Mini Action shoplog met creatieve spulletjes!

Gisteren was ik eventjes in de Action en kocht ik wat spulletjes die ik ga gebruiken voor DIY’s. Het leek me wel leuk om weer een keertje een shoplog te doen met foto’s, dus dat is wat ik vandaag aan je laat zien: wat ik kocht bij Action! Het is niet super veel, maar het zijn wel echt een paar leuke dingen. En meteen een preview van blogjes die eraan gaan komen!

shoplog-creatief-action

washitape-action

Als eerste dit setje met washitapes. Het is echt heel erg, maar elke keer als ik zie dat er een pakketje ligt met tapes die ik nog niet heb dan kan ik het niet laten. En dan koop ik hem. Dit setje vond ik ook weer zo leuk, vooral die met hartjes!

washitape-action2

Ik heb ze even op een wit papiertje geplakt zodat je kan zien hoe ze eruit zien. Die met hartjes is toch super cute? De andere tapes ga ik ook zeker weten gebruiken! Ik moet er toch ook wel een paar van de 113 uit mijn lijstje gaan uitvoeren he, haha.

washi-tape-van-action

Dus… ik ben helemaal happy met mijn nieuwe washitapes! Voor dit setje betaalde ik €0,79.

splitpennen

Vervolgens kwam ik dit setje tegen met slitpennen. Ik heb nog geen flauw idee wat ik ermee ga doen, maar ik vond ze te leuk om te laten liggen.

splitpennen-action-diy

Als je deze foto ziet snap je dat waarschijnlijk wel! Hoe cute zijn die plaatjes? Nu nog eens kijken wat ik ermee ga doen, als iemand een leuk idee heeft, let me know! Dit setje kostte ook €0,79.

 kaartjes-en-enveloppen

Ook kocht ik twee setjes met kaartjes en enveloppen! Deze setjes vind ik super fijn, ik had al een paar andere kleurtjes en die heb ik veel gebruikt. De laatste tijd heb ik veel gedaan met het maken van kaartjes en dat vind ik toch wel erg leuk. Dus, ik kocht ook deze bruine setjes. De prijs per setje was €0,59.

home-deco-modelling-clay-action

En als laatste iets waar ik wel het meest enthousiast over ben: klei! Ik ga kleien, haha. Ik weet al wat ik ervan ga maken, dus dit ga je zeker weten nog terug zien op mijn blog.

gebruiksaanwijzing-klei

Het klinkt simpel. Hopelijk werkt het ook simpel! Ik ben heel benieuwd… De prijs is €1,35 per pakje.

Wat vind je van mijn aankoopjes? En wat kocht jij bij Action de laatste keer dat je er was?

DELEN:

52 reacties

 1. Manon 2 maart 2015 / 06:30

  Wat een leuke items heeft de Action toch. Als ik wat creatiever was, zou ik de halve action leegkopen haha

 2. Marion 2 maart 2015 / 06:30

  Oh gunst, kleien! Boetseren heb ik nog lang gedaan op de middelbare school. Wauw dat roept herinneringen op. Misschien weer eens iets maken. Zou wel gaaf zijn. Die linkjes trouwens rechts op je pagina van die webshop, ik heb net het artikel wat erachter zit gelezen. Ik wist helemaal niet dat dat zo werkte. Blij dat ik het nu weet!

 3. Marloes | Budgetproof.nl 2 maart 2015 / 07:30

  Ik wist helemaal niet dat ze bij Action zulke leuke washitape hadden…. Kleien. Hihi. Ben heel nieuwsgierig wat je er van gaat boetseren. Kom maar op!

 4. Celeste 2 maart 2015 / 07:33

  Wat een leuke items! Haha, je hebt inmiddels echt een gigantische collectie washitape, geloof ik ;-). Maar het is dan ook super leuke tape, dus gelijk heb je haha. Ben wel benieuwd wat je met de klei gaat maken!

 5. Lauriëtte 2 maart 2015 / 07:35

  Woei, 79 cent voor zoveel washi tape is niet duur! Heb laatst zo’n zelfde soort setje gekocht bij de Pippoos en dat was 4.50, nogal een verschilletje! Helaas hebben we hier in het centrum van Rotterdam geen action, maar het lijkt me leuk om binnenkort weer eens naar een action in de buurt te gaan! 🙂

 6. Dagmar 2 maart 2015 / 07:58

  Aaah wat een te leuke items! En die splitpennen zijn ook echt heel gaaf, superleuk!

