NEW IN: Statief, kleding, nagellak, magazines & meer

Er zijn meerdere dingen die mij onwijs blij kunnen maken. Een van die dingen is winkelen. En een andere is pakketjes ontvangen. En daar gaat dit blogje over, over de nieuwe dingen die ik gekocht en gekregen heb! Ik denk dat ik nog nooit zo veel pakketjes in een week heb ontvangen als vorige week, haha. Waarschuwing: Het is veeeel!

prijzencircus

Een grijsachtige nagellakje op en mijn nieuwe armbandjes! Deze kocht ik (alweer een tijdje geleden) bij de V&D. Deze twee armbandjes zaten samen in een pakketje en kostten 3 euro (prijzencircus!!!)

Zeven Essie nagellakjes + een halfjaarabo op de Elle voor 20 euro. Daar kon ik geen nee tegen zeggen! En nu heb ik meteen een aantal mooie herfstkeuren waarvan ik zeker weet dat ik ze ga dragen. Het nagellakje op de eerste foto is de grijs van Essie.

ray ban

Ray Ban zonnebril! Ik vind hem echt heel tof, nu maar hopen dat ik hem gauw weer op kan! 😀 Kom maar op met dat zonnetje!

Wellness magazine, deze is echt veel leuker dan ik dacht! Hier schreef ik er al een artikel over.

En de eerste ELLE (ja, die van de nagellakjes) viel op de deurmat. Ik heb overigens meteen na het bestellen het abonnement opgezegd! dit zodat ik het niet vergeet en vast zit aan een (veel te duur) abonnement. Nu ontvang ik dus gewoon 6 nummers en dan is het klaar, wel zo fijn 🙂

Mijn nieuwe broek die ik kocht in Amersfoort! Ik ben er helemaal verliefd op. Over het merk van de broek, Tally Weijl, schreef ik ook al een artikel!

miss etam

En we gingen winkelen bij de Miss Etam outlet!

miss etam outlet

miss etam outlet

Een broekje en een jurkje. Lekker vrolijk! Het broekje was 3 euro en het jurkje 5 euro.

En… Tim kocht als verrassing een mini statief voor mij! De pootjes zijn buigzaam, dus je kan hem precies zo zetten als je wilt. Ik word hier heel blij van!

Ik voel me nu wel heel erg verwend hoor! Van het statiefje en de rood/paarsige broek weet ik zeker dat ik ze veel zal gaan gebruiken. En de nagellakjes? Die heb ik al veel gebruikt! Vinden jullie het leuk om af en toe eens zulk soort blogposts te zien? (ik twijfel nog weleens bij dit soort dingen namelijk, hehe)

16 reacties

 1. Hester 18 oktober 2012 / 13:41

  Ik krijg nu toch een beetje spijt dat ik dat ELLE abonnement niet heb genomen, die lakjes zien er toch wel heel mooi uit! Ga je het tijdschrift zelf ook nog reviewen?
  Een statief is ook altijd handig. Veel plezier met je nieuwe aankoopjes! (En natuurlijk vinden we dit leuk om te zien, in ieder geval, ik wel :))

  • Lisanneleeft 18 oktober 2012 / 19:56

   Misschien is het wel een leuk idee om ELLE ook eens te ‘reviewen’, is eens iets anders! :p Nog even goed kijken/lezen of het echt wel in mijn straatje past, want het is natuurlijk niet echt mijn ‘ding’ 😛

   • Hester 18 oktober 2012 / 19:58

    Nee dat is waar, maar omdat je de laatste tijd wel heel veel andere tijdschriften ook hebt geriewed, past het er misschien op die manier wel bij 🙂 als je het wel doet, zie ik ‘t wel verschijnen!

 2. Esmée 18 oktober 2012 / 15:08

  Wauw, ik vind het nog steeds ongelofelijk dat je voor 20 euro een abbo hebt + die mooie lakjes! Erg mooi zijn ze! Dat statief lijkt me heel handig 🙂

  Liefs, Esmée

 3. tineke 18 oktober 2012 / 15:55

  Ik heb werkelijk waar al in zo veel winkels gekeken, maar ze hadden nergens wellness magazine :’)

 4. Ellen 18 oktober 2012 / 16:14

  Leuke blogpost! Dat statief lijkt me heel handig, lekker klein maar toch beweeglijk! Je nagellakjes zijn ook heel mooi 🙂

 5. Mirthe 18 oktober 2012 / 17:04

  Ik vind dit soort posts in ieder geval heel leuk 🙂

 6. Suzanne 18 oktober 2012 / 17:57

  Leuk om te lezen! Een beetje variatie 😉 nooit verkeerd lijkt me?

 7. Lotte 18 oktober 2012 / 18:48

  Wauuw, die header is zo mooi! Welk programma gebruik je daarvoor?

  • Lisanneleeft 18 oktober 2012 / 19:58

   Deze is gemaakt met Photoshop, maar ik denk dat je met veel programma’s dit wel kan 🙂
   Het enige wat ik heb gebruikt is het aanpassen van de curves, een paar filters en de letters 😛 (en natuurlijk de foto en deze op de juiste maat gecropt)

 8. Ilse 19 oktober 2012 / 22:31

  Leuke dingen heb je gekocht/gekregen. 🙂

 9. Debbie 19 oktober 2012 / 22:34

  Leuke dingen heb je gekocht… Heerlijk he shoppen.

 10. Mariska 20 oktober 2012 / 15:16

  Ik vind het juist leuk om zulke blogposts te zien! 🙂 Veel plezier met je spulletjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.