NEW IN: Nieuwe Yankee Candle geuren! (+kortingscode)

Elk seizoen brengt Yankee Candle verschillende nieuwe geuren uit. En ja, daar was ik natuurlijk wel heel erg benieuwd naar. Eerder testte ik al producten van Yankee Candle en was ik erg enthousiast. Nu ontving ik van Sensational Home (verkoper van Yankee Candle producten) een aantal nieuwe geuren in mijn favoriete vorm: de wax tarts!

A child’s wish (floral), snow in love (fresh), turquoise sky (fresh), waikiki melon (fruit), lemon lavender (fresh), vanilla satin (fresh), paradise spice (food&spice).

De geuren van Yankee Candles zijn te verdelen onder de categorieën floral, fresh, fruit en food&spice. Zo zijn ze ook onderverdeeld in de Sensational Home webshop! Op die manier weet je meteen je favoriete geuren eruit te pikken. Ik heb dus ook nog een aantal fresh wax tarts uit de normale collectie.

Wax tarts kosten 1,60 per stuk en als het door de brievenbus past betaal je maar 2 euro verzendkosten. Nice! Mijn favoriete items zijn absoluut de wax tarts, zoals ik in mijn vorige review al vertelde!

De nieuwe Yankee Candles geuren van dit seizoen

Turquoise sky (fresh), a childs wish(floral), waikiki melon (fruit) en paradise spice (food&spice) zijn de nieuwe geuren van dit seizoen. Op dit moment is a child’s wish echt mijn favoriet, maar over een paar dagen kan dat weer compleet veranderd zijn! Ik vind alle geuren heerlijk, weet zeker dat ik ze allemaal ga gebruiken!

Wat ik ook ontving is een ‘car jar’. Dit is nieuw bij Sensational Home. Deze hang je op in je auto en zo heb je 2 weken een heerlijke geur in je auto. Ik ben ontzettend blij dat ik hem in de geur ‘Beach Walk’ heb, dit is echt wel een van mijn favoriete geuren! Het heerlijke strand/zomergevoel… Zo’n car jar kost 3,90.

Voor de lezers van Lisanneleeft.nl heeft Sensational Home een kortingscode ter beschikking gesteld! De komende 2 weken krijg je met de code lisanneleeft 10% korting op je hele bestelling. Even een voorbeeld: voor 7 van deze wax tarts ben je ongeveer 12 euro (inclusief verzenden) kwijt.

Geweldig om cadeau te doen (en ja, misschien wel gewoon een mooi cadeautje voor jezelf?). Ik ben in elk geval groot fan! Tot nu toe zijn alle geuren die ik heb uitgeprobeerd een succes, dus ik denk dat er weinig mis kan gaan, haha. Heb jij al eens iets van Yankee Candle geprobeerd?

36 reacties

 1. Anne 22 januari 2013 / 07:48

  Oh, ik ben jaloers! Alleen op het plaatje lijkt het al alsof ze fantastisch ruiken 🙂 Ik houd van geurkaarsen, geurolie, maar zoiets heb ik nog nooit geprobeerd! Dat ga ik nu dus wel even testen, mm!

 2. Linda 22 januari 2013 / 08:59

  Ik vind de meesten behoorlijk stinken, dus ik laat dit even aan me voorbij gaan 😉

 3. Lizzy 22 januari 2013 / 09:20

  Ik heb het bij meerdere bloggers gezien, en het lijkt me zo lekker ruiken! Die voor in de auto lijkt me echt fijn! 🙂

 4. MarCreaties 22 januari 2013 / 09:23

  Heb zelf afgelopen week ook twee samples gekocht in een winkeltje in Amsterdam (die hadden de héle collectie van Yankee Candles, wauw wat rook dat lekker haha!), en zie ineens op heel veel blogs de Yankee Candles voorbij komen… Meteen zin om nog meer te bestellen 🙂

  • MarCreaties 22 januari 2013 / 09:41

   plan om me in te houden mislukt: heb meteen 5 waxtarts besteld haha! 🙂

 5. Lenneke 22 januari 2013 / 09:49

  Twaalf euro voor zeven wax tarts is niet duur. Je kan ze best wel lang gebruiken, toch?

