New in: Laptophoes!

Eigenlijk nam ik mijn laptop nooit mee onderweg, omdat ik altijd thuis bleef. Tegenwoordig ga ik wat meer weg, en soms heb ik dan mijn laptop nodig. Een speciale laptoptas heb ik niet nodig (beetje overdreven), maar ik vind het wel fijn om mijn laptop in een hoes in mijn tas te doen. Dan word hij een beetje beter beschermd! Maar weet je hoe moeilijk het is om een 13 inch laptophoes te vinden? Ik heb er eentje weten te bemachtigen.

And there it is! De hoes komt van mytrendyphone.nl. Ik heb hem ‘s avonds laat besteld, en 2 dagen later was hij binnen. Super!

De hoes is zwart, met een roze omgekeerde E erop.

En zoals je ziet is de binnenkant roze! Mijn Macbook past er precies in, perfect.

De rits is heel stevig, niet zo’n zielig ritsje in elk geval. In de binnenkant zit nog zo’n stukje stof zodat mijn laptop in elk geval niet beschadigt. Dat vind ik wel heel fijn, want ik ben erg zuinig op mijn schatje!

Het materiaal waarvan de hoes is gemaakt is heel gek. Het is dikkig, je duwt het heel moeilijk in, maar als je het ingeduwd hebt blijft het een beetje in geduwd. En dan vormt het langzaam weer terug. Heel grappig! Moeilijk uit te leggen, maar het is in elk geval een heel mooi stevig materiaal dat goed beschermt.

Ik ben ontzettend blij met deze hoes, ik weet zeker dat ik hier heel lang mee ga doen! Nu hoef ik niet meer verder te zoeken naar een hoes voor mijn laptop. Toen ik iets uit mocht zoeken op mytrendyphone heb ik nog even getwijfeld of ik geen iphone 4 hoesje wilde kopen…

Een iphone 4S hoesje (Of iPhone 4S cover, hoe je dat ook wil noemen) waren nogal duur op de webshop (ik geloof dat deze exemplaren allemaal rond de 20 euro zijn). Neemt niet weg dat het ontzettend schattige hoesjes zijn!

De laptophoes die ik heb kost 26 euro maar naar mijn idee is dat het zeker waard! De kwaliteit is zeker goed en aangezien ik nog nergens anders een (leuke) sleeve heb kunnen vinden van dit formaat ben ik erg tevreden!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe aanwinst? En hoe schattig zijn die hoesjes, welke is jouw favoriet?

11 reacties

 1. Mayara Esther 30 juni 2012 / 13:33

  Handig, ik heb zelf ook een laptop die 13.3, ik kan niet echt een hoes vind waarin hij goed past. Dank je wel voor de tip 😀

 2. Ilse 30 juni 2012 / 14:03

  Ik heb een 17 inch laptop (vraag me alsjeblieft niet waarom ik in hemelsnaam zo’n bakbeest gekocht heb..) en een laptophoes vinden hiervoor is nooit moeilijk geweest. Ik heb gewoon een zwarte, niks spannends aan. Maar al zou mijn laptop beschadigen dan lig ik er niet van wakker, ik ruil mijn Dell graag in voor een MacBook haha.

 3. emma 30 juni 2012 / 15:52

  deze hoezen zijn echt megafijn! Ik heb een roze gelijk gekocht bij mijn macbook en is inderdaad ideaal om zo ‘even’ mee te nemen. Deze variant is ook erg gaaf, me like!

 4. Anouk 30 juni 2012 / 17:28

  Handig, zo’n hoes. Ik heb een laptoptas, maar da’s niet heel handig. Ik wil ook nog graag een hoes, maar wel van PTT postzak materiaal (hoesje camera en iPad zijn daar ook van). De hoesjes voor de iPhone vind ik niet heel geweldig, eerlijk gezegd haha. Ben daar niet zo’n fan van.

 5. Ragna 30 juni 2012 / 17:39

  Wat een mooie sleeve, Lisanne! De materie waar de hoes van is gemaakt doet me denken aan zo’n simpel muismatje. Is het van zo’n materiaal gemaakt?

 6. Danique 30 juni 2012 / 20:17

  Mooie hoes! Ziet er inderdaad stevig uit. En ik vind die iPhone hoesjes wel erg schattig!

 7. Liz 30 juni 2012 / 22:47

  Ik heb dezelfde hoes in babyblauw (waarom babyblauw vraag ik me nog steeds af, ik haat babyblauw) en die heb ik geloof ik al een jaar of 4. 🙂 Hij is nog steeds prima, alleen wel erg smerig inmiddels.

 8. Mariska 1 juli 2012 / 19:19

  Die hoes ziet er wel mooi uit met die roze binnenkant. Hopelijk blijft de rits dan wel heel nog een tijdje..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.