Mooie momentjes

Deze mooie momentjes verdienen een plekje op mijn blog.

dit-ben-ik

– Wanneer je bedenkt dat je gewoon okรฉ bent zoals je bent.

– Het aanstekelijke enthousiasme van Kelly en Marieke als we bezig zijn met de Happychallenge (morgen komt er een blog over online, maar je kan al lid worden van de Facebook groep)

– Wakker worden, en binnenkomen in een kamer die compleet verlicht wordt door de zon

– Wanneer ik Tim weer zie nadat hij een tijdje is weg ย geweest (morgen!!!)

– Leuk verhaal: Tim was de hele week voor zijn werk bij de marine niet in Den Helder, dus ik zou hem de hele week niet zien. Kwam er dinsdag ineens iemand ons huis binnen. Tim dus… verrassing! Ze waren een nachtje in Den Helder, haha. Dat was ook een mooi momentje.

– En dat we onze nieuwe spelletjes gingen spelen, super leuuuk.

– Vaak voel ik me een groot warhoofd, in mijn hoofd is alles zo wazig. Maar voor iemand waarbij alles zo wazig is heb ik het allemaal nog best goed op een rijtje, schouderklopje voor mezelf.

– Wanneer je een prachtig item voor weinig geld in de sale weet te scoren

lekker-gek-doen

– Gekke outfitfoto’s maken met Tim

– Schoenen aantrekken waarop je helemaal niet kan lopen, voor op de foto omdat het zo mooi staat. En vervolgens in een deuk liggen om het feit dat ik de hele tijd mijn evenwicht verloor, haha. Levert ook leuke plaatjes op!

– Vooruit kunnen bloggen

– Wanneer ik een keertje ‘s nachts niet wakker word. Geen moment waaraan ik terug denk, maar zo vanzelfsprekend is dat niet! Dus die verdient zeker ook een plekje.

– Eten bij papa en mama wanneer Tim er niet is

Dus…. dit waren mijn mooie momentjes. Inclusief de foto bovenaan van mezelf waar ik mezelf niet mooi op vind staan maar toch ook weer wel. Dus ik vind hem leuk. Heb jij nog mooie momentjes die je graag met de wereld wil delen?

DELEN:

42 reacties

 1. Hannah 9 januari 2014 / 07:33

  Ik wird altijd vrolijk als ik dit soort dingen lees van anderen. En ik heb me ook alvast aangemeld voor de facebookgroep, ik ben heel benieuwd! Mijn mooie momentjes kunnen vanalles zijn, een lekker nieuw recept uitproberen, toch iets kunnen doen ondanks een slechte dag, fietsen als de zo’n schijnt, m’n hele to do lijstje van een dag af kunne vinken en nog veel meer haha

 2. Ashleey 9 januari 2014 / 07:45

  Ik word vrolijk van jouw vrolijkheid en je positiviteit! ๐Ÿ˜€

 3. Marieke 9 januari 2014 / 07:47

  Wat leuk en lief dat ik een klein onderdeel van jouw blije momenten ben ๐Ÿ™‚ Laten we nog heel veel blije momenten gaan hebben de komende weken! ๐Ÿ™‚ En blijven genieten van de kleine dingen, die er juist zoveel toe doen. Enne: hoe leuk, zo’n verrassing van Tim! Schrok je je niet een ongeluk toen je opeens iemand hoorde?

 4. Kimberly 9 januari 2014 / 08:16

  Wat een mooie vrolijke momenten! Ik word ook heel blij als ik mijn vriend na een tijdje niet gezien heb weer zie (vanavond gelukkig hihi!), de zon door de wolken, lekker even lezen en gek doen met mijn vriend!

 5. Hester 9 januari 2014 / 08:32

  Ik ben heel benieuwd naar wat de Happychallenge nou precies inhoudt! Ik word blij van zulke lijstjes. En van laat beginnen op de donderdag en de dag dus rustig in bed beginnen met mijn laptop.

 6. MySimplySpecial 9 januari 2014 / 08:37

  Wat een fijn lijstje! Ik wordt blij van bloggen met een slapende kitten naast me!

 7. Resy 9 januari 2014 / 08:45

  Erg leuk om te lezen! Je bent trouwens altijd zo lekker positief, heb ik echt respect voor!

 8. Cindy 9 januari 2014 / 08:55

  Eten bij papa en mama wanneer je vriend er niet is, heel erg fijn ja!

 9. Sanne Marlijn 9 januari 2014 / 08:56

  Mooi verwoord allemaal. Mijn mooie momentjes zijn: op een zondagochtend als ik weer eens bij mijn moeder ben met haar twee jackrussels wandelen. Het liefst vroeg, als het nog heel stil is. Ook mooie momentjes vind ik het krijgen van leuke comments onder artikelen. En verder: mijn lievelingslied op de radio, slenteren langs de mooie grachten door Amsterdam, en het eindelijk inleveren van mijn scriptie als die af is!

