Mooie sieraden van Klingel.nl!

Dit is een advertorial.

Toegegeven: Online shoppen doe ik nauwelijks meer! Ik vind het veel leuker om gewoon een winkel in te lopen en lekker rond te kijken. Je kunt de stoffen aanraken, passen, op een of andere manier vind ik het jammer dat dat niet kan als je online bestelt! Nu kun je op de webshop Klingel.nl niet alleen mode online bestellen, maar ze verkopen ook sieraden! Dat is dan weer een ander verhaal, want een juwelier loop ik vrijwel nooit binnen, haha. Mijn favorieten op een rijtje!

Schattig, een keer niet zulke grote chunky sierraden. Maar ook niet simpel of tuttig! Het appeltje heb je voor 59,99 in je bezit, en het schattige uiltje voor (niet schrikken), € 229,00 euro. Het is wel een heel mooi sierraad als een uil voor jou een bijzondere betekenis heeft, vind ik.

Ze verkopen ook best een beetje foute sierraden. Ik houd er wel van, een tikkeltje over the top! Deze ring zou ik dan ook zo dragen! Deze kost € 69,00. Het medaillon (€ 109,00) doet me wel een beetje denken aan die Mi Moneda kettingen. Leuk!

Verder kun je er ook hele mooie horloges vinden! Eigenlijk draag ik nooit een horloge, behalve als ik ga hardlopen, een roze lekkere grote, van de Hema, haha! Maar eigenlijk vind ik een horloge best leuk, maar dan moet je weer kiezen tussen zilver en goud… Goed, haha, het zilveren exemplaar is € 39,95 en het gouden € 59,99.

Duidelijk, bij Klingel kun je dus terecht voor sieraden voor elke gelegenheid, dat is duidelijk! Ik geef toe, ik blijf maar naar dat uiltje kijken, haha. Kende jij deze webshop al?

3 reacties

  1. Nathalie 7 juni 2012 / 11:17

    Oewh leuk thnx voor de tip!:) xx

  2. Ise 7 juni 2012 / 16:47

    Die horloges had ik dan weer wat duurder geschat haha. Maar wel leuke dingen, ik kende het nog niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.