Mini action shoplog waar je blij van wordt!

Het is een wonder, ik kon dus gewoon even de deur uit! Bij Action kun je parkeren voor de deur, dus als ik eruit kan is dat altijd een aantrekkelijke keuze. Ik heb nu echt wel een aantal aanraders in deze blogpost zitten. Ik vond een aantal dingen waarvan je écht wil weten da ze gewoon bij Action in de schappen liggen!

De enveloppen, die kennen we… toch? Er komen steeds meer printjes bij, lijkt wel. Of ik maak mijne gewoon op, haha. Hoe dan ook, ik kocht deze drie setjes en ik werd er blij van. Ik stuur bijna alleen nog maar post in zulke enveloppen! Deze zijn €0,51 per pakje.

Dit setje voor Valentijn om in te pakken vond ik super cute! Ik hoop dat ik hier nog iets leuks mee kan DIY-en. De prijs hiervan was €0,99.

Vondst van de dag. Week. Maand. Gewoon dé vondst, een super fijne Betty brush! Ik kocht mijne een tijd geleden bij Kruidvat voor een euro of €6. Nu verkoopt Action ze voor €2,49!

Waarom deze borstel geweldig is? Je haar borstelen doet zo veel minder zeer dan met een normale borstel! Ik wil niks anders meer. Aanrader dus, en nog lekker betaalbaar ook. het is een “dupe” van de tangle Teezer, maar ik heb vaak mensen horen zeggen dat ze zelfs fijner is. Top!

Of ik ze echt nodig had? Ik weet het niet… Maar dit zijn dus accordeonmappen in formaat van halve A4! Ik vind mijn A4 mappen vaak zo zwaar en groot. Deze zijn kleiner en handzamer. Perfect! Heel fijn dat Action deze nu ook verkoopt. In dezelfde kleurtjes als die van de Hema, haha. De prijs was €0,99.

Ik word helemaal enthousiast van al deze dingen! De borstel is zo leuk, ik kan niet wachten om met het Valentijnspakketje aan de slag te gaan en de accordeonmappen… hoe zal ik ze indelen? Zo leuk om over na te denken! En gauw weer post sturen, met zo’n leuke envelop, het is nodig. Van welke van deze dingen word jij het meest blij?

DELEN:

28 reacties

 1. Danielle | Mama Lifestyle Blog 1 februari 2017 / 06:30

  Ik denk van de Betty Brush. Ik ben benieuwd. Ik had een tijd geleden zo’n zelfde soort borstel gekocht (ik weet niet meer waar), maar daar was ik wat minder tevreden over. De borstel ging niet goed door mijn haar, dus ik ben benieuwd naar deze. Leuk die halve accordeonmappen! Fijn dat je even lekker de deur uit kon Lisanne ?

 2. marjonS 1 februari 2017 / 06:40

  De envelopjes blijven inderdaad leuk. Ik koop ze ook altijd weer zodra ze hier in huis op zijn.

 3. Henrieke 1 februari 2017 / 06:46

  Ik heb eigenlijk nog nooit zo’n borstel gebruikt, maar ik ben wel benieuwd. Ik ga het gauw een keer testen!

 4. Darina 1 februari 2017 / 06:47

  De borstel lijkt mij heel fijn. Die ga ik ook halen 🙂

 5. Romy 1 februari 2017 / 06:47

  Oh die envelopmappen zijn echt heel leuk en lekker kleurrijk! Zo’n borstel heb ik van het Kruidvat. Nu toch jammer dat ik niet even had gewacht met de aankoop, want bij Action ligt hij inderdaad voor een stuk minder geld. Wel echt een ideaal ding!

 6. Muriel 1 februari 2017 / 06:58

  Wat een leuke dingen heb je geshopt! Ik kom daar ook altijd met dingen buiten die ik vooraf niet van plan was om te kopen!

 7. Jacqueline 1 februari 2017 / 08:21

  Volgens mij heb ik voor mijn dochters de duurdere versie van die borstel. Maar ik vind zelf de puntjes nogal scherp aanvoelen op mijn hoofdhuid. Hoe is dat bij deze?

  • Lisanne 1 februari 2017 / 13:39

   Oh, dat is me bij deze eigenlijk nog nooit opgevallen! Maar dat ligt wellicht ook aan hoe je hem gebruikt oid? Durf niet met zekerheid te zeggen dat het bij deze niet zo is, haha 🙂

 8. Ilona Wielinga 1 februari 2017 / 08:39

  Je hebt leuke items gescoord zeg! Ik ga zeker eens op zoek naar die borstel en de enveloppen zien er ook erg leuk uit!

