Mini Xenos shoplog (2 aanraders!)

Altijd als je in een winkel als Xenos op zoek bent naar iets specifieks op je boodschappenlijstje, loop je tegen iets anders aan. Ik wel, in elk geval. Xenos is echt een winkel waarvan ik tegenwoordig helemaal vrolijk word. Zo veel leuke creatieve spulletjes! Ik wil graag twee dingen aan je laten zien die ik onlangs kocht.

xenos-aankoopjes

Ten eerste: een setje met cadeaulabels, touw om de labels mee vast te knopen en stempeltjes die je eventueel op de labeltjes zou kunnen stempelen. En een setje met hierin zes kaartjes met leuke enveloppen.

kaartenset-xenos

De kaartjes, dit zijn ze! Met de teksten: you are so special, you shine en this is for you. Super leuke kaartjes voor als je een cadeautje geeft of opstuurt.

kaarten-en-enveloppen-xenos

En de enveloppen die erbij zitten zijn echt heel leuk! Net even anders dan een saai blanco envelopje. Dit setje met zes kaartjes met enveloppen kostte €1,49. Ook nog hartstikke fijn voor de portemonnee dus!

labelset

De set met cadeaulabels vind ik echt heel mooi. De labels zelf hebben heel mooie prints, het touw heeft er ook wat goud doorheen zitten en de stempels zijn ook helemaal leuk om hierbij te gebruiken. Nu stempel ik niet veel, dus ik word vooral warm van die cadeaulabels, haha. De prints zijn echt heel mooi! De set is 34delig, staat er op de verpakking. Ik denk dat dat inhoudt dat er van elke label variant tien exemplaren in zitten. Heel erg leuk, aangezien ik zo gek ben op de prints! Voor dit setje betaalde ik €2,99.

Als ik hiernaar terugkijk word ik weer helemaal blij. Ik kan niet wachten de cadeaulabels te gaan gebruiken! Wat vind jij van deze twee setjes? Zou jij ze ook gebruiken?

DELEN:

18 reacties

 1. Ilse 23 oktober 2016 / 07:48

  Leuke, schattige spulletjes! Niet iets dat ik zelf snel zou kopen toch, maar ik vind het weer typisch iets voor jou, deze kaartjes en labeltjes. 🙂

 2. marije 23 oktober 2016 / 07:50

  Oh wat leuk! Dat setje met die stempeltjes vind ik echt super.

 3. Anne 23 oktober 2016 / 09:03

  Erg leuk! Leuk om een cadeautje mee in te pakken, maar ook om als cadeautje te geven aan iemand die zelf graag creatief is;) Ze hebben inderdaad leuke spullen bij Xenos.

  • Lisanne 23 oktober 2016 / 13:24

   Ja he, die met die labels vooral ziet er zo leuk uit ook om cadeau te doen! 😀

 4. marjon 23 oktober 2016 / 09:14

  De kaartjes zijn erg leuk. En ook nog met vrolijke envelopjes erbij.

 5. Darina 23 oktober 2016 / 09:54

  Ze zijn superleuk, ik kan hier ook helemaal blij van worden!

 6. Romy 23 oktober 2016 / 10:08

  Wat een onwijs leuke aankoopjes! Ik vind dat de Xenos steeds leukere spullen heeft.

 7. Sandra 23 oktober 2016 / 10:31

  Die kaarten vind ik wel érg leuk hoor! Mooie kleuren en vind ze ook net even anders dan normaal. Super tof ook dat er van die leuke enveloppen bij zitten! Ben alweer een paar maanden niet meer bij de Xenos geweest bedenk ik mij nu. Daar komt snel verandering in!

 8. Suzan 23 oktober 2016 / 16:00

  Echt leuk dat ze voort steeds vaker van die mooi gekleurde enveloppen bij kaarten hebben zitten.

  • Lisanne 23 oktober 2016 / 20:10

   Valt mij ook op, heel leuk! Veel leuker dan een simpel wit envelopje! 🙂

 9. Leonie 23 oktober 2016 / 16:53

  Ik heb al veel kaartjes, maar deze zijn wel heel leuk! Die labelset wil ik sowieso en dan moet ik in de winkel maar kijken of ik de kaartjes kan laten liggen of niet :’)

 10. Frederique 23 oktober 2016 / 23:32

  Leuk zijn ze! Ik ben gek op de Xenos. Zowel de kleine dingetjes als de meubels vind ik vaak leuk.

 11. Anouk 24 oktober 2016 / 09:26

  Oeh, die kaarten vind ik erg mooi! Even zien of ik ze bij Xenos kan spotten.. 😉

 12. Anneleen 25 oktober 2016 / 13:09

  Die kaartjes heb ik ook in huis! 🙂 Ze zijn zo leuk en vrolijk én inderdaad lekker goedkoop !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.