Mijn weekend: Feesten en smoothies

Vandaag vertel ik jullie wat ik dit weekend heb gedaan. Ik heb een aantal foto’s en die moet ik natuurlijk even aan jullie showen!

Vrijdag heb ik met mijn moeder een blender gekocht, dus ik kan nu lekker smoothies maken! Heerlijk, heb er al uitgebreid gebruik van gemaakt. Ik zal binnenkort eens de recepten van mijn favo smoothies laten weten, dus later meer over de smoothies! ‘s Avonds is de lisanneleeft.nl site voor een groot deel gefixt, yay!

En op de zaterdag hebben we zoals altijd met zijn allen in de kelder gezeten, en zijn we daarna nog even naar de stad geweest. Begint wel een beetje eentonig te worden voor jullie zeker? Haha, maar het was wel gezellig! Voor een grotere versie van de foto’s kun je klikken.

  

  

En het was bijzonder gezellig gister, met het vaste groepje. En Alex, die er normaal niet bij is die was gister ook mee, die maakte het natuurlijk extra gezellig! Met een paar bijzonder grappige opmerkingen (haha). Ik zal later nog wel een stukje over hem schrijven want hij is zeker een inspiratie voor veel mensen!

En wat ik op de zondag heb gedaan? Eigenlijk niet veel, met mijn blogje bezig geweest vooral. En morgen is het weer maandag, dan heb ik nog steeds vrij maar dat is een beetje mijn huiswerkdagje. Ik heb een geslaagd weekend gehad hoor!

2 reacties

 1. Alex 17 oktober 2010 / 21:30

  Heey =D

  Het was zeker gezellig!
  Leuke foto’s.
  Ik zeg: “voor herhaling vatbaar”!

  (thanks for the compliment by the way!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.