Nails: Baby is gold outside!

Jaaa mijn partynails! Omdat ik geen favoriete blogposts stukje heb, moest ik dat toch even goed maken, vond ik. Daarom heb ik foto’s gemaakt van m’n nagellak. Die er overigens veel te moeilijk af ging.

Wederom heel erg budget, zoals je ziet. Het Miss Sporty nagellakje kost 2 euro, het Essence nagellakje rond de 1,30. Ik vond zelf deze nagels wel heel leuk, net even wat anders dan een simpel kleurtje. Wat voor nagellak draag jij op het moment?

9 reacties

 1. Yara 30 december 2011 / 13:25

  Wow, inderdaad erg budget, en ook nog is heel erg pretty! Me likes!

 2. Miranda 30 december 2011 / 13:25

  Oh wat een mooi combinatie , heel erg leuk gedaan;D

 3. Patricia 30 december 2011 / 13:53

  Apart maar lijkt me een ramp eraf te halen, ik heb een rode tint van maybelline op.

 4. Renske 30 december 2011 / 14:22

  Wat een leuke naam. Is dat de naam van een van die nagellakjes of heb je de naam zelf bedacht voor je artikel. Wilde je er even mee complimenteren:)
  En prachtige combinatie trouwens!

 5. Anika 30 december 2011 / 18:35

  Mooi zeg! Ik heb nu een lichtroze lakje van Yves Rocher op.

 6. Tess 22 september 2012 / 14:40

  Ik ben echt fan van de gouden nagellak van Miss Sporty, heb hem zelf ook! Mooie combinatie zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.