Must see (again!): Steve Jobs' speech

Het was niet geheel gek dat ik mijn dag niet had, zoals ik in dit artikel vertelde. Ik was gewoon ziek aan het worden! Dus niet de volgende dag weer doorgaan, maar de volgende dag in bed doorbrengen. Graag wilde ik toch iets bijzonders met jullie delen vandaag. Meer dan oorbellen, enzo. Daarom wil ik graag dit filmpje met jullie delen, een filmpje die ik zelf zo’n 100 keer kan kijken, zo mooi.

De kans dat je hem al gezien had is groot, maar ik zeg: Kijk hem nog eens, heb ik ook gedaan. Dan duik ik nu mijn bed weer in, met de biografie van Steve Jobs.

Wat is een soortgelijk filmpje dat jij 100 keer kunt kijken?

DELEN:

2 reacties

  1. Naomi 5 april 2012 / 14:50

    Zeker een inspirerend en krachtig filmpje. Ik kan helaas even niet zo snel een filmpje voor je vinden. Maar op het gebied van selfimpowerment, zoek: Tony (Anthony) Robbins eens op. Of kijk naar mijn een na laatste post. (:

    Fijne dag!

  2. Patricia 5 april 2012 / 21:49

    Inderdaad inspirerend had hem nog nooit gezien dus dank je wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.