Mijn week in foto's #25 (+Londen foto's!)

Deze week heb ik extra veel foto’s! We zijn natuurlijk een weekend in Londen geweest, waar we ook foto’s hebben gemaakt. Niet genoeg voor een apart artikel, maar wel een hele leuke extra voor mijn week in foto’s! Ik hoop dat jullie het leuk vinden, kijk mee…

Drukte in Oxford Street!

Op het vliegveld aten we (om een uurtje of half 11) kipnuggets. Lekkah!

Bye bye Holland! Hello London!

Drukte in Oxford Street!

Ik had dus niet door dat hij foto’s aan het maken was. Heel sexy inderdaad.

Harrods! Drukte! Harrods is me veel te groot, ik had zere benen dus heel ver kwamen we niet, hahaha. Maar wel tof om eens gezien te hebben!

Zo veel mensen…

Een van de 10 foto’s die Tim in totaal van mij nam, haha. Ik sta er niet al te charmant op! Van hem heb ik echt wel 200 foto’s gemaakt, dan weet ik in elk geval zeker dat er leuke tussen zitten! Slim he, haha.

Een van al die foto’s!

Met mijn nieuwe rokje!

De Big Ben! De lucht was zo mooi blauw!

In de lift!

Op zondag aten we… Pizza!

Hier zaten we te ontbijten in het eettentje naast ons hotel. Leuk versierd!

En alweer naar huis, jammer!

Doei hotel…

Toen mijn benen het weer deden zijn we naar een eettentje gelopen en hebben we lekker gegeten! Misschien de volgende keer handig om na zo’n weekend een rolstoel te scoren op het vliegveld… Of beter nog: Zelf m’n rolstoel meenemen.

Wachten op onze koffers. Ze waren er echt super snel! Dat was wel heel fijn want ik wilde echt heel graag naar huis, haha.

Omschrijving van de dag na ons weekendje Londen. Je wil zo veel doen daar, en mijn benen kunnen helemaal niet zo veel. Dan ga ik pijnstillers nemen om toch een fijn weekend te hebben, terwijl mijn lijf eigenlijk niet meer kan. Joh, wat was ik ziek zeg, echt verschrikkelijk. Ik kon van ellende die nacht ook gewoon niet slapen, ik wil dat echt nooit meer meemaken, wat een horrordag was dat!

Een wat vrolijkere omschrijving van die dagen, haha.

En het interview viel ook op de deurmat, leuk!

Leesvoer, nog van Londen!

Topshop!

Deze schoenen paste ik in Londen, maar ik wist het toen effe niet meer. Ik was te moe om nog na te denken, haha. 48 pond, leren sneakers, met een ingebouwde sleehak. Wat vinden jullie, toch nog bestellen of niet doen?

Ik ging naar de kapper. Lekker stukje eraf en voor de rest lekker zoals ik het gewend ben, haha.

Teken een smiley op je vinger, en begroet iedereen met je vinger. Wedden dat ze daar blij van worden?!

Dit dus. Denk er even een: HELLEUUUU!!! 😀 bij, en dat bedoel ik dan zegmaar.

Ik ging met Tim pizza’s maken, leuk! Had ik nog nooit eerder gedaan.

Zo, dat was weer mijn week! Ik ben nog steeds heel erg moe enzo van Londen, maar het was echt ontzettend leuk! We hebben er ook van geleerd, de volgende keer als we een stedentripje in een weekend doen wordt het dichter bij huis, en als we verder weg willen moeten we langer gaan. Of, eigenlijk veel slimmer, mijn rolstoel meenemen! Maar goed, ondanks dat alles was het echt heel leuk. Hopelijk hebben jullie ook een leuke week gehad!

DELEN:

15 reacties

 1. lifesplash 2 juni 2012 / 07:44

  Leuke foto’s! Vooral die van Londen ( en dat lieve vingertje) haha. Is het trouwens niet Oxford Street ipv oxford street? 🙂 En ik zeg: ja, doen! Over die topshop sneakers. Aaah, zijn pretty. 😀

 2. My thoughts words and life 2 juni 2012 / 09:09

  London <3

  Oxford street vind ik er trouwens rustig uitzien. Toen ik er 1,5 jaar terug was, net na de kerst, was het echt alleen maar mensen.
  Maar wat zou ik toch weer graag terug willen!

 3. Daniëlle 2 juni 2012 / 09:45

  Wat een leuke foto’s, ik wil ook zo graag naar Londen, het ziet er geweldig uit! Balen dat je je niet goed voelde erna 🙁

 4. Foodloveandhappiness 2 juni 2012 / 11:43

  Leuk is Londen he! Jullie hadden er ook prachtig weer bij zo te zien, dat maakt het nog mooier en gezelliger!
  Ik was er afgelopen weekend en het was elke dag stralend weer, heerlijk! Vond Oxford street erg leuk, Picadilly Circus gezellig en we zijn ook nog naar Kensington Gardens geweest (naar Hyde Park), erg leuk!

 5. Alyssa 2 juni 2012 / 12:05

  Leuke foto’s meis! En aaaahhh…Londen <3! Daar wil ik ook snel nog een keertje heen.

 6. Ise 2 juni 2012 / 14:26

  Mooie foto’s van Londen! Ik wil er ook nog eens heen!

 7. Ilse 2 juni 2012 / 15:09

  Tja, wat zal ik zeggen… LONDEN!!!!!! Haha, ik hou van Londen en alles wat er bij hoort, ik kan écht niet wachten tot ik er weer heen ga!

 8. Marijke 2 juni 2012 / 15:48

  Ahh toffe foto’s van Londen zeg! Wel ontzettend naar dat je je zo beroerd voelde naderhand, niet leuk!

  Oja! Heb m’n vriend trouwens gevraagd of hij jouw vriend op de foto toevallig herkende van ‘t KIM, en hij dacht van wel! :p

 9. bianca 3 juni 2012 / 19:36

  wat een leuke foto’s ik wil ook weer eens naar Londen hihi

 10. Marc 4 juni 2012 / 09:30

  Blijft een mooie stad, leuke foto’s 🙂

 11. Astrid 4 juni 2012 / 11:56

  Leuke foto’s!! Als ik zo die foto’s van londen zie wil ik zoooooo graag weer terug naar die mooie stad, haha. <3

 12. emily 4 juni 2012 / 14:31

  Leukkk ik wil ook weer een keer naar London!

 13. Marcella 4 juni 2012 / 15:56

  Wij hebben gister die zelfmaak-pizza’s gegeten. Was erg lekker, en zeker voor herhaling vatbaar!

  Leuke foto’s van Londen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.