TIP: Posterjunkies

Echt een hele tijd geleden kreeg ik een persbericht van Posterjunkies. Posterjunkies is een webshop met – je raadt het al – posters. Nu, maanden later, dwaalde het idee om hierover een blogpost te schrijven nog steeds door mijn hoofd. Wat dat betekent? Dat ik er echt eentje moet schrijven! Vandaag laat ik je mijn favoriete posters uit de webshop zien. Wat er voornamelijk te zien is op de posters? Fotografie, Illustraties, quotes, schilderkunst, collages, je kan het zo gek niet bedenken. Dit zijn posters in de breedste zin van het woord. En daarom weet ik bijna zeker dat er ook iets voor jou bij zit!

posterjunkiessss

Een aantal van mijn favorieten, zo vorm je hopelijk ook een beetje een beeld van de diversiteit van de posters in de webshop!

posterjunkies-favorieten

Over Posterjunkies

Posterjunkies is opgericht door Michel Kobus (28) en Luuk van Hoogstraaten (20). Zoals ik al zei is Posterjunkies een webshop die heel veel posters aanbiedt. Deze posters zijn gemaakt door gepassioneerde startende kunstenaars van over de hele wereld. Zij uploaden hun werk en Posterjunkies doet de rest voor ze. Op dit moment staan er ongeveer 600 kunstwerken op de webshop, genoeg om heerlijk rond te kijken dus! De Art Prints zijn te koop met formaten van 20×30 (€18) tot 100×140 (€101) en worden gedrukt op hoge kwaliteit op stevig zijdeglans papier.

En oja; mocht je zelf creatief zijn, dan kun je je ook aanmelden om bij Posterjunkies jouw werk te laten verkopen!

posterjunkies-kunstenaar

Mijn favoriete kunstenaars op Posterjunkies

Ik houd eigenlijk heel erg van de simpele, vrolijke dingen. En ik houd van cirkels, wat vast geen nieuws is (die van Garimadhawan bijvoorbeeld!). Maar bijvoorbeeld de mooie foto’s van kunstenaar Maboe vind ik erg mooi, vrolijke foto’s met een twist.

En de stedenposters van Jazzberry Blue vind ik geweldig. Stel dat je bijvoorbeeld een mooie herinnering hebt aan een bepaalde stad, of heel erg fan bent van bijvoorbeeld Amsterdam, dan hang je de plattegrond gewoon aan je muur!

En deze poster past bij mij als ik aan het bloggen ben. (ik zal ook maar niet vertellen hoe laat het nu is, hahaha. Gelukkig vind ik het leuk!)

Ik ga Tim in elk geval de webshop eventjes laten zien, we hebben nog een mooi plekje op de muur boven de eettafel! Weer eens iets origineler dan de standaard Ikea platen die iedereen heeft hangen, haha. Ik vraag me af: heb jij kunst aan de muur hangen? Posters, schilderijen, misschien een grote foto? En wat is dan jouw smaak, zou je bijvoorbeeld voor een grote poster met quote gaan, of juist een foto of een meer abstract kunstwerk?

DELEN:

35 reacties

 1. MySimplySpecial 27 november 2013 / 07:35

  Wat een leuk concept! Ik ga het onthouden, want ik heb ook nog wat lege plekken aan de muur.

 2. Kelly Caresse 27 november 2013 / 07:37

  Wat een goede webshop tip! Ze hebben echt zoveel diversiteit, hele mooie hangen er tussen, ik zoek nog een mooie poster voor boven mijn werkplek 🙂

 3. Suzanne 27 november 2013 / 08:09

  Super leuk zeg ! Ik wil ook graag nog een aantal lijstjes met mooie posters ophangen. Dus ik ga zeker even kijken.

 4. Maai 27 november 2013 / 08:22

  Wat een leuk concept. Ik heb mijn eigen kunst aan de muur hangen. Ga daar dus maar eens kijken. Misschien kan ik er wat mee, thanx voor de tip!

 5. Ilse 27 november 2013 / 09:21

  Ik hang liever een echt schilderij op dan een poster, maar een mooie poster kan ook leuk zijn.

  • Lisanneleeft 27 november 2013 / 13:19

   Precies, lijkt me ook super mooi staan op een kantoor, zo’n poster 🙂

 6. Hester 27 november 2013 / 10:11

  Ik heb nog een lege muur boven de bank n de woonkamer en ik wilde eigenlijk een schilderij zoeken maar dit is ook een goede tip. Ziet er naar uit dat ze heel veel keuze hebben.

