Mooie zomerjurkjes en andere zomeritems bij My Jewellery

Heb jij ook zo’n zin in de zomer? Ik in elk geval wel! Daarvoor mocht ik een aantal items uitkiezen bij My Jewellery. Deze mooie kledingstukken voor komende zomer laat ik graag aan je zien!

Ik heb in elk geval gekozen voor twee zomer jurkjes. Om te beginnen mijn favoriet, deze groene jurk.

Dit korte jurkje met mooie details op de mouwen is helemaal mijn ding. Deze kimonojurk is er ook in oranje en in wit, mocht je dat nog mooier vinden. Deze jurk ga ik zeker weten veel dragen komende zomer! Voordeel: door hem te dragen kan ik ook goed werken aan het kleurtje op mijn benen, die mogen best wat bruiner worden, haha.

Dit zwierige jurkje in roestbruin is wat langer, ook heel erg mooi. Nu draag ik er sneakers onder, maar met een mooi sandaaltje is dit natuurlijk ook prachtig.

Tussen de zomerjurkjes staan verder nog meer leuke items, maar dit waren mijn favorieten. Hoewel er steeds nieuwe jurkjes online komen, dus houd dat zeker in de gaten. De lange jurk die je er vindt met bloemenprint en een goud draadje is perfect voor een feestje of zelfs een bruiloft. Deze heb ik in de My Jewellery boutique in Alkmaar gezien, hij is echt prachtig.

Dan gaan we verder naar de andere kledingstukken, om te beginnen deze blouse. In een gebroken witte kleur past het overal bij, maar door de details aan de onderkant van de blouse en bij de mouwen is hij zeker niet saai.

Die blouse staat ook nog eens geweldig met dit vrolijk gekleurde gilet. Dit gilet is echt wel een van mijn favorieten! Hij kan overal over gedragen worden en het geeft je outfit meteen een echte upgrade.

Maar ook deze blouse met trompetmouwen vind ik prachtig.

Deze past overal bij, maar door de mooie details geeft hij een heel verfijnde look. Terwijl ik dit schrijf draag ik deze blouse met een lichte mom jeans en sneakers, maar je kan hem natuurlijk ook heel netjes combineren.

En als laatste deze top met wijd uitlopende mouwen in het rood. Dit is wederom een kledingstuk dat bijna overal wel bij past! Ik kan niet wachten om hem te gaan dragen.

Ik had het al even kort over de boutique in Alkmaar, daar ga ik zeker vaker kijken, het is een prachtige grote winkel. En natuurlijk houd ik My Jewellery ook online in de gaten, want als je online bestelt wordt het in no time thuisbezorgd (overdag of ‘s avonds, dat kun je zelf kiezen!).

Welke van deze items is jouw favoriet?

DELEN:

2 reacties

  1. Irene 13 mei 2023 / 17:52

    Ik vind alles mooi maar de mouwen van die eerste jurk; wauw!

  2. Lija 16 mei 2023 / 10:39

    Mooie outfit met het gilet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.