 7. Manwai 2 maart 2015 / 08:05

  Oehh ik ben benieuwd naar je klei diy. Wat grappig dat ze dat verkopen! Het doet me terug denken aan basisschool. Cool! Kga vandaag naar de action kga maar is een setje verf kopen en weer beginnen met schilderen. ^^

 8. Anne 2 maart 2015 / 08:14

  Het ziet er weer erg leuk uit allemaal! Even een vraagje; is dat bruine papier glimmend? Ik ben namelijk al weken op zoek naar niet-glimmend bruin papier en bij onze Action hadden ze dat elke keer niet.

  • Lisanneleeft 3 maart 2015 / 22:08

   Nee, deze glimt niet! Althans, niet echt, het is wel glad papier, maar glimmen niet echt dus 🙂

   • Anne 4 maart 2015 / 10:41

    Ik heb ze bij ons ook gevonden. Bedankt voor de tip!

 9. lonneke 2 maart 2015 / 08:27

  Ah bedankt voor de tip!
  Ik ga die enorm leuke Washi Tape even scoren.
  Liefs Lonneke

 10. Margot 2 maart 2015 / 08:37

  Leuk! Ik ben heel benieuwd wat je met die klei gaat doen.

 11. Anneleen 2 maart 2015 / 09:14

  Oh wat heb je leuke spulletjes gekocht! Ik kan nooit naar de Action gaan zonder iets te kopen 😉 alles is daar gewoon zo leuk en goedkoop! Ik vind je washi tape rolletjes heel leuk en ik ben benieuwd wat je gaan kleien!

 12. denise 2 maart 2015 / 09:30

  leuke dingen!
  ikzelf had al 6 pakjes kraft kaarten ingeslagen, maar ga nog maar bij halen, ze gaan snel op! haha

  je kunt met die brads een leuke noosa look a like armband maken, wanneer je ze op een strookje leer maakt!

  liefs,
  denise

 13. Joyce 2 maart 2015 / 09:31

  Leuke spullen allemaal! Ik slaag er ook altijd zo goed voor leuke DIY spullen.

  De laatste keer dat ik er was kocht ik verfspullen. Kwasten, verfbakjes, zijdeglans lak. Voor de verbouwing hier thuis 🙂

 14. Eva 2 maart 2015 / 10:06

  Zo leuk! Ik ga spontaan ook in de koopstand hier! Splitpennen gebruikten wij vroeger om molentjes te maken. Maar kan ook super leuk op ‘bewegende’ kaartjes 🙂 echt veel te schattig dit allemaal……. Zucht. Toch maar naar de action? Liefs, Eva

 15. overthuis 2 maart 2015 / 10:07

  Ik ben benieuwd naar je kleiwerkje! 🙂 Ik heb met kerst witte sterren gemaakt voor in de kerstboom, was ook erg leuk om te doen!

 16. lifesabout 2 maart 2015 / 10:24

  Dat washitape ziet er heel leuk uit, inderdaad die hartjes….helemaal leuk! Ik wist niet dat er zulke enveloppen te koop waren bij de Action. Leuk om deze zelf te pimpen.

 17. meia 2 maart 2015 / 10:53

  wat er leuk is met de klei is om te stempelen in klei ( als je stempels hebt) zo kan je originele labels voor aan cadeautjes maken! ook is het leuk om roosjes te maken die je kan gebruiken als bedeltjes een filmpje zoeken voor roosjes met marsepein en dan maken met klei erg leuk om te doen!

 18. Henny 2 maart 2015 / 10:54

  Wat een leuke spullen. De washitapes en splitpennen zijn inderdaad erg leuk. De laatste keer dat ik bij de action was kocht ik ook washitape en een puzzelboek en 2 pyjama’s voor mn dochter. En snoepjes en koekjes. Ik ben trouwens erg benieuwd wat je met de klei gaat maken!

