! Weet je wat je eens moet bekijken; het paleodieet. Veel autoimmuun ziektes komen door het eten van granen, ik ken heel wat mensen die sinds ze granen/gluten vrij eten, ze een stuk verbeterd zijn.
  Op http://www.paleohacks.com zijn heel veel vragen beantwoord en kun je ze zelf ook stellen.

 8. Marc 29 mei 2012 / 10:49

  Ziet er uit als een gezellige warme week 🙂

 9. Olga 7 juni 2012 / 16:45

  En heeft jouw vriend er geen problemen mee dat je gekke foto’s van hem online zet? 😉

 10. Saskia 8 juni 2012 / 13:30

  Ziet er uit als een leuke week! Mag ik vragen waar je die open schoenen hebt gekocht? Ik vind ze ook erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.