Mooie kasten via Beslist.nl

Advertorial

Ik kan tegenwoordig uren blijven rondkijken naar mooi meubilair. Mooie interieurs genoeg te vinden op het internet. Maar leuker is eigenlijk nog om uit te zoeken wat je zelf zou willen kopen! Ik heb eens even rond gekeken op Beslist en ik heb al wel wat spulletjes voor op mijn wishlist gevonden voor als ik het huis uit ga, haha!

Prijzen: 139,00 voor een set van 2 – je vindt op de website ook meerdere sets, deze set was rond de 600 euro – deze blokkasten gaan vanaf 39,00 euro – 119,00 euro voor een set van 2.

Eerder heb ik jullie al eens verteld over Beslist, maar ik zal het nog eens uitleggen. Beslist is een soort verzamelwebsite. De website verzamelt ontzettend veel producten van heel erg veel verschillende webshops. En deze worden netjes gesorteerd op thema/soort. Zo hoef je dus niet heel veel verschillende webshops af te gaan als je op zoek bent naar iets. En als je eenmaal iets gevonden hebt, dan word je doorgelinkt naar de betreffende webshop en dan kun je daar gewoon bestellen!

Ik heb ontdekt dat het super makkelijk is om te kijken naar meubels op Beslist.nl. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar goedkope en mooie kast, dan kun je het beste op prijs sorteren. En dan komt er vooral veel moois, maar ook veel budgetproof uit! Sommige dingen die worden weergegeven kun je ook gewoon in de winkel kopen, door Beslist kun je je gewoon makkelijk even oriënteren: wat is er en hoe veel zal het me gaan kosten?

Een van de categorieën is meubels, maar er zijn nog veel meer categorieën, waaronder kleding. En leuker nog: ook carnavalskleding wordt gesorteerd op de website! Da’s nog eens makkelijk op zoek gaan naar een outfit. (ik heb al een hele leuke tinkerbel outfit gespot, jammer dat ik niet ga carnavallen :P)

Kende jij Beslist al? Lijkt het je handig om op die manier online te winkelen?

DELEN:

9 reacties

 1. Suzanne 22 januari 2013 / 22:12

  Ik ben nog op zoek naar mooie nachtkastjes, toch maar eens een kijkje nemen.

 2. Rosalie 22 januari 2013 / 22:26

  Ik fantaseer heel vaak over hoe ik later mijn huis zal gaan inrichten 🙂 zo leuk om daar over na te denken.

 3. Ashleey 23 januari 2013 / 05:47

  Wat een leuke en spontane kastjes! Lekker fleurig en zo leuk!

 4. Kelly Caresse 23 januari 2013 / 08:01

  Beslist.nl vind ik een ideale website omdat het een heel mooi overzicht geeft van de beste prijs/kwaliteit en verzending. Wat een leuke kasten zeg, vooral die open kast vind ik mooi!

 5. Anouk 23 januari 2013 / 08:25

  Volgens mij ben jij heel blij als je straks jouw eigen huisje in mag en kan richten, of niet? 🙂

 6. Hester 23 januari 2013 / 08:31

  Haha, ik droomde vannacht nog over het opnieuw inrichten van mijn kamer :p Beslist is wel een hele handige site!

 7. Petra 23 januari 2013 / 09:40

  Mooie site om inspiratie op te doen voor onze nieuwe kastenwand. Dankjewel voor het delen!

 8. Susan 24 januari 2013 / 11:31

  Bedankt voor de handige tip! Nu kan ik is even lekker gaan puzzelen voor als ik het huis nog een keer uit ga…

 9. Biancaa 25 januari 2013 / 23:18

  De style van de eerste foto heb ik een kastje van, wel iets anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.