NEW IN: Zonnebril!

Zoals je misschien wel weet ga ik binnenkort op vakantie naar Mallorca. Zelf had ik al een zonnebril van Ray Ban, maar deze wordt regelmatig ingepikt door Tim. Het werd dus tijd voor een nieuwe zonnebril, dus heb ik een zonnebril besteld bij zonnebrillen.com. Zelf vind ik deze bril leuker bij Tim staan dan bij mij, maar ik ben zeker niet te beroerd om hem even aan jullie te showen.

De foto’s die je op internet kan vinden van het merk Sinner zijn op zijn minst gezegd behoorlijk minimaal. Om eerlijk te zijn wist ik dus totaal niet wat ik kon verwachten, ik kon serieus geen enkele ‘op-foto’ vinden op het hele world wide web! Verder waren echt alleen de standaard foto’s van Sinner zelf overal te zien, dus dat was wel vervelend (hier vind je de foto van mijn zonnebril). Maar zoals je ziet is het een hele normale pilotenbril, gelukkig!

Ik heb Tim even gebruikt om een detailshot te maken van de zonnebril. Een mooi dun pootje en een merkje erop, onderaan het linkerglas zit ook nog een klein tekstje.

Bij de zonnebril krijg je een hoesje waarmee je de glazen ook goed mee schoon kunt maken, daar is het ook voor bedoeld. Jammer dat er geen harde hoes bij zit, dat is toch praktischer met meenemen enzo. Maar goed, je kunt niet alles hebben!

Naast Sinner verkoopt de webshop zonnebrillen.com ook leuke zonnebrillen van bijvoorbeeld de merken Oakley, Ray Ban en Polar. Van die laatste had ik eerst een zonnebril op het oog, maar die hadden een probleem met leveren. Uiteindelijk lijkt deze zonnebril veel op die andere zonnebril, gelukkig!

Deze zonnebril was 40 euro en dat vind ik wel een mooi bedrag voor zo’n zonnebril. Dit is niet het soort dat je bij de H&M of bij de drogist koopt, het is duidelijk dat de kwaliteit wel een stuk beter is.

Ik vind hem trouwens bij mezelf wat minder goed staat omdat ik zwart heel hard vind bij mijn witte huidje, bruin doet het beter bij mij, vind ik zelf. Maar alsnog staat hij niet verkeerd, ik denk dat ik hem af en toe wel zal gaan gebruiken (als dat leuker bij mijn outfit staat dan mijn andere zonnebril, haha!). Wat voor zonnebril heb jij?

6 reacties

 1. Dave 20 juli 2012 / 08:00

  Ik heb ook een pilotenbril (al jààààren), een Polaroid. Zo lang dat ie al terug mode is geworden ondertussen =)

 2. Roos 23 juli 2012 / 20:52

  Mooie bril, staat je ook erg goed. Wat ik ook probeer met zonnebrillen, ik kom altijd bij de pilotenbril terug haha

 3. Annabel 26 juli 2012 / 01:31

  Staat je heel er goed! En dat voor maar 40 euro vind ik een prima prijs 🙂

 4. Freek van Aerle 4 maart 2015 / 14:02

  Staat je leuk :D!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.