 10. Maai 9 januari 2014 / 08:58

  Dat is een fijn blogje om mee te beginnen Lisanne. Zulke momenten zijn belangrijk. Af en toe moet je daar bij stil staan! Liefs

 11. Susanne 9 januari 2014 / 09:04

  Super leuk! Door hierbij stil te staan besef je eigenlijk hoeveel mooi momenten je eigenlijk (onbewust) meemaakt.
  Mijn mooie momentje is mijn lieve vriendinnen na weken weer zien en het zo gezellig maken als vanouds!

 12. Jessie 9 januari 2014 / 09:38

  Ik werd net gebeld door de radio omdat ik een plaat had aangevraagd en dat vond ik best wel leuk en speciaal. Ik kan ook genieten als ik een lief berichtje of comment krijg op mijn blog of als ik iemand kan helpen. Of als ik naar huis aan het rijden ben en een prachtige zonsondergang/opgang zie. Het zijn vaak leuke maar onverwachte dingen die het leven zo mooi maken.

 13. Tineke 9 januari 2014 / 09:58

  Wat een leuk artikel! Jouw blog is de laatste tijd een van mijn favorieten geworden. Je schrijft altijd hele leuke artikelen en jij lijkt mij een hele spontane en lieve meid.
  Liefs

 14. Sanne 9 januari 2014 / 10:42

  Wat een leuke momenten beschrijf je! Het lijkt me best lastig als je vriend zo vaak weg is van huis. Haha en warhoofd herken ik, heb jij niet ook toevallig ADD?
  x

  • Lisanneleeft 13 januari 2014 / 21:32

   Heb nooit op ADD laten testen, maar ik ga ervan uit dat het een gevolg is van de fibromyalgie! Maar ben bewust van het feit dat het er wel heel erg op lijkt, haha ๐Ÿ˜›

 15. Soesja 9 januari 2014 / 11:01

  Wat een happy, positief blogje weer. I like! Een happy momentje voor mij is eindelijk uitgebreid tijd in mijn blog kunnen steken in m’n lange vakantie, iets wat heel lang niet heeft gekund doordat ik het zo druk had met m’n nieuwe studie.

 16. Kauthar 9 januari 2014 / 11:02

  Altijd fijn, een dosis positiviteit. Schrok je trouwens niet toen Tim binnenkwam? Ik zou misschien in een hoekje kruipen, als ik alleen thuis ben en iemand onverwachts aan het slot hoor morrelen ;). Ik ben nu bezig met een paper en hoop zo een eureka-momentje te krijgen. Verder gezegend met een boel mooie momenten <3. Iedereen heeft deze, maar niet iedereen weet ze te zien en te waarderen. Dat bewustzijn is al mooi op zich, en daar helpen dit soort logjes wel bij. Sharing is caring.

  • Lisanneleeft 9 januari 2014 / 12:18

   Ja, ik schrok me een hoedje!
   Mijn ouders hebben ook de sleutel, maar die gebruiken ze alleen voor noodgevallen… normaal bellen ze gewoon aan (en laten ze zelfs van tevoren nog weten dat ze komen). Dus ik dacht meer; huh, wat is er aan de hand?!
   Succes met je eureka momentje, hopelijk komt ie gauw!

 17. Hester 9 januari 2014 / 12:21

  Ik word nu al blij van de mooie en oppeppende berichtjes op de FB pagina en heb dus heel veel zin om er morgen meer over te lezen!

 18. Michela 9 januari 2014 / 12:33

  Ik wordt heel vrolijk van jou ๐Ÿ˜€
  Je persoonlijkheid en je positieviteit, je inspireert me!

 19. SingleSofie 9 januari 2014 / 12:53

  Leuk om te lezen waar je vrolijk en blij van wordt. Geluk zit vaak ik kleine, dagelijkse dingen. Zelf schrijf ik mijn geluksmomentjes op een briefje en die stop ik in mijn ‘happy jar’ die ik vorig jaar van mijn zus cadeau kreeg. Zo heb je op 31 december een pot met 365 geluksmomentjes, om nooit meer te vergeten!

 20. Tamarah 9 januari 2014 / 14:30

  Mooie momentjes heb je benoemd! Je geniet echt van de kleine dingen en het is zo waardevol om die te kunnen zien! En heerlijk om bij je ouders te eten als je alleen thuis bent :).

 21. Manon 9 januari 2014 / 14:36

  Wat een leuk artikel zeg, krijg er helemaal een goodfeeling van haha. Mijn mooie momentje is als ik weer wat gewicht ben kwijtgeraakt, en dat is tot nu toe elke week!