  • Lisanneleeft 22 januari 2013 / 21:56

   Ja, heel lang! Ze geven heerlijk veel geur af dus je hebt eigenlijk per keer maar een mini stukje nodig 😛

 6. Susan 22 januari 2013 / 09:50

  Had er nog nooit van gehoord, maar ga nu zeker even op onderzoek uit! De auto ruikt niet altijd even fris, dus die car jars lijken mij wel leuk om een keer te proberen 🙂

 7. Ilse 22 januari 2013 / 10:04

  Leuk! Nog nooit iets van geprobeerd, maar ik krijg m’n kaarsen en dergelijke nu al niet opgebruikt, dus toch nog maar even wachten.

 8. Danielle 22 januari 2013 / 10:05

  Had er wel eerder van gehoord. Iedereen die ik erover hoor is zo positief!

 9. LounaBeauty 22 januari 2013 / 10:27

  Oeee nee ken ik inderdaad nog niet! Lijkt me wel heerlijk zeg! 🙂

 10. Laura 22 januari 2013 / 10:46

  Ik ben nog steeds zo benieuwd naar deze geuren! Lijken me echt heerlijk 🙂

 11. Kelly Caresse 22 januari 2013 / 10:51

  mmm i love geurspulletjes zoals kaarsen en olie voor in huis, zo heerlijk om je huis of kamer lekker te laten ruiken. Ben benieuwd hoe de geuren zullen ruiken! 🙂

 12. Angela 22 januari 2013 / 11:49

  Oeh! Wat zien die kaarsjes er leuk uit! Ben benieuwd hoe ze ruiken :)!

 13. Swaen 22 januari 2013 / 12:05

  Ik kende dit merk nog niet, maar het is zeker leuk. Ik heb ook zo’n waxbrander maar dan gewoon bij de Xenos vandaan, net als de wax. Werkt voor mij ook 😉
  Liefs, Swaen

  • Lisanneleeft 22 januari 2013 / 12:56

   Haha vind het heerlijk om in de winkel rond te kijken in dat hoekje! 😀
   Maar vind ze daar toch wel duur (vooral als je vergelijkt met deze en kijkt naar wat je er voor krijgt, haha). Maar wel leuk om lekker rond te neuzen daar! En de brandertjes die ze hebben zijn ook super leuk 😀

 14. Ashleey 22 januari 2013 / 13:08

  Wat onwijs vet ik ben verslaafd!! Ik ga zeker gebruik maken van die korting!! Dank je wel lieve Lisanne

 15. Anouk 22 januari 2013 / 14:53

  Lijkt me lekker, maar helaas gaan kaarsen hier niet zo snel op. Zou ik misschien tóch eens iets mee moeten doen 🙂

 16. Marlijn 22 januari 2013 / 16:18

  Ziet er super uit en lijkt me erg lekker, maar meteen een aantal wax tarts besteld 🙂

 17. Aurelie 22 januari 2013 / 19:24

  Ik had er nog nooit van gehoord, maar de geuren klinken echt heerlijk! Ik ben vooral benieuwd naar die waikik melon.

  • Lisanneleeft 22 januari 2013 / 21:54

   Haha, da’s de favoriet van mijn vriend! Die vindt hem echt heeeerlijk ruiken!
   (ik ook wel hoor, maar hij houdt heel veel van meloen, haha)
   Het is echt een heerlijk zomers geurtje 😀

 18. Hester 22 januari 2013 / 19:37

  Volgens mij is dit echt heerlijk, hmm! En een geurtje in de auto is ook nooit verkeerd natuurlijk 😀

 19. Femke 22 januari 2013 / 20:09

  Ooh nu ben ik helemaal nieuwsgierig! Maar ik moet me nog eventjes inhouden van mezelf. 😛 Wel een goede tip voor een cadeautje inderdaad!

 20. Josephine 22 januari 2013 / 21:49

  Yankee Candles vind ik zo tof! Helaas mag ik ze thuis niet branden omdat de rest er niet van houdt, bummer! Heb er nog twee liggen waar ik niks mee doe. Wie weet voor volgend jaar als ik misschien op kamers ga 🙂

  • Lisanneleeft 22 januari 2013 / 21:53

   Jammer joh!

   Ik mocht het ook nooit omdat mijn broertje er last van heeft (astma) maar van deze heeft hij gek genoeg geen last! Maar het is natuurlijk ook wel tricky om het toch te proberen terwijl je niet weet of ze deze wel of niet erg vinden 😛

 21. Rosalie 22 januari 2013 / 22:38

  Ik hou van geurkaarsen, al heb ik ze nu veel minder in mijn kamer. Toch maar weer eens wat kaarsen halen dan.

 22. Annouska 22 januari 2013 / 22:56

  Hmmm geurkaarsen heerlijk, ik moet ze weer eens in huis halen. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.