Mijn moment van 2016 #2

Dit jaar voor mijn moment heb ik heel erg getwijfeld tussen twee momenten. Op Mijnmoment.com schrijven elk jaar weer een heleboel mensen over hun meest bijzondere moment van 2016. Vanaf eerste kerstdag tot en met oudjaarsdag vind je er de mooiste verhalen, aanrader! Voor mij was dat dit jaar Lopen voor Lyme (je leest hem hier), maar er was nog een moment. Daarover wil ik je graag alsnog vertellen op mijn blog!

bron foto

Vlak na mijn infuuskuur van twintig weken voelde ik me verschrikkelijk. Tijdens de infusen al, maar daarna nog erger. Ik kon niet meer lopen, ik kwam nauwelijks meer buiten, en ik kon eigenlijk bijna niets meer. En ik deed ook bijna niets meer. Ik was gewoon he-le-maal op. Ik kon niet meer. Al die pijn, constant uitgeput. Altijd, wanneer ik ging slapen (voor zover ik kon slapen) en wanneer ik weer wakker werd. En dan de hele dag door. En dan huilen, een houding weten te vinden om in te liggen, weer huilen, medicijnen, nog meer medicijnen, veel te veel medicijnen. Ik kan gerust zeggen dat dat ongeveer is hoe ik me de hel voorstel.

Daarna schreef ik de update. Ik kon niet meer. Als ik na een bepaald moment niet beter was (niet helemaal beter, maar beter dan toen), dan wilde ik niet meer leven. Dan ging daar een einde aan komen.

Ook Tinderen deed ik niet meer. Ik kon toch niet daten en mannen bleven maar vragen naar een date, ik werd er gek van. Ik kreeg een hekel aan Tinder. Ik liet het nog heel even op mijn telefoon staan omdat ik iemand had gezien die me wel heel interessant leek. Dit was nog voor de update, maar ik vertelde hem in vertrouwen al hoe ziek ik was en hoe serieus ik was over een levenseinde. Toen ik dat had getypt belde hij me meteen op. Vervolgens belden we uren. En dagen erna nog meer uren.

Voordat ik hem ontmoette voelde ik al dat het écht iets kon worden. En ik bleek gelijk te hebben!

Gelukkig ben ik daarna opgeknapt door een heleboel verschillende factoren, daarover schreef ik in mijn nieuwste update over mijn gezondheid. En nu ben ik samen met de man die ervoor zorgde dat ik Tinder niet van mijn telefoon gooide. Inmiddels is Tinder uiteraard wel van mijn telefoon, haha.

Dat moment dat het zo slecht ging en dat hij me belde, we heel lang praatten, was bijna magisch. Dat had ook mijn moment van 2016 kunnen zijn. Langzaam kreeg ik weer een beetje hoop. En doordat ik me steeds beter ging voelen in de tijd daarna nog meer hoop, en nog meer. En hoe beter ik hem leer kennen, hoe meer hoop ik krijg. Het komt allemaal goed.

DELEN:

40 reacties

 1. Lianne 27 december 2016 / 07:08

  Wat een mooi geschreven stukje en wat een liefde spreekt eruit voor die man.

  #teamming ! Het is je/jullie ontzettend gegund!

 2. Patricia 27 december 2016 / 07:09

  Wat ontzettend fijn lieve Lisanne dat Ming je zoveel hoop heeft. Volgens mij heb je zo’n baken ook naast je nodig. Wat heeft hij een prachtig supervrouw portret van je gemaakt trouwens.

 3. Daniëlle 27 december 2016 / 07:49

  Wat heb je dit mooi geschreven Lisanne. Ik krijg er tranen van in mijn ogen. Ik gun het je zo dat het allemaal goed komt!

 4. Darina 27 december 2016 / 07:57

  Prachtig geschreven! Ben er stil van…ik wens jullie heel veel geluk! Xx

 5. Shirah 27 december 2016 / 08:00

  Heel mooi om te lezen. En wat bijzonder dat jullie meteen zo lang gebeld hadden!

 6. Romy 27 december 2016 / 08:01

  Wat heb je dat prachtig geschreven! Dit prachtige moment is je zo gegund! Ik wens jullie alle moois voor 2017!

 7. Charelle 27 december 2016 / 08:09

  Wat prachtig Lisanne! En wat bijzonder van Ming dat hij je zo bijstond juist op het moment dat je het nodig had! Volgens mij mag je hem namens ons allemaal nog eens extra bedanken! 😉

 8. MarjonS 27 december 2016 / 08:27

  Zo’n vechter als jouw verdient dit mooie moment. Houd die hoop!
  Mooi geschreven.

 9. Audrey 27 december 2016 / 08:54

  Wow, wat bijzonder hoe die gebeurtenissen zich met elkaar kruisten. En hoe die hoop en liefde vanaf toen samen zijn gaan groeien. Zo mooi om te lezen!

 10. Melissa 27 december 2016 / 09:17

  Wat super! Onwijs fijn dat juist op dat moment deze man, ondanks jullie elkaar niet echt kende, jou heeft gesteund en geluisterd heeft!

  Heel veel liefde, geluk en mooie momenten samen toegewenst!