 22. Tiffany 9 januari 2014 / 15:17

  Leuke momentjes heb je daar opgenoemd! Mijn leuke momentjes: Complimentjes krijgen over wat ik doe (al gaat het van mijn blog tot iets wat ik erg onbewust deed), een welgemeende ‘danku’ krijgen voor het werk dat ik doe wanneer iemand me nodig heeft (werkgerelateerd en wanneer ik iets thuis doe), lachen met mijn zus en haar beste vriendinnetje tijdens het shoppen,…
  Ik heb er eigenlijk ontelbaar veel, ik besef op momenten als deze dat ik een mooi leven leid! ๐Ÿ™‚

 23. Maaike 9 januari 2014 / 18:06

  Ik vind die foto inderdaad erg mooi! En gek eigenlijk dat mensen blij kunnen worden van wat andere mensen blij maakt, haha.

 24. Suzanne 9 januari 2014 / 18:22

  Fijne momentjes, mijn mooie momentje is gebeld worden door een vriendin precies op het juiste moment. Alsof ze het aanvoelde.

 25. Kjoetness 9 januari 2014 / 18:32

  Ja vooruit kunnen bloggen dat zou tof zijn! hihi
  Leuke post, ik word er vrolijk van ๐Ÿ™‚

 26. Lianne 9 januari 2014 / 18:32

  Heerlijk die mooie momentjes!
  Vandaag ben ik heerlijk samen met m’n moeder weggeweest, dat komt bij mij zeker op een lijstje met mooie momentjes! ๐Ÿ™‚
  Ben trouwens erg benieuwd naar the Happy Challenge, hihi!

 27. Zo simpel is dan geluk 9 januari 2014 / 18:59

  Heerlijk zo’n lijstje met mooie momenten!
  Mijn collega vrijwilliger is een sjaal voor mij aan het breien en had hem vandaag mee om haar vorderingen te laten zien. Zo lief!

 28. Anouk 9 januari 2014 / 19:10

  Een vraagje… een tijdje terug vertelde je dat je iemand nodig hebt om je ontbijt klaar te maken omdat je dit ‘s ochtends niet red. Hoe doe je dit eigenlijk nu als Tim er niet is?

  Mooie momentjes trouwens! ๐Ÿ™‚

  • Lisanneleeft 9 januari 2014 / 19:38

   Ik heb een ontbijtje gevonden dat ik ‘s ochtends naar binnen krijg en ik zelf heel makkelijk kan maken (yoghurt en muesli)!

 29. Geertje 9 januari 2014 / 19:23

  Zeker leuke en mooie momentjes om vast te leggen op je blog! Altijd goed om daar even bij stil te staan!

 30. Loes 9 januari 2014 / 19:46

  Zo leuk om te lezen! Ook tof dat Tim als verrassing toch nog even thuis kwam ๐Ÿ˜€ ik vind trouwens dat je op de bovenste foto gewoon heel leuk staat hoor, haha.
  Mijn mooie momentje is dat ik me een paar dagen lamlendig heb gevoeld, maar vanavond ga ik bij een vriendin wie is de mol kijken en weerwolven ๐Ÿ˜€

 31. Renate 9 januari 2014 / 20:37

  Mooie momentjes! Ik herken er hier en daar wel wat en mijn mooiste momentje van deze week is: dat het me eindelijk gelukt is om en 2x naar school te gaan, fysio, therapie, dokter, kamers te poetsen en ook nog een hele lijst andere taken. Ik krijg van mezelf een schouderklopje. Ik ben wel dood op en pijn aan mijn lichaam, maar het is toch hoe dan ook een mooi momentje!

 32. Sanne 10 januari 2014 / 08:38

  Leuk om door het positieve berichtje van jou de dag goed te beginnen! Grappig, om om dezelfde broek tegen te komen ๐Ÿ˜‰ Die zit zo lekker ๐Ÿ˜€ ik ga zeker mee doen met de happychallenge. Wat een cool idee!

 33. Anne 11 januari 2014 / 12:28

  Er zijn zoveel mooie momentjes. Ik ga zo op weg naar een afspraak waarbij een hele knappe man aanwezig is. Niet verkeerd! ๐Ÿ™‚

 34. Liselotte 11 januari 2014 / 14:19

  Dat hempje dat je echt superleuk!
  Een van de leukste momentjes voor mij in de winter is wakker worden en als ik dan uit mijn raam kijk dat de zon schijnt, ik begin mijn dag meteen goed ๐Ÿ˜‰

  xx

 35. Mariska 11 januari 2014 / 20:32

  Stil staan bij de soms kleine, maar leuke momentjes daar vind je ook wel echt geluk in hoor ๐Ÿ™‚ Ik realiseer met dat ook steeds meer. Dan ga je er over nadenken en dat denk je.. ik heb eigenlijk helemaal niet veel nodig ๐Ÿ™‚

 36. Whitney 12 januari 2014 / 12:09

  Vannacht een mooi momentje meegemaakt ๐Ÿ™‚ hoe moe ik ook was haha. Zoonlief was klaarwakker naar zijn voeding en lachte naar me. Helaas niet kunnen vastleggen met me milestone kaartje, maar wauw samen vielen we weer in slaap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.