Mooie lingerie voor de feestdagen bij LASCANA

Een website vol mooie lingerie? Ik heb het gevonden! Ik laat je zien wat voor moois ik vond op de website van LASCANA. Van body’s, bralettes en bh’s tot gewone kleding. Wedden dat jij hierdoor ook zin krijgt om mooie (én comfortabele) lingerie te dragen? In deze blogpost vind je inspiratie voor de feestdagen.

Als je gaat feesten is een body supermooi om onder een blazer te dragen en hem gewoon lekker te laten zien! In de categorie body’s vind je superveel moois, voor onder je kleding, maar ook zeker om zichtbaar (of deels zichtbaar) te dragen. Als ik zou gaan stappen zou ik het misschien aandurven, nu niet. Je hebt toch ook zeker wat lef nodig om zo’n mooie body te dragen, maar dan heb je ook wel een heel mooie look. Zoals je ziet hoeft je maat geen probleem te zijn, de rechter body gaat wel tot maat G. Dat zie je niet vaak met body’s!

Bij de bh’s vind je ook geweldige pareltjes. Dit is wat ik het meeste draag, een bh die goed past is goud waard. En als hij er ook nog leuk uitziet voel je je helemaal lekker, dat geeft altijd iets extra’s. Zoals je op de afbeeldingen kan zien zijn er van veel modellen uiteenlopende maten verkrijgbaar.

Bij de bralettes vind je super veel moois. Als je voor comfortabel wil gaan is dit helemaal jouw ding! Ik zou willen dat ik meer bralettes in de kast had. Ze zitten fijn, er zitten geen beugels in zoals je bij een bh hebt. Maar dat wil niet zeggen dat het niet mooi kan zijn, dat bewijzen deze bralettes wel! Ik ben fan van de eerste. Als je wil kun je die zelfs bij een broek met hoge taille en een jasje dragen zonder shirt, of bij een wat doorschijnend shirtje. Het is echt een eyecatcher! Ik houd ervan.

Op de webshop van LASCANA vind je ook gewone kleding, voor de feestdagen ook veel leuks. Een lederlook broek vind ik fantastisch voor een feestoutfit! In de praktijk zou ik het laatste truitje het liefst dragen. Lekker comfy, maar toch feestelijk.

Weet jij al wat je draagt met de feestdagen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.