 9. Bettie 1 februari 2017 / 10:03

  Ja, en dan weet je het zeker: ik moet een borstel hebben die dezelfde naam heeft als ik. Ik raak overigens altijd die borstels kwijt, maar ze zijn echt zo fijn!

 10. Suzan 1 februari 2017 / 11:31

  Dat Valentijns pakketje lijkt me leuk, ben benieuwd wat je ermee gaat doen.
  Misschien kun je er ook wel een mooie kaart mee maken.

 11. Sofie 1 februari 2017 / 13:06

  Ik heb alleen nog maar de bubbelenveloppen uit deze reeks gekocht omdat we nog zo’n grote voorraad witte hebben. Maar volgende keer koop ik ook deze vrolijke exemplaren 🙂

 12. Simone 1 februari 2017 / 14:11

  Ik heb ook echt een liefde voor die geweldig leuke enveloppen van Action! Maar volgens mij komen er inderdaad andere printjes bij. Leuk voor de afwisseling 🙂

 13. Jessica J. 1 februari 2017 / 14:33

  Schattige envelopjes! En hm, een halve A4, raar formaat. Ik weet niet goed wat ik ermee zou doen. Een kassaticketjesarchief aanleggen? :’D

  • Lisanne 1 februari 2017 / 20:59

   Voor bonnetjes!! Haha, dat zou ook nog best handig zijn, gewoon voor elke maand al je bonnetjes erin!

 14. Patricia 1 februari 2017 / 17:13

  Dan weet jij vast ook of er gewoon A4 accordeonmappen zijn? Die zoek ik namelijk weer. Die halfjes lijken mij wat klein of wat bewaar jij hier in?

  • Lisanne 1 februari 2017 / 20:59

   Ik wil er kaartjes en stickers en papier en dat soort dingen in gaan bewaren! Mijn A4 formaat accordeonmappen zijn van Hema, maar later heb ik er ook nog eens eentje bij Action gekocht 🙂 Geen idee of ze die nog steeds hebben eigenlijk!

 15. Mariska 1 februari 2017 / 20:37

  Die enveloppen heb ik ook al een paar keer opnieuw gekocht, vind ze heel leuk ook zo met die bijpassende stickers erbij 🙂 En die Betty brush klinkt wel fijn, ga ik even onthouden!

 16. MM 1 februari 2017 / 22:24

  Die mapjes zijn superhandig om kaartjes of cadeaulabels in te bewaren! Pas zocht ik in de Flying Tiger naar de acordeonmapjes die in a5-formaat in je blog voorbij kwamen. Die kon ik niet vinden. Maar goed ook denk ik 🙂 Deze zijn nog leuker.

  • Lisanne 2 februari 2017 / 13:58

   Ja, dat kan ook! Dan zie je ze er meteen doorheen 😀

 17. Anne van A-typist 2 februari 2017 / 08:58

  Ik ben ook fan van de enveloppen! En de accordeonmapjes vind ik heel handig voor stickers en labeltjes enzo. Dingen die je niet terug gaat vinden in zo’n map van een A4 groot.

 18. Leonie 2 februari 2017 / 13:59

  Die accordeonmappen heb ik ook! Heb ze nog niet in gebruik. Ik ga er denk ik kleine spullen in doen die ik in mijn webshop ga verkopen.
  En die borstel heb ik ook een paar maanden terug gekocht bij de Action. Heel fijn inderdaad!

 19. Suzanne 2 februari 2017 / 15:18

  Leuke spulletjes! Vooral die borstel is wel wat voor mijn fijne haar dat snel klit. Het Valentijnssetje had ik ook al gescoord, zo fijn zulk leuks voor zo weinig geld! <3

 20. Irene | Tussenmarsenjupiter.be 2 februari 2017 / 20:51

  Die envelopjes zijn superleuk! Ik kocht ook die Betty Brush in de Action maar alweer een hele tijd geleden en ik vind hem niet zo fijn eigenlijk :p haha. Ik heb nu een borstel van de Primark, een gewone, en die is voor mij zelfs aangenamer. grappig hoe dat kan verschillen! 🙂

  • Lisanne 2 februari 2017 / 20:54

   He, dat is leuk, ik heb er ook een van Primark en die vind ik juist weer veel minder fijn, haha!

 21. Anneleen 3 februari 2017 / 19:30

  Wat een super vrolijke en leuke spulletjes! Die enveloppen blijven inderdaad super leuk en het lijken inderdaad nieuwe printjes want deze heb ik nog nooit gehad en ook nog niet eerder in de winkel gezien 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.