 11. Sofie 27 december 2016 / 09:53

  Wat een hartverwarmend, supermooi liefdesverhaal. Zo bijzonder dat Ming net toen in die vreselijke, uitzichtloze tijd op je pad kwam… geniet van elkaar!

 12. Sophie 27 december 2016 / 10:06

  Zo moooi Lisanne! Maar jeetje inderdaad wat heb jijzelf moeten vechten. Je bent zo enorm sterk.

 13. Ilse 27 december 2016 / 10:17

  O wauw, hij is echt wel zo’n beetje je reddende engel geweest, als ik dit zo lees. 🙂 Wat mooi!
  Veel geluk samen!

 14. Milou 27 december 2016 / 10:40

  Ik volg je altijd via social media en zag ineens een heel leuke man voorbij komen. Wat ontzettend fijn Lisanne, geniet ervan!

 15. Angela 27 december 2016 / 11:23

  Prachtig geschreven! Ik hoop dat jullie twee lang gelukkig mogen zijn samen, en dat het steeds beter gaat met je gezondheid! Het is je gegund!

 16. Brenda 27 december 2016 / 11:23

  Het moest zo zijn…….
  Je verdiend het lieve Lisanne!
  Geniet van dit moois en wees gelukkig met deze Tinderman!
  Ik heb de mijne , zo’n anderhalf jaar geleden van Lovoo geplukt (:
  Inmiddels heel wat ups en downs verder maar het kan écht!

  Het is je gegunt!

  <3

 17. Tiffany 27 december 2016 / 11:32

  Wat ontzettend bijzonder dat Ming je zo heeft bijgestaan op een ontzettend zwaar en moeilijk moment terwijl jullie elkaar toen nog maar amper kende. Ik hoop dat jullie samen heel gelukkig worden 🙂

 18. Aileen 27 december 2016 / 14:05

  Wat mooi! ♡
  Hij lijkt ontzettend lief voor je! Heel veel geluk samen! ♡

 19. Nikki 27 december 2016 / 14:20

  Och het geeft me helemaal kippenvel. Wat ontzettend fijn dat jullie elkaar gevonden hebben.

 20. Lobke 27 december 2016 / 14:50

  Wat een mooi moment en wat mooi geschreven! Koesteren zulke mensen!

 21. Mariska 27 december 2016 / 14:56

  Wat leuk dat je hierover hebt geschreven, vind het erg leuk om te lezen! Zo zie je maar dat er toch iemand is die wel voor jou en je ziekte gaat 🙂 het is je gegund! x

 22. Josephine 27 december 2016 / 15:18

  Wat mooi geschreven en wat een geluk dat Ming op je pad kwam. Ik wens jullie beiden een mooi 2017 toe!

 23. Leonie 27 december 2016 / 16:23

  Ik ben echt zo blij voor je dat je Ming hebt gevonden! <3

 24. Anita 27 december 2016 / 18:26

  Wat een mooi moment Lisanne! Heel blij dat je deze lieve man in je leven mocht krijgen, geniet van het samenzijn!

 25. Simone 27 december 2016 / 19:16

  Wat een mooi moment Lisanne, en wat mooi geschreven. Ik wens jullie beiden een mooi 2017 toe!

 26. Dana 28 december 2016 / 00:27

  Mooi moment! Heel veel geluk samen in 2017 <3

 27. Bianca Schrijft 28 december 2016 / 11:04

  Wat mooi en sterk om dit te delen. Niet alleen je liefde en respect voor de man in je leven, maar ook de ongelooflijk moeilijke keus voor levenseinde. Ik ben dolblij voor je dat er nu genoeg energie en gezondheid terug is in je leven om weer te genieten en ik hoop voor je dat 2017 een sterke weg omhoog gaat zijn.

 28. Wendy 28 december 2016 / 17:22

  Wat liefde allemaal wel niet kan doen! Ik hoop zo dat Ming en jij nóg betere tijden gaan beleven… 2017 wordt gewoon nog beter dan 2016, een haalbaar doel lijkt mij. Heel veel liefs!

 29. Elke 29 december 2016 / 00:47

  Wow, wat mooi om te lezen! Wens jullie veel geluk toe samen 🙂

 30. Vivian 29 december 2016 / 20:24

  Ik hoopte stiekem al een beetje zoiets, wat ontzettend mooi en waardevol dat het zo is gegaan. Wat bijzonder dat hij er eigenlijk precies was toen je iemand zoals hij net nodig had. Ik wens jullie samen alle goeds toe <3

 31. Jacqueline 31 december 2016 / 08:55

  Dat is zeker een fijn moment! Wat mooi dat hij precies toen in je leven kwam.

 32. Nathalie 31 december 2016 / 21:04

  Wat een bijzondere samenloop van omstandigheden. 🙂 Gelukkig nieuwjaar Lisanne. Veel liefs!

 33. Annelies 13 januari 2017 / 23:40

  Lisanne ik volg je nu een jaar. Dank zij jou weet ik dat ik lyme heb. Ik bewonder je doorzettingsvermogen. Zelf ben ik al bijna een jaar geleden begonnen met detox en geen suikers en veel groenten en fruit. De klachten worden minder. Daarna gebruik ik de druppels van Beyond Balance MC Regenato. Het werkt alleen het duurt erg lang. Fijn dat je een nieuwe liefde hebt gevonden. Het is je van harte gegund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.