 19. Chantal 2 maart 2015 / 10:55

  Kleien, dat heb ik al lang niet meer gedaan! Was wel altijd heel leuk om te doen. Ben benieuwd wat je gaat maken 🙂

 20. Anita | mindjoy 2 maart 2015 / 11:06

  Washi tape kan ik ook nooit laten liggen, maar ik probeer het steeds meer. Splitpennen heb ik ook gehaald, voor die prijs is het leuk om dingen in je mandje te gooien 🙂

 21. Xaviera 2 maart 2015 / 11:09

  Wat een leuke aankopen allemaal! Vooral die splitpennen zien er schattig uit. 🙂 De laatste keer kwam ik thuis met een stolp, computermuis, tafeltje, kleed en nog veel meer andere meuk haha.

 22. Vanessa 2 maart 2015 / 12:02

  Die splitpennen zien er mooi roze uit! Bij de Action koop ik vooral huishoudelijk gerief en verzorgingsproducten.

 23. Carlijn 2 maart 2015 / 13:17

  Die kaartjes komen echt als geroepen. Precies wat ik zoek. Hebben ze die ook in het wit?

 24. Mandy 2 maart 2015 / 13:51

  Oeh ik ben benieuwd wat je gaat maken! De klei en de tape vind ik onwijs leuk.

 25. Elise | Life in Any Color 2 maart 2015 / 13:58

  De Action is een heerlijke winkel. Vrijdag kocht ik ee nog een kaasdoos, koetjesrepen en een wokpan. Op mijn wishlist staan nog horen, zien en zwijgen Buddha’s. Ben benieuwd naar de washitape creaties!

 26. Patricia de Ryck 2 maart 2015 / 16:34

  Zijn die kaarten goed zelf te bestempelen? Want anders moet ik echt als een razende even richting de Action.

 27. Curly Creative 2 maart 2015 / 16:54

  Ik ben benieuwd wat je met de klei gaat maken… leuke aankoopjes! IkIjijk kocht er vorige week vilt met leuke printjes. Xx

 28. Elke 2 maart 2015 / 18:44

  Leuk, ben benieuwd wat je met de klei gaat doen. En ik moet steeds bij Action ook ff kijken bij de washi, maar ze vullen ze volgens mij bijna nooit aan, ik blijf toch kijken 🙂

 29. Liza 2 maart 2015 / 19:14

  Superleuke dingen! Het is ook gewoon niet mogelijk een rondje door de action te lopen zonder iets te kopen!

 30. Linda 2 maart 2015 / 20:07

  Oh die klei is leuk, daar wil ik ook iets mee doen!

 31. Sheela 2 maart 2015 / 20:56

  Leuke spulletjes! Ik haal mijn washitape altijd bij de hema, maar nu moet ik toch een keer naar de action gaan, die zijn veel goedkoper.

 32. Ilse 2 maart 2015 / 21:06

  Hieeeh, de prints van de washitapes zijn echt super leuk! Ik heb ze zelf ook. =3

 33. Nathalie 2 maart 2015 / 21:15

  Ben benieuwd wat je met de klei gaat doen. Die stone look spreekt mij in elk geval wel aan. Leuke spulletjes!

 34. Lenneke 2 maart 2015 / 21:37

  Ik kocht alleen maar eten. Mergpijpjes en chocola. I’m alwaaaays hungry. :’)

 35. Eveline 2 maart 2015 / 22:15

  Ik kocht laatst de leuke bubbeltjesenveloppen op jouw aanraden, vandaag heb ik de eerste op de post gedaan. Ontzettend blij mee!

 36. sonja 3 maart 2015 / 02:05

  Je kan je rugzak versieren met de splitpennen of broche van maken voor een kledingstuk of als versierstuk op bv een hoed/petje?

 37. Tamarah 3 maart 2015 / 10:16

  Wat een ontzettend leuke shoplog! Ik houd van die creatieve spulletjes! De splitpennen vind ik ontzettend leuk. Ik denk dat ik zo ook ga halen om te gebruiken in mijn trouwalbum 🙂 .

 38. EliseDingen 3 maart 2015 / 14:00

  Wat een super leuke tapejes! En die bruine setjes om kaarten mee te maken vind ik ook heel leuk. Kan er al meteen allemaal leuke dingen mee bedenken 🙂
  Ik ben laatst ook nog bij de Action geweest en ik ben gewoon vergeten (HOE DAN?!) om bij de washi tape te kijken 🙁 Suf!

 39. Nienke 3 maart 2015 / 17:34

  Zo leuk, nieuwe knutsel dingetjes ! Ik ben heel benieuwd naar wat je met de klei gaat maken !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.