My very happy thoughts

Niet omdat alles perfect gaat, maar omdat het leven gewoon heel leuk is! En omdat ik mijn camera dinsdag heb binnen gekregen. Ennnn, omdat ik gewoon blij ben!

Heel veel nieuwe dingen leren – nieuwe ideeën – nieuwe camera (jaaa!) – google analytics bekijken (kijk!) – veel dingen te doen hebben – een slaapje na een vermoeiende dag – Papa die nog een statief in de kelder heeft staan – een vriendinnetje die ik op de foto mag zetten – en Tim wil ook op de foto – vandaag voor het eerst foto’s maken terwijl het licht is met mijn nieuwe camera, leuk! – een bedje dat superduperlekker ligt – een bord met patatjes met mayo – een vrolijke dag hebben – gezelligheid op het werk – de vrolijke uilenkaartjes van hierboven – de ontknoping van Wie is de mol? (vanavond!) – het gevoel dat de APS al helpt – een fijn muziekje – een lange to do lijst

Vandaag en morgen wordt het weer even bikkelen aan de APS, dus ik heb extra genoten van de afgelopen paar dagen. Hopelijk gaat de APS deze keer super goed helpen, want als het mooi weer is trek ik graag weer mijn hardloopschoenen aan! Wat zijn jouw happy thoughts op het moment?

DELEN:

12 reacties

 1. patricia 8 maart 2012 / 07:52

  Momenteel lig ik ziek op bed maar daardoor kan ik wel veel series kijken en heerlijk lezen succes met de aps

 2. Mariette 8 maart 2012 / 08:13

  Leuk artikel!
  De zon schijnt- blauwe lucht- Trind lakjes gewonnen- mooie kleur nagellak op mijn nagels- niet een hele lange dag op school vandaag…

  Liefs, Mariette

 3. Daniëlle 8 maart 2012 / 10:26

  Wat een onwijs vrolijke lijst! Vanavond de ontknoping van Wie is de mol… dat staat vandaag echt bovenaan mijn happy list, haha!

  • Savine 8 maart 2012 / 12:14

   Hahaha bij mij ook… Spannend!!

 4. Laura 8 maart 2012 / 20:21

  Wat een leuke happy thought weer dit keer! Mijn happy thought van vandaag is dat mijn kamer na een flinke schoonmaak beurt weer helemaal lekker ruimt!

 5. Ise 8 maart 2012 / 20:39

  Wat een leuke lijst! Wie is de mol staat ook hoog op mijn lijstje 🙂

 6. Naomi 9 maart 2012 / 09:11

  Leuk die thoughts, hou ze vast!

  Mijn happy thought: nu lekker broodjes verse vis eten op bed, mmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.