 7. Nancy 27 november 2013 / 10:22

  Leuk! Ik houd van kleurtjes maar mijn huisje staat en hangt al vol met allerlei mooie plaatjes en schilderijen maar het is zeker leuk als ik het eens wil afwisselen.
  Ik vind zelf Pinterest bijvoorbeeld ook altijd zo leuk en daar heb je zoveel interessante en inspirerende plaatjes waarvan ik altijd denk: die kan je ook wel als poster gebruiken! En ik zie in jouw voorbeeld al een boel posters staan die me aanspreken.

 8. Rosalie 27 november 2013 / 10:23

  Ooh ik wist nog niet van het bestaan af van deze webshop, maar wat leuk! Ik wil al langer wat andere posters dan uit de hitkrant enz. Al zijn de posters uit de Flow ook wel leuk, maar ik wilde toen een keer eens wat anders. Dus ik neem even een kijkje.

 9. Martina 27 november 2013 / 11:37

  Wat tof zeg, ik ben echt gek op mooie posters! Vooral mooie teksten doen het goed bij mij 🙂

 10. Lisa 27 november 2013 / 11:58

  Er zit veel verfinspiratie voor mij tussen:D

 11. Hester 27 november 2013 / 14:06

  Wauw, wat een creatieve ontwerpen! Ik heb al heel druk behang en volle muren, maar dit lijkt me vooral heel gaaf in een ‘kantoor’ of slaapkamer als je echt je eigen huisje hebt. Super inspirerend!

 12. Manon 27 november 2013 / 14:10

  Wow wat leuk!! Ik ga vanavond de webshop eens goed bekijken

 13. Esmée 27 november 2013 / 16:31

  Wauw, wat een prachtige posters! Bedankt voor de tip, ik ga deze site zeker onthouden. Ik vind eigenlijk iedere poster die je hebt gebruikt in je artikel, wel iets hebben. x

 14. Veronique 27 november 2013 / 16:57

  Wauw er zitten echt leuke posters tussen, zeker een goede tip!
  Ook leuk als kerstcadeau denk ik 🙂
  Liefs

 15. Mareike (maboe) 27 november 2013 / 17:52

  Lovely article… And a big thank you that you mentioned my shop on Posterjunkies… 🙂 Unfortunately it is not linked correctly … it would be so nice if you could correct it 🙂

 16. SanneWierda 27 november 2013 / 18:12

  Goede tip! Ik wil graag nog een poster, maar weet niet waar… 🙁

 17. Tiffany 27 november 2013 / 21:07

  Wat een ontzettend leuk concept. En inderdaad, diverse dingen, van natuur tot abstract. Erg mooie dingen zag ik al in een vlug kijkje! Deze ga ik onthouden wanneer ik mijn eigen huisje heb dat ik helemaal kan gaan inrichten 🙂

 18. Michelle 27 november 2013 / 21:15

  Dankjewel voor deze goede tip! Ik heb hem bij mijn favorieten opgeslagen. Ik ben nog altijd op zoek naar iets anders voor boven mijn bank en ik denk dat ik hier wel iets kan vinden! 😀

 19. Wouter 27 november 2013 / 21:30

  Oh wat een gave site en wat handig. Zeker nu ik net verhuisd ben!

 20. Tamarah 30 november 2013 / 18:36

  Onwijs leuk artikel! Ik ga er zeker even met mijn vriend een blik op werpen! We hebben nog wel een plekje aan de muur die een vrolijk lijstje kan gebruiken! Ik heb zelf replica’s gekregen van Herman Brood gehad maar vond het niet echt bij mij als persoon passen. Ook heb ik de IKEA Eifeltoren gekocht maar wat jij ook zegt die je zie al veel bij anderen hangen. Dit is mooi en origineel. Ik ben benieuwd of jullie er daadwerkelijk een gaan kopen.

 21. Anouk 30 november 2013 / 21:50

  Hmm… het is dat het hele huis al vol hangt haha! Maar erg leuk 🙂

 22. Fabianne 1 december 2013 / 18:51

  Heel tof, dit ga ik zeker onthouden! Bedankt voor de tip :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.