Nagels: Always wanted to be a Barbie

Helaas geen outfit vandaag, maar die zijn jullie deze week nog tegoed! In plaats daarvan maakte ik foto’s van mijn vers gelakte nageltjes. Deze waren al een tijdje heel kaal, niets voor mij. Daarom een lekker fel kleurtje, met glitters!

Dit is het lakje Hot or Not? van Catrice, die al lange tijd in mijn lade ligt. Een tijd geleden droeg ik hem erg vaak! En een nieuw lakje daaroverheen, van Gosh, Magic Star. Wat voor nagellakje zit er op jouw nagels op dit moment?

14 reacties

 1. Lieke 20 januari 2012 / 07:23

  Mooie nagels heb je! Ik draag nooit nagellak omdat ik met mijn bijbaantje als afwasser het er nooit lang op zit ;p

 2. nikki 20 januari 2012 / 07:54

  Ah echt super mooie kleur en nagels 🙂

 3. Dina 20 januari 2012 / 08:29

  Ik heb er nu nog een nudekleur op zitten, maar lak ze straks ook roze.

 4. Daniëlle 20 januari 2012 / 09:32

  Wat een vrolijk kleurtje, ik word er blij van! Ik draag op dit moment mijn nagels au naturel, niets dus. Vanmiddag maar eens verandering in brengen, ik denk dat ik ga voor een taupé kleurtje.

 5. Renske 20 januari 2012 / 10:09

  Mooi kleurtje. Krijg er zin van in de zomer:)

 6. Jessica 20 januari 2012 / 11:25

  Mijn favoriete combinatie is Hip Queens Wear Blue Jeans (Catrice) met daarover dezelfde glitternagellak als jij gebruikt hebt Magic Star (Gosh).

 7. Alexandra 20 januari 2012 / 11:27

  Je hebt erg verzorgde en mooie nagels, lijkt me! Kleurtje is echt mooi, ook al is het winter! 😀 Ik droeg tot gisteren Miss Minty van Gosh op m’n nagels – ook een lekker fel kleurtje, mag af en toe wel ‘ns in de winter vind ik 😀 – maar heb ‘m d’r gisteren afgehaald omdat ie begon te chippen. Zometeen opnieuw lakken, en heb nog geen idee welke. Misschien ook wel een roze, na het zien van deze foto krijg ik d’r zin in… 😀 En dan wordt het waarschijnlijk Bubbelgum van Gosh.

 8. Olga 1 februari 2012 / 21:53

  Ik draag nu ‘goldfinger’ van Catrice 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.