Nails of the day: From dusk to dawn

Naast de face of the day en de outfit of the day hebben we natuurlijk ook de nails of the day. Vandaag show ik voor het eerst mijn gelakte nageltjes op mijn blog.

Catrice is echt een van mijn favoriete merken als het om nagellakjes gaat. Dit was een van mijn eerste nagellakjes die ik kocht van Catrice, van dusk to dawn. Hoe ik zelf de kleur zou omschrijven is een beetje een moeilijke vraag want watvoor kleur is het? Bruin, grijs, paars? Iets daar tussenin. Ik vind het in elk geval een mooie kleur, ik was hem eigenlijk een beetje vergeten maar vandaag deed ik hem weer op.

3 reacties

  1. Les 22 september 2010 / 18:31

    Mooie kleur Lisan !! Gewoon een rustig kleurtje, en niet zo opvallend. Die wil ik ook wel =P

  2. Lalalove-u 22 september 2010 / 20:17

    Leuk! Ik heb net op girlscene gelezen dat nude nagels weer in zijn en deze valt daar wel onder! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.