Mijn week in foto's #5

En toen was het alweer zaterdag! Tijd voor weer een mijn week in foto’s. Het zijn er niet veel, maar dat komt misschien ook een beetje omdat ik niet heel veel heb gedaan deze week. Vooral de laatste paar dagen heb ik gewoon geen foto’s meer gemaakt, ik ben namelijk een beetje ziek! Maar dat mag de pret niet drukken, bij deze mijn week in foto’s!

Iets wat ik nog nooit eerder in m’n leven gehad heb, een kerstpakket! Dat had ik totaal niet verwacht, ik ben immers maar gewoon vrijwilliger, en dat nog helemaal niet lang. Maar wel ontzettend leuk hoor! Een Cd’tje dat nuttig kan zijn voor mensen met fibromyalgie (ontspanningsoefeningen bijvoorbeeld), een FES agenda (helaas had ik al een andere agenda gescoord) en waar het om ging: Een sparkle. Dit is cadeau dat je zelf kunt uitkiezen. Van een taartenspuit ding, tot een schilderen voor beginners set, tot een rituals cadeauverpakking, tot een leuk dagje weg. Ik denk dat ik voor iets creatiefs ga! En hierbij zat ook nog het tijdschrift Sparkle (waar ik nog geen letter in gelezen heb, oops!).

Kerstboom! Ik moest toch even een fotootje maken. M’n blog moet toch ook een beetje in de kerstsferen blijven!

Ik deed voor het eerst sinds mijn blonde haar lipstick op! Een roze kleurtje, stond veel leuker dan ik had verwacht! Kijk trouwens eens naar m’n ogen op deze foto, ze lijken wel een verschillende kleur te hebben, creepy!

Ik zat beneden te interneppen terwijl m’n kamer werd schoongemaakt. Ik kan totaal niet tegen het geluid van de stofzuiger! Ik zat lekker op de bank!

Dit zou mijn toetje worden, voor na m’n pizza. Uiteindelijk heb ik geen taart meer gegeten. Hoe dat kwam? Na een uur had de pizzabezorger ons huis gevonden (we wonen letterlijk om doe hoek bij de Domino’s, maar goed). Toen was de pizza natuurlijk hartstikke koud! Dus de pizzabezorger ging terug, en kwam een half uur later terug met m’n pizza! Yay! Hij was alleen de knoflooksaus bij mijn shoarmapizza vergeten. Wij hadden niet meer, de buren gelukkig wel. Toen kon ik ein-de-lijk mijn pizza eten! En toen had ik geen trek meer in taart. Lang verhaal, haha.

Tim liet zijn kauwgumpjes bij mij staan. Dat heeft ie geweten, ik heb ze bijna allemaal opgegeten!

Dat was het wel zo’n beetje. Niet veel he? Maar ik wilde het toch even laten zien aan jullie! Wat hebben jullie de afgelopen week allemaal gedaan?

8 reacties

 1. Elisa 24 december 2011 / 07:09

  Niet veel misschien maar wel een leuk aantal foto’s die je week weer geeft 🙂

 2. Yara 24 december 2011 / 09:07

  Die lipstick staat je goed! Altijd zo leuk om te lezen of te zien wat iemand gedaan heeft!

 3. Lieke 24 december 2011 / 09:25

  Ah, ik vind het zo leuk deze rubriek 🙂

 4. Iris Anastasia 24 december 2011 / 10:40

  Leuk, de week in foto’s (: Heb het idee je zo een beetje beter te leren kennen. De lippenstift staat goed!

 5. Marijke 24 december 2011 / 11:23

  De lippenstift staat je erg goed hoor! Vaker doen 🙂

 6. xx_Patries_xx 24 december 2011 / 11:49

  leuke foto`s hoor… en wat leuk van je kerstpakket..! Je ogen lijken idd 2 andere kleuren :O

 7. laura 24 december 2011 / 17:20

  super leuke fotos! je moet echt vaker lippenstift opdoen, want het staat je super.

 8. Emily 27 december 2011 / 17:46

  Joh die Dominos, ik hou van hun pizza’s enzo, maar ze moeten niet in een drukke tijd nieuwe werknemers aannemen, vooral niet op de scooter als ze de weg niet weten. Ik heb laatst ook een uur op m’n pizza moeten wachten -____-‘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.