Miss Sporty nagellakjes swatches/review/nailart

Ik blijf toch echt een nagellak- meisje. Vorige week toen ik in Amersfoort was, kocht ik vier nieuwe lakjes. Van Miss Sporty, wie had dat ooit gedacht? Maar goed ik heb swatches van alle lakjes (op eentje na) en zelfs een beetje nailart.

De lakjes. Een mooie bordeaux rode kleur, een zwarte crackle, een groenige turkoois (hoe heet dat?) met een mooie shimmer en een creamy zacht blauw lakje.

En het brede kwastje dat op alle lakjes van Miss Sporty zit, dat lakt fijn!

Ok de rode kleur, deze komt totáál niet over op de foto. Dit zijn twee laagjes, die op de foto niet goed lijken te dekken. Maar in het echt heb ik dit helemaal niet opgemerkt, daarnaast bleef de lak bijna een week mooi op mijn nagels zitten (zonder topcoat). Heel erg fijn, ook al laat de foto blijken dat dit niet het geval is.

Wederom excuses voor mijn gebrek aan nagellakskills. Maar wat een ontzettend mooie kleur is dit! Heel erg opvallend en fel. En ik vind hem gewoon heel mooi, ik bleef maar naar mijn nagels kijken. Echt een party kleurtje!

En als laatste de zwarte crackle, die zeker een gebruiksaanwijzing heeft. Maar eenmaal op de juiste manier gebruikt, werkt-ie best goed, toch? De truc is om hem de “verkeerde” kant op te lakken, dus overdwars. En het totaalplaatje moet de graffiti nails a la Serena voorstellen.

Ik ben blij met m’n lakjes. Normaal zijn ze 1,99 maar toen ik er was was er een 1+1 gratis actie. 1 euro per lakje dus, dat zijn nog eens fijne prijsjes. Ze blijven goed zitten en Miss Sporty heeft op het moment gewoon een aantal ontzettend mooie kleurtjes in het assortiment.

Sinterklaas heeft me trouwens iets gegeven waarmee ik binnenkort nog beter foto’s kan maken. Leuk!

2 reacties

  1. Yara 2 december 2011 / 07:18

    Ik vind het erg leuke lakjes vooral voor de prijs!

  2. Miranda 2 december 2011 / 09:50

    leuk hoor, het crackling lakje ziet er ook goed uit 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.