Mijn week in foto's #29

Deze week was fijn, mooi, blij en leuk. En ik heb veel gedaan! Ook wel mindere momentjes, maar die heeft iedereen en zullen er ook altijd zijn. Deze week had ook een aantal hele blije momenten. Ik hoop dat jullie door middel van mijn fotodagboek een beetje mee kunnen genieten van mijn geluk.

Vrijdag bedacht ik me opeens dat ik zin had om te gaan shoppen. Dus toen gingen we naar Zaandam en Amsterdam. Hier zat ik in de Sting te wachten op Tim. Shoplog van deze dag vind je hier.

In de trein.

Heul blij met de ijsjesmaker!

Toen ik terugkwam lag het eerste FES magazine met een artikel van mijn hand op de deurmat. Super leuk!

Horloge 🙂

Deze foto stuurde ik naar Wies, omdat zij op vakantie was en niet kon wachten om het stuk te lezen. Dit stukje gaat over haar en die stuurde ik haar alvast!

Zooo jummie! IJs met banaan en aardbeien.

Hij heeft nu een aantal maanden op mijn kamer gestaan, maar ik heb hem ingeruild voor mijn fotocollage.

Wie ligt daar toch in mijn bed? Morgen kun je het lezen op le blog!

Perzikbilletjes. Lijkt op billetjes toch?

Deze vond ik zo schattig…

Mijn home made ijsje!

Deze ruikt echt onwijs lekker! Zo blij mee, ik had nog geen bodybutter van The Body Shop, eigenlijk helemaal geen bodybutter, haha.

Het blijft iets magisch hebben, vind ik, haha.

Aan de slag met het filmpje. Wat een werk zeg!

Met veel pijn is mijn bedje altijd mijn beste vriendje. Had mijn hoofd gestoten, dus dat was niet zo heel prettig.

Dit voelt echt gek!

Ik ging donderdag al cadeautjes inpakken voor een verjaardag van zaterdag. Zo goed ben ik in plannen, schouderklopje voor mezelf!

Blij mee!

nagellak uitkiezen, jaahaa eerste wereld problemen, haha.

Vond hem echt mooi. Hij past bij mij.

Pluk het uur, geweldige uitspraak wat mij betreft.

Wachten op de trein. Ik voelde me echt heel fijn deze dag en ik heb echt genoten van het feit dat ik in mijn eentje kon reizen. Eerst kon ik dat nooit en het is zo heerlijk om die vrijheid wel te hebben! Ik voel me echt gezegend dat ik het weer kan.

Ik heb zelfs gelezen in de trein! Het waren maar 6 pagina’s, maar ik heb het wel gedaan. Super fijn! Ik heb trouwns een hele stapel boeken over fibromyalgie gehad van iemand. Echt super lief, hij had ze zelf niet meer nodig en wilde ze graag aan mij geven. Ben er echt heel heel erg blij mee!

Een blije Lisanne na een dag waarop ik veel gedaan heb. Blijer dan dit kun je mij nauwelijks maken!

En ja, dat was het alweer. Hopelijk zijn jullie er net zo blij van geworden als ik op de laatste foto ben (ik ben bang van niet, maar ik hoop het wel!). Welke van de foto’s is jouw favoriet? Fijn weekend allemaal, geniet ervan!

15 reacties

 1. MySuperSweetLife 30 juni 2012 / 08:22

  Mooie lakjes van Catrice! Ik bedenk me nu pas dat ik ook ergens van die dingen heb waar je ijsjes mee kan maken! Misschien leuke bezig heid voor deze middag! Je nieuwe horloge is erg mooi!
  Liefs

 2. josianne 30 juni 2012 / 08:52

  Ik ga ook die ijsmaakdingen halen denk ik, is echt leuk om te doen!

 3. Amy 30 juni 2012 / 09:12

  Heel erg leuk om te zien, heb nu gelijk trek in ijs!

 4. Ris 30 juni 2012 / 10:20

  Ik heb je stukje gister gelezen in de FES. En ik vond het erg leuk! Vooral ook omdat ik je blog volg natuurlijk, maar het stukje vond ik zelf ook goed geschreven. En misschien kom ik de volgende keer ook wel naar de jongerendag. 🙂

 5. Lizzy 30 juni 2012 / 10:20

  Altijd leuk om te lezen! 🙂 Mooi dat het zo goed met je gaat, op enkele dingetjes na. Ik vind de foto met het zelfgemaakte ijsje erg leuk!

 6. Yasmin 30 juni 2012 / 12:46

  Ik werd er instant vrolijk van, dus opdracht volbracht! 🙂

 7. Nathalie 1 juli 2012 / 15:26

  Wat een vrolijke foto van jou! Pluk het uur is geniaal! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.