Mijn week in foto's #7

Het is weer zaterdag, en dat betekent dat ik mijn foto’s van deze week laat zien. Allemaal gemaakt met mijn telefoon. Kijk mee!

Na het uitgaan, Tim maakt tosti’s terwijl ik foto’s probeer te maken van mijn haar voor bij het artikel op mijn blog. Uiteindelijk heeft hij de foto gemaakt, haha. Wat zou ik toch zonder hem moeten? 😉

Ik krijg steeds meer plezier in photoshoppen en foto’s maken. En elke keer als ik iets leuks heb gemaakt ben ik weer even trots! Zonder studie leer ik nog wel degelijk iets! (En op m’n werk leer ik natuurlijk ook wel iets hoor, maar ‘t gaat om het idee)

Bezoekersaantallen, nice! ‘t waren er 750 uniek, die dag! Voor sommige mensen stelt dat misschien niet veel voor, maar ik word er zo blij van als een klein kind met bellenblaas!

Beschuitje gestampte muisjes. Dat zou moeten werken om in slaap te komen. ‘t Wordt steeds gekker! Heeft iets te maken met sneller suikers en in slaap komen?

Word ik wakker, doe mijn gordijntjes open terwijl het zonnetje schijnt. Ik neem m’n medicijnen, zet m’n computertje aan en een half uur na mijn medicijnen loop ik naar beneden om te ontbijten. Ik ga aan de bar zitten en ik zie DIT! Dat hadden we niet afgesproken!

Ik ontving een Zalando pakketje. Ik word zo blij van leuke post! Wederom een klein kind met bellenblaas momentje, haha.

Saleshopping @ H&M! Later meer hierover…

Hot or not? Van Catrice op mijn nagels. Da’s lang geleden! Maar dekt wel heul erg goed! Dit is een laagje.

Schoenen bij de schoenenreus. Ik kom daar bijna nooit, maar deze vond ik toch wel erg leuk!

Weer een fotootje van m’n kamer. Die bloemtjes staan zo leuk, ook al zit er geen water in het vaasje. En check m’n schattige knuffeltjes daarachter eens, haha.

Nog steeds heel blij met m’n lamp! Voorheen ging ik weleens met mama naar de kringloopwinkel, vooral rond het verhuizen. Deze vonden daar! ‘t Is trouwens een hanglamp, ook al zie je dat niet op deze foto.

Nog even in het kader goede voornemens. Het lukte een aantal keer achter elkaar niet met concentreren, en toen had ik besloten dat het niet meer lukte. Maar da’s alweer een tijd geleden, dus ik moet gauw weer een poging gaan doen! Want ‘t is toch wel heel erg leuk (als het wel lukt vooral dan he).

Dat waren de foto’s die ik deze week heb gemaakt! Wat heb jij deze week gedaan?

17 reacties

 1. Laura 21 januari 2012 / 08:03

  Leuke foto’s, die roze catrice nagellak is erg mooi

 2. Naomi 21 januari 2012 / 08:55

  750 bezoekers en niks voorstellen? Nee dat past niet in een zin. Ik heb dat nog niet voor elkaar gekregen, maar wauwie!

  • Lenneke 22 januari 2012 / 09:55

   Ik vind het ook een applausje waard! 🙂
   En wat heb je een gave lamp.

 3. Patricia 21 januari 2012 / 09:07

  Leuk overzichtje weer en zoveel bezoekers pfff dat is veel

 4. Lieke 21 januari 2012 / 10:05

  Pfoe, 750 bezoekers is volgens mij superveel! Niet dat ik er verstand van heb, maar zo klinkt het wel haha.

 5. Ise 21 januari 2012 / 11:50

  Wauw, ik wil ook wel zoveel bezoekers per dag!

 6. Renske 21 januari 2012 / 16:54

  Wat leuk allemaal weer. En gefeliciteerd met je 750 unieke bezoekers op 1 dag. Kan me voorstellen dat je hier ontzettend blij mee bent.
  Die schoenen zijn trouwens erg mooi. Mag ik vragen wat ze hebben gekost? Misschien ga ik binnenkort ff bij de Schoenenreus langs.

 7. Ilse 22 januari 2012 / 00:06

  Haha die foto van na het stappen, super grappig! (niet beledigend bedoeld hoor!!) En hallo, 750 bezoekers?! I’m jealous! 😉

 8. Olga 3 februari 2012 / 13:39

  750 bezoekers op een dag vind ik wel heel erg veel hoor! Ik krijg er maximaal 173 en dat was echt een record voor mij! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.